Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

jakoś sobie : a mnie irytuje Twój brak dystansu do forum. I co teraz? nic :D

moje ego urosnac nie moze, ale moze urosnąć co innego :P dlatego poprosze o wasze fotki w samej bieliźnie ma maila :P (oczywiscie tylko od atrakcyjnych kobiet)

Gość jakoś sobie
to skoro tak uważasz, rzeczywiście, nie ma co dłużej dyskutować, i to Ty w tym momencie jesteś naiwna i ośmieszasz się wierząc w oparcie w postaci forumowego dziwaka, dla którego wyśmienitą rozrywką jest pognębić a nie pomagać :)

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
jakos sobie- nie zauważyła ze sie bawi teraz w komiczne.Pokazuje nam ze Ona logicznie mysli a ja jestem cymbałem bez dyplomu:O

no może skrót do kitu, ale rozwinięcie piekne:D i co, jak kończy się top????pogadanka o kim???? :D:D:D:D dobrze, chcociaż standardy nie lecą....:P

Gość jakoś sobie
ja mam dystans, to Tobie go niestety brak :)

komiczne, to Ty jeszcze nie wiesz, że kobiety z forum to same 100kilowe kaszaloty???:D

Gość jakoś sobie
Jest nadzieja--ROZWÓD jakos sobie- nie zauważyła ze sie bawi teraz w komiczne.Pokazuje nam ze Ona logicznie mysli a ja jestem cymbałem bez dyplomu niczego takiego nie powiedziałam, nie wiem po co to oskarżanie, może poruszyłam jakiś Twój ukryty kompleks a to już nie mój problem więc nie wypisuj bzdur

jakos sobie--gdybys czytała moje posty pod czanym nickiem,to byś dopiero wtedy mnie wyzywała:O A jednak pokrzywdzeni mnie wybierają.Sugerujesz ze te osoby są głupie?

standardy nie lecą? W sumie standardem kafeteryjnym jest to, że każdy niemalże topik kończy się wzajemnym dokuczaniem sobie :D Z drugiej strony od dokuczania sie zaczął :D

Gość jakoś sobie
to byś dopiero wtedy mnie wyzywała no nie no nie mogę już, litości, czy ja Cię wyzywam? nic nie sugeruję, nie mam żadnych podstaw by cokolwiek sugerować, może ujawnij ten osławiony czarny nick hm? przynajmniej miałabym jakąkolwiek podstawę do wypowiedzi na zadane przez Ciebie pytanie :D

kyyrene --->to jest urok kafe:D

pokaz swojego ja Ci tez pokaze:P

fajne sobie tak podokuczać z rana, a nie już dobrze po południu jest, jak ten czas leci!!!i wszyscy tu siedzimy...nie wiem teraz co sądzić, mając na uwadze tytuł wątku, a pomijając płeć:D

Gość jakoś sobie
w tym problem, że nie posiadam, nie kręci mnie również posiadanie, stałego jak mówisz nicka a kafeterie odkryłam dosyć nie dawno także nie znam jeszcze przyjętych tu sztandarów zachować, nie zamierzam się też oczywiście do żadnych (jak kończenie każdego topiku kłótnią) stosować, ale ty Jest nadzieja--ROZWÓD najwyraźniej dążysz do tego nieprawdaż?

Roma, tytuł jest fajny, prawie tak, jak na jakimś innym wątku "plemniki żeńskie" :D

Gość jakoś sobie
temat jak temat, zakładając go chciałam wyrazić swoje skromne zdanie, podyskutować i usłyszeć opinie innych, jednak to chyba prawda, że baby kłótliwe, jak się więcej zbierze

oczywiscie ze tak.Uwielbiam sie kłócić i udowadniac komuś ze nie dorasta mi inteligencją,do tego jestem śliczna czarująca mam to coś:classic_cool:

ufff...no jest nadzieja, że top zakończy się pogadanką o jest nadziei!!!! to już coś!

Gość jakoś sobie
gratulacje, gratulacje... zamieść jeszcze swoje zdjęcie i wyskokość rocznych zarobków tak dla dopełnienia :)

Gość jakoś sobie
ludzie przawdziwie mądrzy nie muszą o swojej mądrości mówić, to tak na marginesie :)

tak na maginiesie to ironizowałam...ale dla Ciebie bede sie wyjasniac prosciej.

Gość jakoś sobie
Uwielbiam sie kłócić i udowadniac komuś ze nie dorasta mi inteligencją wybacz po ostatnich postach, w których zarzucałaś mi wyzywanie Ciebie, sugerowanie, że jacyś tam ludzie są głupi itd nie odebrałam tego jako ironii :) mój błąd hehe

temat uważam za zakończony

Gość Ju...
Widzę, że ten topik to dzisiejszy hicor.:classic_cool::P