Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

Gość paaaaaatrycja
:) zmarszczki...ciekawe:) ale to prawda:) no u mnie pogoda też nie za ciekawa...ale to nic nabierzemy ochoty...ona sie skumuluje i jak za niedługo sie pojawi słonce wyruszymy raz dwa;)

Gość magdalen22
mam wene na bieganie!!!!!!!!!!!ale deszcz pada od rana:(a jutro pewnie bedzie ladnie a ja nie rusze dupska:/jak sie trzymacie?ja zjadlam danio z otrebami i pije czerwona,wieczorem cos czuje,ze bede wariowac ale pomozecie nie?

Ed85 moja siostra wlasnie konczy college i robila tam kurs makijazu teatralnego i generalnie makijazu i jak dbac o urode tez ja uczyli wiec krem ochronny z filtrem 50 obowiazkowo i zadnego biegania jesli chcesz dlugo zachowac mlodosc. Ja najbardziej to sie jednak boje o moj biust :) Wlasnie jem sobie pyszny deser sojowy o smaku czekoladowym,bardzo dobre, zdrowe i nisko kaloryczne.

Magdalena ja wczoraj przed 10 poszlam do lozka,bo mnie zaczal glod lapa a chcialam byc twarda :) Nie dosc ze bede zgrabna i szczupla po tej diecie to jeszcze w dodatku wypoczeta i wyspana ;)

oki to bieganie zakazane :) wlasnie jem :) obiadek rybke i warzywa z patelni bez tluszczu :) do tego ogoreczek zielony PYCHAAAAAAAA mniam

Gość magdalen22
wiecie co?jak juz schudniemy wszystkie,to zakladamy nowy topik:piekne,szczuple i szczesliwe laski,ktore utrzymuja swoja wage:) heheh

Też tak robię - idę spać jak czuje,że zaraz zacznę szperać po szafkach/lodówce ;) Ja na obiad zjadłam to smao co wc zoraj(nie chcialo mi się nic kombinować). Na kolecję szykuje się sałateczka za chwilke;] dzisiaj szczyt szaleństwa trochę tuńczyka dodam.

Ja w sumie nie wiem co zjem ale mam ochote na jakas salatke albo moze jajka. Dziewczyny czy wy w ogole jecie ziemniaki?

ja dzis jadlam ale bez tluszczu byly w mrozonc warzyw na patelnie w sumie moze to nie wiele ich bylo

Gość paaaaaatrycja
Dziewczyny!!! nie szaleć! nie poddawać się!!! jak juz odstąpimy i zjemy coś słodkiego albo feeee tłustego to to obzarstwo nigdy sie nie skończy:)! ja ziemniaków nie jem..;) ziemniak + mięso = złoooooo;) tak samo jak chleb i szynka ale nawyki trudnoo zmienić...i jak tu jesc schabowego bez ziemniaków? nie jesć ani ziemniaków ani schabowego;););)

Gość magdalen22
Ewelino ja nie jem ziemniaczkow bo lubie tylko takie polane tluszczykiem,ale nie moge sie doczekac tych nowych,sa pyszne!i w lato zawsze jaem taki obiadek na tarasie z mlodymi ziemniaczkami,pyszna suroweczka i kurczaczkiem:)Ale teraz bede tylko w niedziele

moje byly z rybkom duszona na wodzie :D kto sie lamie?? mowic mi tu?! zakaz lamania sie az do odwolania! koniec z obrzarstwem tylko zdrowe nie tuczace jedzonko w ograniczonej ilosci no i ruch

Ewelina1985 ---> :) podoba mi sie twoj nik tez jestem Ewelina z 1985 😍

Dziewczynki dzis zjadlam: musli z mlekiem 2% kilka czipsow bananowych warzywa z patelni duszone z ryba bez tluszczu i jeden zielony ogorek kilka zielonych herbat i woda mineralna a i 2 jablka

Gość paaaatrycja
ed-----bardzo ładny wynik:) ja też muszę sie pochwalić...żadnych słodkosci;) i warzywa an patelnię też były;P

Warzywa na patelnie wiedze cieszą się wzięciem, nie dziwię się, tez je szalenie uwielbiam :) Ja się własnie obijam, jutro cięzki i co najgorsze długo dzień. Wiec pojawię się na forum dopiero wieczorkiem. Boję się troszkę o dietę, bo jak jestem an zajęciach to jestem wieeeecznie głodna;]

Gość paaaatrycja
Vejda----osobiście trzymam kciuki!!! wiem, ze jest cięzko:( ale tak to jest siedzi sie w domu- wymyśla się rożnorodne jedzonko...siedzi sie jak Ty na zajęciach - też:( ah...po prsotu musimy wykluczyć z głowy te brrrruuuuuuuuuuudne myśli;););)

Kurde dziewczyny przyziebilam sie wiec musialam wypic czarna herbate z cukrem i z cytryna. Te dwie lyzeczki cukru to tyle kalorii co kromka chleba.Zdecydowanie wolalabym chleb ;) Mialam pocwiczyc,ale czuje sie okropnie wiec przeloze to na jutro.

Gość magdalen22
Ewelino 1985 mam to samo ale wypilam ferwex

Ewelina1985 nie panikuj, jeden dzień wyłamania to nie tragedia, zresztą ten cukier to może cie postawic na nogi w taką szaruge jak dzisiaj była, od czasu do czasu mozna herbate z cukrem i cytryną Dla mnie zresztą herbata z cytryną i bez cukru to jakos tak bezsensu Mam za to propozycję SUPERprzekąski - dwie garście koktailowych pomidorków - są soczyste - słodkie - kruche - pyszne a jakie zdrowe ! no niebo w gębie :P dzisiaj przy nich odpłynełam, mniam A dziś słodycze dla mnie mogły nie istnieć:) jest pięknie, do jutra

Witam :) zaczelam dzien od szklanki wody z cytryna teraz jem musli z mlekiem naobiad planuje to co wczoraj na szczescie jestem zdrowa :) wracajcie do zdrowia a precz chorobo ;)

Gość paaaatrycja
Witamy Witamy:):):) ja wodę też mam zaliczoną...a teraz jakieś mini śniadanko czas zrobić...;)

Dzien dobry. Ciagle mi leci z nosa :( Ja zjadlam na sniadanie dwie lyzki platkow owsianych plus dwie lyzki otrebow plus troche ziaren slonecznika plus kilka rodzynek plus banan i srednio mi to smakowalo jednak wole musli ze startym jablkiem. Mam dzisiaj lekcje jazdy przez dwie godziny.Nie jezdzilam juz od kilku miesiecy mam nadzieje ze wszystkiego nie zapomnialam i nikogo ani niczego dzis nie rozjade :)

witaj kasiulka20 z tego co widze to zaczynasz przynajmniej raz w tygodniui dolanczasz sie do prawie wszystkich topikow :P tylko pamietaj zeunas wszystkie maja za cel sie nie podac i zrzucic nadmiar sadelka :D

Gość magdalen22
hej!niestety nadal chora,nie mam juz kataru ale co gorsz poszlo mi na oskrzela:(ja zaczynam dzien od kawy z mleczkiem,ostatnio mi sie zdarza wypoc tylko polowe.Na sniadanie zjadlam 2 male kromki chleba razowego z chuda szynka,pomidorem i szczypiorkiem(cienko tez smaruje maslem)+herbata z cytryna i slodzikiem

Gość magdalen22
Ewelino napisz jak tam jazdy:)mam juz prawko ale chetnie poszlabym na kurs jeszcze raz do jakiegos fajnego instruktora:)

Magdalena tylko jest maly problem... Ja mieszkam w Dublinie :) Chyba tak daleko nie chcialoby Ci sie fatygowac nawet dla ,,fajnego,, instruktora ;)

Gość magdalen22
Fakt,zapomnialam.No raczej bym sie nie fatygowala:)

Poza tym sama jeszcze nie wiem czy jest fajny, bo to bedzie moja pierwsza lekcja z nim.Dwie godziny w dodatku. Ale duzo kalorii spale dzieki temu,ze tak bardzo stresuje sie za kierownica ;)