Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylica_21

21 kwietnia !!!!!START!!!!! kto ze mną?

Polecane posty

Dzieki Kaisulko :) Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy mozliwe jest,aby po tygodniu zdrowego odzywiania i bycia na diecie organizm oczyszczal sie w postaci dziwnej miesiaczki? Najpierw sie przestraszylam bo okolo 6 tygodni temu mialam robiony pewien zabieg i myslalam,ze moze cos nie w porzadku,ale bylam na kontroli dwa tygodnie temu i lekarz powiedzial,ze wszystko sie bardzo ladnie goi, a poza tym zadzwonilam do niego dzisiaj ,aby sie upewnic,ze to nie ma zwiazku z przeprowadzonym zabiegiem i on potwierdzil,ze nie ma. Teraz sie uspokoilam troche,ale i tak sie zastanawiam skad ta dziwna miesiaczka.

:( dzis mi djeta nie poszla troszki sie postresowalam z zjadlam duzo pistacji :( wiem to bomba kaloryczna ale wydaje mi sie ze lebsze niz slodycze ;/ ide juz spac bo wstaje o 4

witam wszystkie odchudzaczki z rana, ja wczoraj tez diete zawalilam , rano bułka pełnoziarnista z sałatą i szynką , obiad pól torebeczki kaszy gryczanej z gulaszem , potem activia a na wieczór zjadlam loda , ehh moglam go nie jesc , ale pozatym norma na rowerku wyrobiona 23km przjechane, a dzis zaczynam od activii :D

Witam was dziewczyny Mozna sie przylaczyc? :) Ja rowniez ciezko walcze z kilogramami, chce schudnac do 52, ale na poczatek wystarczy do 56 kg. Mam wzrost 160cm, waga poczatkowa to bylo 63kg, ale odchudzam sie juz prawie 2 tyg. i teraz waze 60.6 kg Jem 2 posilki dziennie, pierwszy z samego rana a drugi o godzinie 13-14. Ale ostatnio wogole nie chudne niewiem czemu.. Wczoraj zjadlam samo sniadanie i dzis rano wchodzac na wage sie zalamalam bo waga stala w miejscu. No ale sie nie zalamuje, po 2 tyg. diety juz mi sie nie chce zbytnio jesc, wiec jest dobrze :)

Ruch jest, chodze na silownie okolo 3 razy w tygodniu i po 50 minut biegam na orbitreku, w reszte dni biegam na swiezym powietrzu jak jest ladnie a jak brzydko to w domu w miejscu.

ja nie chce sie wymadrzać , ale może jesz za mało , poczytalam troche na temat odzywiania i powinno sie jesc 5 posiłków dziennie , bo inaczej metabolizm staje i organizm zaczyna magazynowac i im mniej sie je tym mniej sie chudnie , ja próbuje jesc 5 posilków ale mi nie wychodzi:), coc jak schudlam te 21 kg to jadlam wlasnei cos okolo 4 posilków pozwalam sobie nawet niekiedy na pizze i nie przytylam , teraz znów walcze

Cześc dziewczyny, witam po dłuższej przerwie- od vzwartu. POwodem był nadmiar spotkań, imprez, plus zajęcia i takie tam i nie było chwili kiedy wpaść na forum:) Odnośnie dietki to w czwartek położyłam(wafelki), ale mam @ więc i tak lekko przeżyłam to. Bo zawsze przed rzucam się na słodycze. Dzisiaj zjadłam 2 kromeczki chrupkiego pieczywka z serkiem topionym, na obiad planuje rybkę i puszczkę fasoli czerwonej:).

ale dzis jestem narazona na pokusy od samiutkiego switu najpierw cukierki pozniej drozdzowki a teraz ciasto i wisniowe delicje :( a ja od 4 na nogach i zjadlam az 2 bujki pelnoziarniste z chuda wendlina i 2 jablka mam w planach zjesc cos o 17 np salateczke z pomidorka ogorka i rzodkiewki :D i koniec mam nadzieje ze mi to nie zaszkodzi ;) ale za to durzo sie ruszam :P

dzisiaj dzien super, zaliczylam jeszcze basen, od 12 zjadlam tylko banan, teraz lece o kolezanek na pogaduchy, tylko soczek, buziak:D

udalo mi sie dotrzymac postanowienia :D wieczorem zjadlam malom salateczke i juz nic :D cudownie a teraz ide spac

brawo ed:D kochane wypilam wczoraj 2 duze lechy... czy piwo naprawde jest takie kaloryczne? ono po prostu powoduje laknienie,a to sie wszystko wydali, bo jest takze moczopedne. powiedzcie mi jak to jest?

nie wiem jak to z tym piwem jest ale wiem jedno facetow ktorzy lubia piwo widac na odleglosc :D po za tym raz na jakis czas nic nie powinlp ci byc najwyzej zamias dzis tracic 1 kilo stracisz za 2 dni pije wlasnie wode z cytrynka :D acha waga cis wskazala 64,5 dla mnie to wielki sukces

brawo ed:) no dzisiaj tylko jedno wypije, wczoraj mialam gdzies tak 1100-1200, ale bylam na basenie i bieegalam i duzo chodzilam wiec nie mam wyrzutow, a dzisiaj zjem 700-800 kcal i do tego piwko jedno i bedzi akurat 1000kcal:) nie moge dac sie zwariowac, za tydzien w sobote wazenie, bo wazylam sie wczoraj rano bo w piatek sie zapomnialam:( ale spoko damy rade:) buziak, aha dzisiaj nie biegam bo w nocy mialam skurcze łydek i chyba musza moje miesnie odpoczac, dzisiaj cwiczonka wzmacniajace brzuch, rece i nogi w domku:D

a co tam pobiegam dzisiaj, nie umiem bez biegania normalnie funkcjonowac, ale od dzisiaj zaczynam dluzsza trase:D aha i przed bieganiem bede brala Therm Line II zeby pobudzić temperature ciala i zeby bylo efektywniejsze spalanie:D mam kilka tabletek jeszcze a nie chce ich brac normalnie, bede tylko przed wysilkiem :)

witam , ja wczoraj sniadanie activia , obiad pól torebki kaszy i troche gulaszu, pózniej mały kawalek tarty (nie moglam sie oprzec truskawkom) pózniej 22 km na rowerz i kolacja avtivia wiec nie ejst zle , zobaczymy jak bedzie za tydzien czy wejde w spodnie , a raczej czy sie dopne:D trzymam kciuki za was ,... ja tez bez rowerku nie umiem juz zyc mam taką fajną trase wychodzi wlansie 22km , choc dzis chce gdzies dalej wybyc:D

dzis jestem mega pod denerwowana :( jesc tez nie mam ochoty choc rano mialam mega ochote i zjadlam 2 kanapeczki zwedlinka ogoreczkiem pomidorkiem i rzodkiewka pozniej zjadlam kilka suszonych owocow i orzeszkow teraz musialam zjesc troszki surówki ale ominelam na szczescie mielonego :P

szkoda ze jestem tu tylko ja :( po tej surowce juz nic nie jadlam za to bylam sa spacerku z narzeczonym w lesie :) ide spac dobranoc

dobranoc Ed85 :) Ja dzisiaj tlyko jogurt z musli i paczka sezamków, ale o 4 rano jadłam kebab w drodze powrotnej z imprezy, plus piwo to sie i tak liczy jak dzisiaj. Zjadlam tak malo bo naim wstala, itp to tak jakos wyszlo:) Nawet glodna nie bylam

a ja po imprezie, lalo sie jadlo sie, ale juz wracam.. aha kochane nie bede biegac w tym tyg bo dzisiaj ide przebic nos i bede miec wymarzony kolczyk i nie chce jakiegos swinstwa sie nabawic i musi sie zagoic wiec pewnie pocic sie nie bede mogla:) takze w tym tyg sobie odpuszczam:) jedzeniem nadrobie- 3 posilki!:) buzka

czesc :D wiem ze nie powinlo sie wazyc codziennie ale jak mam wage tak blisko to poprostu nie moge sie opszec i dzis bylo 64 kg czyli o 0,5 kg mniej niz wczoraj :D rewelacja :D jeszcze 4 kg i pobije moj rekord wagi ;) wczoraj doszlam do wniosku ze chce zejsc z waga do 55kg bo ta waga mi sie wydaje optymalna do bikini :D teraz moze jestem w tz normie i BMI powinlam miec w normie ale moje uda tylek a brzuszek nie pasuja do mojej wizji w bikini :( cel 1: 60 kg cel 2: 55 kg 😍

taaa wg BMI to ja mam teraz idealny wynik, smiech na sali....

no ja tez mam BMI w normie.. a jak dla mnie wygladam fatalnie..:/ ja dzisiaj chcialam zobaczyc czy od sobotki cos spadlo czy przez te imporezowanie moje bieganie nie dalo efektow, ale zamiast 77 jest 76, takze super:) jeszcze 9 kg do stracenia:)

Witam :) Nie bylo mnie tu przez chwile,bo chlopakowi internet sie popsul a wiekszosc weekendu spedzilam u niego. Wczoraj sie zwazylam i bylo 1.8 kg mniej wiec bylam bardzo szczesliwa. Ale wczoraj wieczorem bardzoo pozwolilam sobie z jedzeniem. Nawet nie bede wymieniac,bo byscie nie uwierzyly,ze tyle mozna zjesc. Az mnie brzuch bolal jak skonczylam. Stwierdzilam,ze nie bede rozpaczac. Dzis pochodze sobie troche na stepperze i bedzie dobrze.

kasiu ja tez mam teraz 9 kg do zrzucenia mozemy sie scigac kto pierwszy ;) uwielbiam rywalizacje :D wlasnie wcinam garsc suszonych owocow z orzechami :D to moja dawka slodyczy na szien :) sniadanie jadlam u mojego kochanie 2 kanapeczki z salatom wendlinka i ogoreczkiem pozniej jeszcze 2 plasterki zywego ananasa

heh mozemy sie scigac tylko, ze nie moge biegac przez najblizszy tydzien-dwas wiec pewnie zostane w tyle:(