Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sądzę iż moge pomóc ci zrozumieć twojeg faceta.

Polecane posty

osobiście twierdzę że ich konstrukcja psychiczna oraz motywy działania sa proste jak konstrukcja cepa. Możemy wspólnie pozastanawiac się jeśłi twój ukochany zachowuje się niezrozumiale. Trochę ich znam.

Analizuj: sms ode mnie \"chciałabym się do Ciebie przytulić, ale nie wiem czy mogę?\" odpowiedź od niego \"hmmmm czy możesz...no nie wiem :) pozdrawiam :) \" ...ciekawa jestem na co wpadniesz, ja mam wiele opcji hehe, dodam że jesteśmy narazie na koleżeńskiej stopce, a z niego strasznie ciężko jest uzyskać jasną odpowiedź...kiedyś napisałam \" czy ty w ogóle chciałbyś się ze mną umówić czy mi sie tylko wydaje to wszystko?\" a on odpisał \" trudne pytanie :P pozdrawiam :)\" z tym pozdrawianiem to już mnie wk*rwia lekko...

Mont Morlonit ( trudny nick) w skrócie : idiota. Zapewne ma kogoś. jaja se robi i upokarza cię. Faktycznie, pozdrowenia może se wsadzić w dupę. nie pasują do wydźwięku jego esów. Dwulicowiec. Jeden z podtypów pana i władcy.

Gość anonimowa jedza
A ja mam wrazenie, ze to mily chlopak i zwyczajnie nie chce jej urazic odmowa:)

\"proste jak konstrukcja cepa\" mimo to potrzeba takiego experta jak retro, zeby pomoc zrozumiec zasady i przyczyny postepowania :o :D nie wiem kogo chcialas obrazic tym tematem, ale wiem kogo obrazilas :D :p

tia.. faktycznie... pytanie "czy chcesz się ze mną umówić" jest cholernie trudne! Normalny odpowiada: tak lub nie. Zwłaszcza jeśłi pytanie jest postawione konkretnie. Facet ściemnia. Pochlebia mu jej zainteresowanie więc je podtrzymuje. Ale nie umówi się, to jasne.

sumienie K: nikogo nie chciałam obrazić. No, chyba się nie czujesz obrażony..???

A dla mnie to facet jest zainteresowany, ale wie, jak z kobietami postepować nalezy. Droczy sie trochę, podsyca emocje. A że pozdrawia, to dobrze - już się szczegółów czepiacie:P

ja? nie nie uwazam zeby prostota w wyrazaniu siebie i tego czego sie chce byla wada niektorzy tylko usilnie chca to komplikowac albo sprowadzac wszystko do jednego ;)

Klaudka zna się na tych świetnych bo tylko tacy jej się trafiają. Więc do Klaudki proszę ze świetnymi, a do mnie z beznadziejnymi przypadkami.:)))

jak cholera. Az mi cię trochę żal bo pewnie nuda trochę, co..?:))

Klaudka, zgoda. Tak jak powiedział Komiczne: ma się takich na jakich się zasługuje. Z tego wynika że jesteś super świetna, i znasz się na dobieraniu jak nikt. Gratulacje, gratulacje... Możesz otworzysz biuro matrymonialne i swoje umiejętności wprzęgniesz w służbę tych kobiet co to se dobrać nie umieją...? Taka mała rada...:))

Komplikacja konstrukcji psychicznej nie jest zdeterminowana płcią. Samym takim twierdzeniem, ukazujesz brak zdolności do krytycznego myślenia i refleksji :D Jak wiele robisz aby udowodnić samej sobie, że mężczyźni nie obchodzą Cię i nie są Ci potrzebni :O

Ależ frk. bardzo mnie obchodzą:) czy gdyby tak nie było, poświećiłabym im tyle topików.. i tyle swojego czasu..??

Gość kabaret w stylu retro
nie zrobi tego, bo nie chce ci robic konkurencji

\"Możesz otworzysz biuro matrymonialne i swoje umiejętności wprzęgniesz w służbę tych kobiet co to se dobrać nie umieją...?\" jak na razie z nas dwóch to Ty się bawisz w pseudo- biuro \"matrymoinialne\" i przekonujesz tutaj wsztstkich, jak to dobrze znasz facetów i jak z nimi postępować :D I niech tak zostanie ;)

nie koncentrujmy się na mnie, proszę:) Skoncentrujmy się na tzw męskich przypadkach. I przypadłościach. Gdyby każda z was zamiast się ze mną przepychać, opisała historię ze swego życia kiedy to płakała z powody faceta ( a jest was tu większość ) , to szybko stało by się jasne że mam rację w wielu moich stwierdzeniach.. A tak aprpos: czy ktoś zauważył jaki frk ma dziwny sposób wysławiania się..? ma tak sztywne i niezrozumiałe pióro, że zastanawiam się czy przypadkiem nie męczy go ta poza, której się tu trzyma.. Więcej luzu, frk.

Klaudka ja mam biuro anty- matrymonialne. Troszkę nie utrafiłas, ale nie szkodzi.:))

retro, i ja płakałam przez facetów, i faceci płakali przeze mnie, nie mam rachunków do wyrównywania.

Gość kabaret w stylu retro
Sztywne pióro to dar niebios w tematach tak psychologicznych że az psychicznych

Retro jest faną kobietą - ma silny charakter, ale też dystans do siebie i innych oraz poczucie humoru. A że ma ochotę ponarzekac na facetów, to właśnie to robi. No i co w tym złego widzicie? Każdy pisze to, co chce.

Kyyrene, ok, spoko, nie chodzi o żadne rachunki. Topik o facetach płaczących przez kobiety tez będzie:) Bo to fajny zabawny temat. :)))

A ja cię lubię retro, przynajmniej nie jesteś nadęta i nie wygłaszasz oczywistych prawd z nutą wyższości i pogardy dla maluczkich, jak Klaudka. :) Sorry Klaudka.