Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaania

mój chłopak bierze sterydy

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaania

Mój chłopak zaczął to barac sterydy jakies 2 miesiące temu. Najpier mi w ogóle nie powiedział ze to kupił a juz o tym że zamierza brac nie wspomne. Zmienił się okropnie, kiedyś przynajmniej dało mu sie coś powiedziec a teraz nie bo on wie najlepiej. Jak sie kłócimy to staje się zupełnie innym człowiekiem, jest bardziej agresywny, ma straszną huśtawkę nastroju, raz jest miły i przyjemny a zaraz staje się oschły i zimny. Nie da mu się nic powiedziec. Jest jescze młody i nie chce żeby truł sobie życie tym gównem!!!!!! Ale nie wiem jak mam mu to definitywnie wybic z głowy

Gość a co bierze
?? może to zwykłe suple :o

Gość mój też kiedyś brał
krótko, ale i tak ma do tej pory rózne kłopoty, np. nadmierne owłosienie na ciele, często boli go serce, miewa migreny.... mówi, że jakby wieział, to za nic w swiecie by się nie zdecydował.... jak ktoś dla chwili urody, chce sobie ruinować zdrowie.... xóż czysta głupota

Gość mój też kiedyś brał
pd przez około roku był suuuper zbudowany..... ale teraz nie ma po tym śladu!! powiedz chłopakowi, że nie warto!

Gość aaaaaaaaaania
nie wiem dokładnie co bierze bo nie chce mi powiedziec:( wiem tyle że wbija strzały.... A i ja mu mówiłam ale on mnie w ogóle nie słucha.... twierdzi ze wszystko o tym wie bo duzo artykułó w necie przeczytał....

Gość strzezcie sie przed
impotentami!