Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

To różnie bywa - mój mąż ożenił się ze mną 20 kg temu i co ma mnie rzucić?Pewnie tej wiosny wrócę do normy, bo to przez leki, ale fakt jest faktem!!!

ciekae co siedzi w topickach tego typu ze sa takie popularne.. wystrczylo sie nie wypowiadac a top by umarl.

Gość zal.plzal.plzal.pl
biedna dziewczyna. Traciła czas:) widac ze pusty jestes,kkurwa:| szkoda mi dziewczyny, jak ona mogła pisac z takim zerem jak ty?:O

Gość Asal_shirin
oczywiscie ze nie - jestes juz z mezem napewno jakis czas i wasz zwiazek opiera sie na czyms innym - natomiast ja mowilam o poczatkowych fazach zwiazku. Fakt pominelam to - wyglad ma znaczenie w poczatkowej fazie zwiazku, natomiast z czasem druga osoba nam w pewnym sensie powszednieje (bez peioratywnych konotacji) i bywa ze nie zuwazamy nawet ze przytyla :)

Gość colour boost
urwałem z nią kontakt... najpierw delikatnie jej próbowalem powiedzieć żeby sie odchudzala, tzn. powiedzialem że na zdjęciu wygląda grubo. Obrazila sie :O Nie napisałem do niej już wiecej. Troche szkoda, ale nie ta to inna.

Gość Ju...
Aleś subtelny.:o Ale Twoja strata:)

Gość Jajajaaaaaaaaaaa
Ważyłam do niedawna tyle samo przy wzroście 173!:D I tak byłam laska.

Po pierwsze - to wyglada na prowokacje. Po drugie - 170/70kg to wcale nie tak duzo. Po trzecie - a nie mozesz spotkac sie z nia i powiedziec jej, ze wolisz szczuplejsze kobiety, ale chciales ja zobaczyc, bo urzekl Cie jej charakter? Jesli to odwzajemnione - mamy dobry bodziec do zrzucenia paru kg ;)

Gość co temat
hahah nie moge, zerwal kontakty z kobieta bo mu napisala ile wazy. rozumiem jakbys sie z nia spotkal i zobaczyl ze jest za gruba, ale ze ci przez net napisala? no ale widac juz w momencie zakladania tego tematu wiedziales co zrobisz, skoro ci tu wszyscy pisali zebys sie z nia spotkal i ocenil a ty i tak wiedziales lepiej. moze jest wysportowana (takie dziewczyny naprawde wiecej waza niz sie wydaje na oko), a moze ma taki kobiecy urok ze jednak te jej 70 kg by ci nie przeszkadzalo. sam nie wiesz czy cos straciles czy nie bo nie raczyles sie z nia spotkac, najwyzej byloby to nieudane spotkanie, a moze bys sie mile zaskoczyl. jesli szukasz idealu w necie w ten sposob ze czekasz az ktos ci napisze dokladnie to, co masz na swojej liscie cech idealnej kobiety i moze wtedy laskawie raczysz sie zobaczyc z ta osoba to widze kilka rozwiazan: albo dojedziesz do 40tki samotnie, albo natniesz sie na kims kto cie po prostu oklamie w przeciwienstwie do tej biednej dziewczyny(gdyby juz miala klamac z pewnoscia napisalaby ze ma 50 kg, nie 70) powodzenia w poszukiwaniach

Gość co temat
a i jeszcze dodam ze moja mama ma 175 cm i wlasnie te 70 kg i chodzi w rozmiarze 38/40 ..jak to jest duzy rozmiar to zabierzcie mnie stad bo pekne ;o dales du*y stary i tyle ;o

Gość no naprawdę
nie rozumiem, po kiego grzyba ludzie wyciągaja stare topiki. Ten topik jest z kwietnia!!! Myślicie,że autor nadal tu siedzi i po prawie roku zastanawia sie jeszcze nad tematem? Juz dawno jest po zawodach, a wy mu jeszcze tlumaczycie, tak jakby tu jeszcze zaglądał po niemal roku. Patrzcie ludzie na daty postów. Raz był wyciągnięty topik sprzed 4 lat i jakaś laska tlumaczyła kobiecie,że powinna rozstać się z facetem. :P