Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość nknk
pojebany jestes, powiedz ze poznales kogos i sie zakochales i daj jej spokuj, wedlug mnie to ona pewnie calkiem normalnie wyglada, ty idz sie lecz, ja mam 164 i 56 kg tez za duzo nie???

Gość daj dziewczynie spokój
rzuc ja , a ona jeszcze ci podziękuje , przysługe jej wyświadczysz

Gość colour boost
tak naprawde to mam kompleksy bo mam 12 cm w stójce :-(

Gość śledzę
to nie ma znaczenia czy grube jestesmy czy nie ( dla autora pewnie jestem , bo waże aż 62 kg przy 169 ), oburzył nas kretynizm , brak zdrowego rozsądku i zadufanie w sobie ok,mnie jednak nie wkurzają obcy ludzie z netu-ani ich głupota,ani kretynizm ani nic innego,to tylko literki;)

Gość nknk
dodam ze kiedys wazylam 62 i nikt nie zauwazyl nawet ze przytylam, nawet ciuchy te same nosilam

Jacku, dziecko drogie, on nawet nie wie, czy dziewczyna go odrzuca! Jemu SIE WYDAJE ze go odrzuca. Chyba że to koleś z gatunku śliniących sie na widok Kate Moss :P Spoko, są zboczenia różne ;)

a ja sie wkurwiłam wrecz, wkurzyłam to mało powiedziane :D

Gość chuuuuda
Apostoł ma małego dlatego lubi chude laski..Rozumiecie chuda ma tylko skórę i kość więc małego włoży A u pulchnej ta droga jest dłuższa no i on się frustruje bo swoim malutkim tylko ją pomizia :D

Gość nknk
bo sie kurwa gdzies utarlo ze kobeta powinna miec 50kg, a te glaby faceci mysla ze niewazne czy ma 150 czy 180 ma miec 50kg, bo inaczej to tlucznik, zallllll

taaa, dokladnie , znalazł sie znawca kobiecego piękna :o

Gość śledzę
daj dziewczynie spokój-to ty masz ciężki żywot na kafe skoro tak łatwo sie wkurwiasz;) pamiętaj: TO TYLKO LITERKI :D

wedlug mnie to on w ogole nie powinien w tym momencie z nia gadac bo ona go oszukala wysylajac mu zdjecia robione z gory a takie sa najgorsze. Popatrycie sobie na portale tzpu pinger.pl cyz mixer tam laski robia sobie ydjecia calej szlwetki i wtedz facet wie ye nie bierye kota w worku

daj dziewczynie spokój-to ty masz ciężki żywot na kafe skoro tak łatwo sie wk**wiasz pamiętaj: TO TYLKO LITERKI ----nie mam spoko , po prostu walcze z przejawami chamstwa i nietolerancji oraz ucisku i prześladowania nie ważne czy w necie czy w życiu czy gdzie tam jeszcze. W końcu net tęz kreuje jakieś wzorce i ideały

Gość chyda_doopa
zaraz tam zboczenia, jedni lubią grube, inny chude, kto ma prawo oceniać, co jest be, a co cacy? ja cię autorze topiku rozumiem, dla mnie te 73 kilo przy wzroście 170 to jest coś niewyobrażalnego, sama jestem bardzo szczupła, nie dlatego, że sie odchudzam, nigdy tego nie robiłam, taka mam budowę, a jak sobie wyobrażę te dodatkowe 20 kilo... OMG!!!

Gość chuuuuda
Jacuniu tobie czapa nawala... brak kobiety bije ci w dekielek

Gość Justynaaaaa
Boisz się, chłopcze, że Ty sie jej nie spodobasz - i wymyślasz problemy, byleby się nie spotkać.;) Jak kobieta chce, to schudnie. Ale nie wydaje mi się, żeby dla Ciebie chciała.:o

Gość śledzę
----nie mam spoko , po prostu walcze z przejawami chamstwa i nietolerancji oraz ucisku i prześladowania ;) a ja mam to w doopie;)

Gość luizaaa
Jacek1982...Ty jesteś człowieku pojebany i jesze masz problemy z klawiatura swoj:D ja jestem ciekawa jak ci panowie co tutaj pisza jak wygladaja ,sami apollo a w gaciak wacek we wzwodzie 5 + vat:D:D:D

ok :D , JEDEN JEST WOJOWNIKIEM , A INNY MA W DOOPIE :D

Gość dfhshhfgh
a ja cie rozumiem! sam też odrzucilbym taką laske (laskę? :O ) bez wahania dziewczyna powinna być szczupla i tyle, jest naprawde duzo ślicznych, smukłych laseczek, po co zadawać się z wielorybami?s

Gość a ja mam kolezanke
ktora ma 167 cm, dobila kiedys z waga do 70, ale dziwnym sposobem NIGDY nie wygladala grubo. Jest wysportowana, ma piekne, dlugie, mocne nogi, fajny tylek i duze piersi. Do tego jest bardzo zadbana i nadskakuje jej wiekszosc znajomych facetow. Ja mam 177 cm, 60 kg wagi i moge tylko snic o takim powodzeniu, jakie ona ma :P dlatego, ze jestem leniuch i nie chce mi sie ruszac tylka z domu. Co z tego, ze mam lepsze BMI, skoro figura gorsza? Jak pisze Nie-ja, autor nawet jej na zywo nie widzial, na zdjeciu wygladala szczuplo... Nie widze problemu, naprawde. I jeszcze jakies wydumane zadania 50 kg... Bylaby wtedy anorektyczka, a nie laska... I na z tego powodu chce zakonczyc dobrze rokujaca znajomosc z "cudna" dziewczyna, albo powiedziec jej, ze wyglada grubo jako alternatywa... Glupota niektorych ludzi mnie poraza czasem. Wybacz, Autorze.

Gość chuuuuda
Tak faceci mają o sobie niezłe mniemanie..Nieraz wchodze na chat z ciekawości, pisze z pajacami, proszę o foto no i oglądam patafiołow :D Wczesniej pytam o opis...paszczury z mniemaniem o sobie , pasztety jakich mało

Jacek1982 ------ A KTÓRY NORMALNY , ZADBANY FACET SIEDZI W NECIE OD ŚWITU DO NOCY ????

Gość aisab
boże dziewczyn a170 zeby wazyla 50 kg, chryste panie, koles co ty gadasz. ale coz... zycze ci zebys spotkał idealna dla ciebie kobiete zakochał sie na maksa, a zeby ona potem cie rzuciła bo np, stwierdzi ze masz krzywy nos... masakra...

Jacusiu, nikt nie mówi, że to normalne..a nie że zaraz otyłość...przeginacie !!

aisab----i tak bedzie

Gość ja siedze na necie
i moge miec kazdego !!!!!! i co? zatkało jacusiu?

Gość śledzę
Niestety Internet i komunikatory typu GG to wylęgarnia tłuściochów i poczwar ;) płci obojga;)