Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość wiosenkowe słoneczko
Boze, facet naprawde ma nasrane we łbie ! Wezmy pod uwage kilka czynnikow. Poznal dziewczyne w internecie [ a dlaczego nie na zywo?] fajni faceci nie szukaja lasek w internecie w ciemno ! nie maja wiekszego problemu znaleezc w realnym zyciu. Po drugie. czytajac " ma nadwage" pomyslalam no tak, z 85 kg-90 pewnie ma. a on mowi ze 73 ??? powiem szczerze ja mam 1 71 i waze 71 kg ! mam swietnego chłopaka i nigdy nie nazkalam na brak powodzenia. nie mam tłuszczu. Cwicze na silowni 3x w tygodniu, mam wysportowane, zbite cialo i ciezkie kosci. temu pacanowi nie przeszkadza "nadwaga" bo w takiej wadze jej nie ma. jemu przeszkadza zwykly wskaznik na wadze !! to zwykły pusty półgłowek. zal mi tej laski, bo zasluguje naprawde na kogos innego, na to by tracila czas na faceta ktoremu nie bedzie przeszkadzal wskaznik na wadze. a pusty polglowek ktory sam musi sobie szukac laski w necie nie jest jej wogole wart. po co szukasz rad na kafe? tutaj sa inteligentni ludzie nie tak ak Ty. dziwisz sie ze Cie nie poparli. ;]

ona tez jest nienormalna jak jest taka super i wartosciowa to czemu szuka kogos w necie a nie w realu ?

czasem poprostu nie ma sie czasu ani możliwości na poznawanie ludzi w tzw. virtualu.

Gość tralalalalalalaaaaaaaaaa dupek
ale ona nie pyta sie go ile ma w bicu. i nie pisze na kafe "jestem rozczarowana , okazalo sie ze facet z netu jest chudy i zle zbudowany " ;] - to przyklad. mogla by sie go spytac o co kolwiek .

on tez nie ma czasu na poznanie kogos w realu wiec wzial sie za internet no i coz nie wyszlo mu :o

Gość molyyyy
Pomijam całkowita ocenę autora , jego pragnień , motywów działania itp. Powinien zostawic ta laske w spokoju . Chcesz szczuplej ? Ok... Ale nie kaz sie odchudzac swojej lasce . Po pierwsze urazisz ja , po drugie i tak zawsze bedzie źle . Znam to u swoich znajomych . Jak schudnie 4 kilo , bedzie ciągle mało , jak 5 , będziesz na nie bo np. piersi nie takie, nos , czy co tam jeszcze . Zaczniesz sie czepiac, ona zacznie tyc i tak wkólko . Daj po prostu dziewczynie spokój .

Gość
nefrytowakotka => dyżurny błazen do usług jejmościanki :P

a co do autora to trzeba sie było na początku o wage zapytac.. i nie miec obiekcji teraz.

powinien sie z nia spotkac. zobaczyc czy zaiskrzy w realu, a nie JAK PUSTAK sie zachowac. to jest chore! nastepnym razem jak z jakas laska bedzie flirtowal na gadu niech jego pierwszym pytaniem bedzie ile wazy. [normalna laska nawet jak jest anorektyczka ucieknie widzac takiego PUSTAKA] ale moze wkoncu trafi na pusta chuda tleniona ktora nie zwroci na to uwagi .

Gość molyyyy
jego nick powinien brzmiec ,,ile ważysz?,, :D:D

Gość chuuudaaa
Ja jak poznaję facetów to pytam o -wiek -wzrost -waga -wielkość kutasa :D i tak kwalifikują się 185 waga 75 penis 20 wiek do 27 inni odpadają nawet nie zaczynam rozmowy :D

Gość colour boost
macie racje z tym że laska nie przyzna się że ma nadwagę!!! W związku z tym dochodzę do inego wniosku. Ona po prostu skłamała!!!! Pewnie ma z 90 kg, a powiedziala 73 żeby "lepiej" (?) zabrzmialo!! Gdyby miala naprawde 73 to by sklamala że ma mniej. Czyli cały czas rozmawialem z otyłą?!!?!

Apostoł, dyżurny to moze i jesteś, ale na pewno nie błazen:P:P No i jak dla mnie masz duzy plus bo jestes z tych co czytają:D:D:D:D Hehehehehehe.. jak na czacie wlezie ci facet to zaczyna sie od ankiety: z kond jesteś ile masz lat ile ważysz :D:D:D:D

agiie- cofam tleniona, tak mi sie napisalo, racja-stereotyp. chuuuda -> Oooo dobraliscie sie ! spytaj czy jeszcze tu jest.umowcie sie :s :o o ile sprosta twoim wymaganiom. jestescie siebie warci

Gość chuuudaaa
No dokładnie :D Oczywiście każę wysyłac foto i poźniej nabijamy sie z sistra z frajerów :D

Gość molyyyy
mnie kiedys w podobnej sytuacji koleś zapytał ile waże ( miałam w opisie , że pare kilo za dużo ) , napisałam( podobne proporcje do tej od autora topiku ) i wysłałam zdjęcia całej sylwetki, w ocisłym ubraniu:p. Na jego prośbe , bo walnął mi taki tekst >. Jak obejrzał moje foty to stwierdził , że mam idealna sylwetke i nie wierzy , że tyle ważę itp i takie tam pierdoły :p. Olałam go , trzeba go było olać na samym początku :P Faceci sa beznadziejni :o

Gość chuuudaaa
haalllo autorze ? proszę o podanie kryteriów podanych przeze mnie... hihihi

colour bost- a jaka masz dlugosc penisa i obwod w bicepsie ? ;]

Gość molyyyy
wycięlo mi ten tekst ,, bo ja nie lubie grubych kobiet,,

Gość chuuudaaa
penis musi być ogolony rzecz jasna a klata wyćwiczona nie lubię mięczaków :D

Gość molyyyy
colour boost ---taaaa i pewnie wogole nie jest kobietą tylko byłą pływaczka z NRD :p

Gość chuuudaaa
Jacuniu nie pisz jak nie wiesz jak wygladam, bo to dziecinne :) Bawi mnie jak wyslę swoje foto a oni zaczynają się ślinić i odprawiać swój taniec godowy :) Nigdy nie traktuję facetów z netu serio, robię to dla zabawy .....

Gość Asal_shirin
Ojoj ale naskoczyliście na chłopaka - moim zdaniem wygląd MA ZNACZENIE i nie chodzi mi o to żeby każdy wyglądał jak miss world czy brad pitt ale kazdy z nas ma pewne okreslone kanony piekna - niektorym podobaja sie wieksze kobiety innym nie i trudno wymagać aby kazdy z nas patrzyl jedynie na intelekt - bo aspekty estetyczne sa tez wazne. Ja np nie wyobrazam sobie bycia z chudym facetem - nie mam natomiast nic przeciwko grubszym :) jest to zwiazane z estetyka ktora mi odpowiada i tyle - po prostu nie moglabym sie kochac z chudym facetem ;) .... wiem ze sa ludzie ktorzy na wyglad zupelnie nie zwracaja uwagi, ale tak samo istnieja takcy dla ktorych jest on wazny i czy tym samym ci drudzy sa gorsi...??

\"W związku z tym dochodzę do inego wniosku. Ona po prostu skłamała!!!! Pewnie ma z 90 kg, a powiedziala 73 żeby \"lepiej\" (?) zabrzmialo!! Gdyby miala naprawde 73 to by sklamala że ma mniej.\" jeeeesssuuu uwielbiam czytać kafe, zawsze wyję ze śmiechu :D:D:D:D:D autor zakłada, że laska NA PEWNO kłamie :D jak ważę 73 kilo, to mówię, ze ważę 73 kilo, W JAKIM celu mam kłamać? kochany autorze, wiadomo, ze sądzisz innych po sobie, więc tak naprawdę to TY kłamiesz :P

nie to nie tak wyglad jest wazny ale dla niego liczy sie wskaznik na wadze. widzial jej zdjecie. bylo ok dopuki nie napisala ile wazy. to juz skrajna plytkosc

Gość Asal_shirin
Ok, przyznam nie doczytałam - jeśli tak no coż w takim razie powinien sie z nia spotkac i zobaczyc czy mu odpowiada - przyznam ze mam kolezanke, która jest nizsza ode mnie wazy kilka kg wiecej a wyglada o wiele szczuplej - ot taki trik natury lol

Gość vito
Do : wiesz co vito Sama spadaj. Tylko napisalem, ze jest tłusta i gruba, bo taka jest. I nic z tym nie robi. A przy tym jest niska. I nawet to, że ma kase, tego niestety nie rekompensuje :(