Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour boost

jestem rozczarowany - okazalo sie ze laska z netu ma nadwage

Polecane posty

Gość chuuuuda
Prawda jest taka, ze netowe znajomosci nie mają żadnych szans. Tylko realne spotkanie fej tu fejs moze do czegoś doprowadzić.. Znajoma poznała goscia, który przedtawił sie jako 45 latek ,przystojny i itd..Na spotkanie przyszedł 70 letni dziad z kłapiąca sztuczną szczęką o kuli :D

Jakby miała 185 to nie spotkałby się z nią, bo za wysoka ... a raczej ona nie chciałaby spotkać się z nim, bo za mały :P

Gość aisab
mam tylko jedno pytankie do autora, po tym co mówisz wnioskuje ze ty jestes ideałem, czyli wysoki, przystojny i dobrze zbudowany, powiedz mi tylko czy nie łatwiej było znalezc kogos w realu skoro pewnie musisz miec zarabiste powodzenie u lasek! nie kumam! po co ryzykowałes? a moze sie myle?????????

Ludzie powinni poznawać się w realu a nie w necie na żywo przynajmniej można ocenić sylwetkę kobiety

Gość Jacek 1982 bambaryło
podobno mialo cie juz nie być na kafe?:o

Gość matko boska toż to chore
nie wiem jak by wyglądała ta laska przy 170 - 50 kg, ja mam 167 cm i waze 55 kg, jestem chuda, jak wazyłam 2 kg mniej to wyglądałam jak szkielet z pracowni biologicznej, wszyscy sie mnie pytali czy nie choruje na cos powaznego! a Ty mowisz ze 50 kg???? i jeszcze wyzsza niz ja???? ciebie chłopie chyba posrało!

czyli na tamtym forum ci nie wyszło, widocznie wszyscy cie tam olali z góry na dół buraczku.:classic_cool:

Gość do jacek1982
jesteś kolejnym wcieleniem dennego Jareczka?:o

tak sobie tłumacz ale niech ci będzie.:classic_cool:

Kolo weź wrzuć na luz. ja jestem teraz wprawdzie na diecie, ale to dla siebie, a nie dla kogoś. ile waże to widac w stopce, ale jestem dość zbita i moi znajomi mówią mi, ze absolutnie nie powinnam się odchudzać, bo nie mam z czego, a jak widać waże o wiele więcej od niej. mój facet mówi, ze jest ze mną bez względu na wszystko i jeśli chcę się odchudzać to mi nie będzie przeszkadzać, ale nie będzie mi pomagać, bo uważa, ze nie ma potrzeby bym się odchudzała. zakochałeś się w jakimś wyobrażonym wizerunku. na necie wszystko jest ładniejsze, bo to jest jednak inne życie. zobaczysz, zę jeśli się z nią spotkasz, to jeśli nadal będzie Ci charakterkiem odpowiadała to olejesz jej balast. grunt to dobrze się bawić i umieć dogadać. chyba lepiej być na randce z kimś, kto umie szaleć i ma coś do powiedzenia, pomimo kilku kilo nadwagi niż być na randce z wieszakiem,który to myśli że świat się dla niej kręci?? a o odchudzaniu jej nie mów, bo tylko uczucia zranisz. za to możesz zrobić to dyplomatycznie. zabierać na rowery, na basen, na zdrowe żarcie i ogólnie zachęcać do ruchu... a o to jak Ci się spodoba trudno nie będzie - gwarantuje, zę ilogramy szybko zlecą w dół:)

Gość normalna sukaaaa
al;e wy najezdzacie na niego ,proste ze wyglad sie liczy,jesli partner lub partnerka nas nie pociaga fizycznie to nie pomoze nawet super charakter,i kazdy to wie,te spaslaki tez tylko wola zazerac sie paczkami i wbijac sobie do glowy jakies beznadziejne teorie.kobieta by nie byla z opaslym frajerem a co dopiero koles biorac pod uwage fakt ze oni sa wzrokowcami

no widzisz kotku...tak samo jest z kobietami... nie umiecie w ogole o siebie dbać :O... piwsko, telewizorek a brzuch się pasi bleee

a może ta dziewczyna jest chora....ma problemy z opanowaniem głodu...nie no nic, wam w tych ptasich móżdzkach nie zaświta :O

Gość zuzankaaaaaaaaaaa
mam pytanie do autora...ile masz lat???? podejrzewam,ze ok 22-23....prawda?

Gość zapomnial chyba ..............
wiecej seksu i zaraz jej waga spadnie :P

Gość to nie jest zabawne
nikogo nie obrażamy , dobrze mu radzimy, żeby dał dziewczynie spokój i szukał tej swojej łani:o

Gość to nie jest zabawne
wiecej seksu i zaraz jej waga spadnie ---- ale z czym do ludzi z 5 cm ???? :D:p

Gość u la la
nie trzeba byc psychoplogiem , że by stwierdzic , że chłopak ma kompleksy jak ta lala--- może mały członek , może impotent, ja nie wiem....

Gość ostra sukaaaa
bo nie chce grubasa to znaczy ze on ma kompleksy:O bez komentarza

Gość u la la
ostra suka --taaaa, bo nie chce grubasa ...co w twojej pustej mózgownicy sie to nie mieści ?????

Gość u la la
colour boost---mam dla ciebie laskę ---ostra sukaaaa---będzie jak znalazł, chuda , bez wymagań , pusta , w sam raz do dymania

Gość ostra sukaaaa
no raczej takie beznadziejne tezy sie nie mieszcza pasztecie a o mnie kretynko sie nie wypowiadaj bo guzik wiesz,szczupla jestem tam gdzie potrzeba:classic_cool:a cycuszek do pomietoszenia tez jest :classic_cool:

Gość u la la
ostra sukaaaa---no to ja właśnie o tym , cyc gdzie cyc, cyc zamiast mózgu, gdzie spojrzec tam cyc:D I nie pasztecie , OK ?