Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Na pewno jest cos czego wasz ukochany facet nigdy by dla was nie zrobił...

Polecane posty

Gość czarna_róża
Coś mi czarny nick nie wchodzi... może tym razem. Prostuję oczywiście: chodziło o NIE dla pasywnej strony medalu. Bo dupa boleć może, oby nie własna.:D Ale tak łatwo to by na pewno mu nie przyszło. Trzeba by zastosować mocny szantaż emocjonalny. A i facet musiałby być "odpowiedni".:P

Szukanie, istnieje taka teoria.. że im bardziej sie facet zarzeka że ... to tym mocniej chce ukryc swoje skłonności, że jednak by to zrobił:P:P:P

"Polka poiwedz, czy kiedykolwiek przypuszczałaś że znajdziesz się w tak zażyłym stosunku z komiczne..? " Niczego nie planowałam, ani nie przypuszczałam, że to jest zażyły stosunek :-D jeżeli tak to jesteśmy w takim już od około 2 tygodni, bo wtedy (co prawda w powodzi podobnych, ale ...) wysłałam w net wyznanie, że go lubię :-) no i to nie była nasza pierwsza podchodząca lekko pod flirt wymiana postów :-) jeżeli coś wywołuje uśmiech to przecież nie będę odstawiać cyrków i udawać niedostępną ;-) ;-)

Gość mango1234
moj pewnie nie sklocilby sie, nie wyrzekl sie rodzicow dla mnie :P i w ogole rodziny :D

polaola no co ty- ostatnio był super topik o metodzie \"na niedostepną\" ponoć w bravo girl ta metodę bardzo sobie chwala :P

"o metodzie "na niedostepną" ponoć w bravo girl ta metodę bardzo sobie chwala " Ike, mi zostało około 10 lat do kryzysu wieku średniego ;-) a Ty mi polecasz Bravo Girl? :-D

nefrytowakotka Zaznaczyłaś subtelnie, że to tylko teoria...;) Do praktyki daleko. Czy im bardziej kobieta zarzeka się, że ufa sojemu facetowi, to tym mniej go kontroluje? pola Skojarzenie ciebie z disco-polo można tylko wytłumaczyć zmęczeniem, albo pomyleniem Dekalogu z Dekameronem:)

polaola ponoć baby na starość glupieja :P a przepraszam ile trzeba mieć lat żeby zalapać się na kryzys wieku średniego? bo nie wiem czy jestem przed, po czy w trakcie

Teoria ponoc poparta praktyką:P ale wiesz jak to jest z psychologami:P ... tym bardziej zaczyna mu NIE ufać:P Tak jest prawidłowo:D PS Nie sadze żebys nawet po pijoku pomylił Dekalog z Dekameronem:D:D

Szukanie :-D :-D ja owszem jestem zmęczona, wiec to by mnie nawet uspokoiło ;-) ale pytanie, czy Ty jesteś zmęczony? :-D

Gość czpiotka
Od jakiegos czasu co druga pisze że flirtuje z komiczne lub ma u niego jakies specjalne względy. Z interesującego faceta zaczyna sie stawać pospolity i nijaki. Szkoda

Ike, ja mam od 26 roku zycia :classic_cool: ale oficjalnie to chyba po 40 tce (rany, juz nie pamiętam, a wczoraj sama o tym sie rozwodziłam, no ale na pewno średnio młodzi ;-) też mają czasem kłopoty z kojarzeniem ;-) )

jest gdzieś topik pod tym tytułem, autor: polaola :classic_cool:

oficjalnie powiadasz...no to jeszcze dziesięc lat pogę poudawać gówniarkę ha- jako że nigdy nie flirtowałam z komiczne i nie mam u niego specjalnych względów- więc dla mnie wciąż moze byc interesujący:D- pytanie tylko co mi po tym;) ?

nefrytowakotka "Nie sadze żebys nawet po pijoku pomylił Dekalog z Dekameronem" Tez nie sądzę, dziesięć to tylko możliwe na zmontowanym filmie:) Dlatego bądź spokojna - z disco-polo cię nikt nie pomyli, nawet spod samiuśkiego Białegostoku. pola "pytanie, czy Ty jesteś zmęczony?" Nie, ale po tygodniu na "działce"... tylko detoks i moczenie, insekty wredne są:) Mozna czasem "porobić"w kwiatkach, chociaż marchewki i ogórki to zbyt poważny temat na żarty. W końcu to się je!!! :D

"Ciesz się Młodo wyglądasz" cieszę się, ale i tak mam już kasę zaplanowaną na to i owo u specjalistów (oczywiscie kiedy przyjdzie czas) :-D z drugiej strony jak ja będę tak flirtować, śmiać się i być "luzak" ;-) to moga powiedzieć o mnie to, co o panach po 40-stce z 20- latkami (no, że na siłę drugą młodość przeżywam ;-) )

"pola "pytanie, czy Ty jesteś zmęczony?" Nie, ale po tygodniu na "działce"... tylko detoks i moczenie, insekty wredne są Mozna czasem "porobić"w kwiatkach, chociaż marchewki i ogórki to zbyt poważny temat na żarty. W końcu to się je!!!" Szukanie, litości, co znaczy ta "działka"? marycha? inne? :-D p.s. uff, czyli kiedy pisałeś o disco-polo to nie byłeś zmęczony, ulga ;-)

pola drugą młodość poczujesz tylko po użyciu dobrego, nieprzterminowanego c.r.e.m.i.k.u. z górenj półki:) Na razie pozostaje równanie w dół:D:D Nie jest zabronione, jeśli się trzyma pion... Marysia? Nie znam kobiety... Działka czy jak kto woli dawka humoru nikomu jeszcze nie zaszkodziła: TYLKO humoru, żeby nie było niedomówień!

"drugą młodość poczujesz tylko po użyciu dobrego, nieprzterminowanego c.r.e.m.i.k.u. z górenj półki " :-D :-D a to dopiero, Komiczne też coś podobnego kiedyś zasugerował, podbni?? no i kogo ja mam teraz lubić bardziej? ;-) ;-)

Szukanie, zioła, choc tylko na mikrym balkonie uprawiam w celach gastronomicznych:D:D Choć jako czarownica.. no wiesz.. potrzebuję je:P

tak- tyłek ma fajny fajny- bosz jestem zboczona w temacie męskich pupek;)