Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość maturzystka10989
geografia

Gość maturzystka10989
gera jest prosta jak but :D dyć ni?

Ja nie dostalam niczego! A jaki list bedzie do napisania na angielkim?Formalny czy nieformalny??

matme oooooooo to musisz byc dobra :P u nas w klasie na 6 osob zdajacych mate tylko 2 zdaly :P a ile mialas na probnej % ?

hmm nieformalny byl na probnej z operonu to nie wiadomo... ale w sumie lalka tez byla na probnej i co? nie ma reguly chyba :P

Hmm na probnej? 26%. BEZ KOMENTARZA!!! hahaha. U mnie w szokle na 9 zdajacych zdaly 2 osoby probna :-P Jedna osoba miala 6%.

moja kumpela z lawki tez 7% miala, a jest naprawde dobra z maty. dziwilam jej sie ze nie zmienila przedmiotu, ale ona twardo w mate idzie :D

U mnie na probnej tez byl nieformalny. Zazwyczaj jest nieformalny...

Gość Jaśko
Kur*********** maturyyyy unieważnione leciało w wiadomośćiach ja pier*****kur*** a dobrz mi poszłoooo...........!!!!!!!!!!!!

Ja tez twardo matme, ale mialam 26%, gdybym miala te 6% to bym zmienila przedmiot.

to po co to czytacie jak wam sie nie chce? :P jaśko glupi byl ten joke :/

Dobra ide sie pouczyc.Potem do Was zajrzę. Papatki maturzyści :-)

Gość Monis19
moze sie pijawic na angielskim ankieta??? słyszałam takie plotki, ja myslałam ze tlyko list

Gość biolożka
To widze ze tylko ja zdaje biologie i chemie na rozszerzonym?:) a z polaka to mam z czytania jakies 12-13 pkt. a pisalam drugi temat o lalce i mysle zepowinno byc niezle bo przynajmniej strescilam torche tekst i dodalam conieco o tym stosunku do wokulskiego i ojca:) tak wiec nie powinno byc zle:D zreszta i tak polski do niczego mi nie potrzebny bo na stomatologie sie wybieram:) zycze powodzenia wszystkim maturzystom (i sobie) zarowno na maturze jak i w rekrutacji na studia:*

Gość maturzystka10989
co piszecie na sciadze z angla?

Gość Filomega_meg
ponoc nie daja na maturach tzn nigdy nie było formalnego listu/tak mi dzis mówili...oby nie było bolerze:/ nie wiem,zrobie sciage ze zwrotów pewnie,bo co innego,słówek nie wypisze bopo co...eh zbey była słuhanka jakas w miare zrozumiala i łatwa i ist tez,tak jak na podstawie,byłoby extra

Gość thesaw
Taaaa.. Matury unieważnione... Taaaaa. Plota jak fiks. Z jakiego powodu niby? Przecieki?? Jaaaasne. Nikt nie miał możliwości udostepnić pytania, wszystko prawnie chronione. Hahaha. Także Jaśko przestań gadać głupoty:P Pozdro dla wszystkich. A na angielskim ja sądzę że będzie notatka, zaproszenie albo ogłoszenie jako wypowiedź krótka (któreś z tych), a jako wypowiedz długa będzie list oficjalny, półoficjalny lub nieoficjalny.. Także powtórzyć wszystkie formy tych wypowiedzi. Ciao.

Gość załamka5maja
Jak są pkty liczone na polskim? mnoży się 1 pkt przez 2? czy jak. bo ja już zgłupiałam.

Gość thesaw
moja nauczycielka od polaka powiedziała, ze 1 punkt to 1,7%

Gość thesaw
a nie sorry 1 punkt do 1,43%

Gość thesaw
Także z 21 punktów żeby zdać trzeba mieć to będzie porażka pod koniec czerwca jak będą wyniki. No kto w ogóle wpadł na pomysł żeby dawać 18latkowi zadanie, w którym znajdzie synonim słowa sążnisty?? Nikt takim słownictwem się nie posługuje. No spotkał się ktoś z tym wyrazem? No nie wiem, np. w podręczniku do j.polskiego.. Bo ja nie. Żal.peel pozdro

Gość Prykacz
otóz to pytałem znajomych nikt nie wiedział pytałem kilka osob dorosłych nawet dziadkow ...nikt o takim słowie nie słyszał ale maturzysta jakos musiał to wiedziec......