Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura lala

Matura- jaki dopisaliście synonim do słwa sążnisty?

Polecane posty

Gość załamka5maja
A jak zaznaczaliście odpowiedzi? krzyżykiem czy kóleczkiem, czy jak? ma to jakieś znaczenie?

Gość kojarzy mi sie z
powodzenia maturzysci !!! :D boze jak sie ciesze ze mam to za soba :D dawno temu :D

Gość maturzystka10989
ja kółeczkiem, czyli wszyscy wpisywaliscie te kody?

Gość maturencja.
Ja kółkiem raczej nie ma znaczenia jutro na karcie odpwoeidzi trzeba cały kwadrat zamalowac

Gość załamka5maja
Ok. ja jak zwykle panikuje.... ja też kółkiem.

Gość maturencja.
ja sądze, ze wszyscy nie rozumiem jak wam mogli powiedziec zeby nie wpisywac... chyba, ze smai to maja zamiar robic czego juz w ogole nie pojmuje :O

Gość rmnhck
przeczytałam lalke od dechy do dechy bo bardzo mi sie podobala i liczylam ze bedzie albo lalka albo zbrodnia i kara (zero pojecia o chlopach weselu bla bla) i jak mnie ta jeb... izabela wkur... PROTOTYP ZDZIRYYYYY!!!

Gość załamka5maja
Co do kodów tak. Nam kazali wpisywać. Dwie naklejki, kod, data urodzenia, pesel. Chociaż ludzie którzy nas pilnowali "nauczyciele" sami do końca nie byli pewni.

Gość maturencja.
rmnhck - to ''prototyp zdziry' to tekst z kreskówki ? :D tak mi sie kojarzy :P heheh nie no tragedia z tą matura... moze poprawkowa bedzie latwiejsza ... bo i tak mnie to czeka... jak zdam na 30% to sie nigdzie nie dostane kurrwajegomać.

Gość maturzystka10989
bo widzicie my jak mielismy probną wpisywalismy takie cos A01/LO albo A01/LP itd LO-liceum oglnoksztalcace LP-Liceum profilowane i byc moze nauczycielom chodzilo oto zeby nie wpisywac tego LO lub LP

Gość załamka5maja
a nie wiecie jak to jest, czy jeżeli poprawię to w sierpniu, to mam szanse na jakaś rekrutacje na dzienne studia jeszcze? Czy już tylko pozostają zaoczne? Bo z tego co się orientuje, to na dzienne rekrutacja jest w lipcu przeważnie.... a ja mam dziwne ambicje na dzienne.

Gość maturencja.
maturzystka... no to ja nie wiem.. myslalam, ze o ten 3cyfrowy kod Ci chodziło... np A18 ja innego nie wpisywałam

Gość załamka5maja
U mnie się tylko wpisywało klase i numer z dziennika np B04

Gość maturzystka 2008
a wie ktos kiedy beda dokladne klucze odpowiedzi?i kiedy maja to sprawdzic w czerwcu dopiro?

Gość maturencja.
załamka z tego co sie orientuje to masz zwłaszcza, ze sa jakies dodatkowe rekrutacje wiec powinno sie zdazyc ponoc dlatego wlasnie te poprawki sa w sierpniu zeby byla szansa sie w tym samym roku na studia dostac a jestescie w 100% przekonani, ze poprawki są w sierpniu a nie za rok ? bo w tym roku pisała ze mna kolezanka ktora w tamtym roku nie zdała... to ja nie wiem

Gość maturzystka10989
tak, chodzi mi o 3cyfrowy kod tylko nas uczyli ze mamy jeszcze wpisywac to po ukosniku bo np mamy dwie klasy co mają nazwe A albo B wtedy numery sie powtrzają i trzeba bylo dopisac LO czy LP

Gość Ta Dorotka
no to jezeli chodzi o to co trzeba bylo wpisywać to nam kazali jedynie nakleic naklejki dwie wpisac pesel i date urodzenia i wszystko :)

Gość maturencja.
aha no to jak o ten to na 100% nam kazali wpisywac no ale skoro nauczyciele wam tak kazali to sie nie masz czym martwic, gorzej gdybys jako jedyna tego nie wpisała

Gość załamka5maja
maturencja - tak jestem pewna, że poprawka jest w sierpniu TEGO roku :) ale można tylko jeden przedmiot poprawić.

Gość dgshdtjdtkjd
A JA WOGOLE NIE WPISAłAM ZADNEGO KODU . MAM TYLKO PESEL. CHYBA TEN NUMER KODU TO NIE TAKIE WAZNE?

Gość właśnie...
ten numer kodu jest najważniejszy,bo jak bedą wyniki to właśnie po numerze np.A14 wiesz ,że to Tyy

Gość załamka5maja
Bo to, że się poprawia w sierpniu teraz po maturze to nowość chyba tez od Giertycha. i od tego roku tak mozna.

u nas nie kazali wpisywac tych kodow z numerkiem klasy i z dziennika, sami to wpisywali za nas wedlug okreslonej ustalonej funkcji!

Gość załamka5maja
dgshdtjdtkjd - też tak myśle, że to było najważniejsze.... Nam w szkole co chwile o tym przypominali, żeby o kodzie nie zapomnieć. Nawet przy odbieraniu matura sprawdzali czy wypełnilismy wszystko.

Gość merinda
W sumie to ta matura nie byla taka trudna....

Gość maturencja.
aa no to dobrze :) to ide sie na angielski uczyc bo ni chooja nie umiem a 2 nie poprawie w tym roku :P Ej dajcie spokój z tym kodem... przeciez na bank wam to nauczyciele uzupelnia skoro nie kazali wam wpisac, tragedii nie bedzie, nie ma sie co martwic :) papa :)

Gość uwaga-uwaga-uwaga-
Jest przeciek z oficjalnego klucza OKE!! prawidłowy synonim brzmi "kIotzowaty" decyzją MEN wszyscy którzy wpisali inaczej otrzymaja punkty ujemne:(

Gość załamka5maja
Gdzie jest ten klucz?