Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zlotowlosa Kobieta

Dostałam tani pierscionek zareczynowy czuje sie rozczarowana.

Polecane posty

Gość ring
Wszystko jest na sprzedaż i wszystko można kupić...choćby zaręczynowym pierścionkiem :-)

Gość koniec.kropka
załozycielka tematu?????pusta . głupia...iiiii szkoda słow:D

Gość jakby był solidny pierscionek
" co zrobicie kiedy parę lat po ślubie on straci pracę, bedzie miał wypadek, zachoruje, co spowoduje, ze nie będzie mógł pracować itp..." Jakby dał mi solidny pierścionek to mogłabym go sprzedac / zastawić i zawsze jakaś kasa na gorszy czas dla nas. A tak to du... zbita :-O

a ja dostałam pierścionek zaręczynowy na stacji benzynowej zrobiony z patyczka plastykowego jednorazowego do kawy i bardzo mi sie on podoba! :D:D:D

Gość poznanianka jedna
Dla mnie nie tyle ważna jest cena, co oryginalność, piękno, noiepowtarzalność pierścionka zaręczynowego, zawarte w nim przesłanie o wyjątkowości uczucia, jakie On do mnie żywi. Myślę, że mógłby to być pierścionek za 30 zł,-, a może za 3000 zł,-, cena nie grałaby tu roli. Lepiej może, żeby nie był drogi, tyle ludzi na świecie cierpi głód i niedostatek, jakoś tak głupio nosić na palcu coś, za co jakieś glodne ziecko mogłoby przez miesiąc czy dwa się wyżywić.. Dziewczyny, myślałyście o tym?

Gość dla wnuczki z dumą
Szczałka i pewnie przekażesz ten skarb z dumą (!) wnuczce? :-O

pierścionek to symbol, specjalne wymagania co do jego ceny są żenujące mnie by wystarczył pierścionek za 20zł np srebrny z bursztynem, kupiony nad morzem u handlarza

Gość Kicak
Do założycielki wątku: Szybko mu oddaj ten pierścionek i natychmiast od niego odejdź! Przecież nie będziesz spedzala życia z facetem, który kupił za tani pierscionek!! Zostaw go czym prędzej. Tak będzie najlepiej......DLA NIEGO. :)))) Może pozna niedlugo jakąś dziewczynę dla której ważny jest on sam a nie cena pierścionka zaręczynowego! Nie pozdrawiam.

Gość zynio
kurde a ja myślałem ze pierścionek się daje z miłosci do osoby którą się bardzo kocha ale widze że autorka tego tematu jest materialistką i idiotką do potęgi, ja myśle że jakby jej facet kupił za milion zł pierścionek to też by focha sztrzeliła że nie taki lub za tani..Ja na jego miejscu zabrałbym ten pierścionek i dał Ci kopa w tyłek i poszukał taką kobiete co weźmie pierścionek z miłosci a nie z patzrenia ile mam w portfelu..Żałosna jesteś :P

cena nie gra roli bo to i tak tylko kawalek metalu :P nie chwalac sie wlasnie wybralam swoj pierscionek zareczynowy z moim przyszlym narzeczonym ktory jest przesliczny :) biale zloto z szafirami za prawie 700 :D

Gość daeloo
Wszystko zależy od typu faceta i jego hierarchii wartości. Dla jednego pierścionek to nic takiego, dla drugiego rzecz, na którą będzie odkładał i dążył do tego, by błyskotka którą podaruje swojej w tym wyjątkowym dniu kobiecie zadowoliła nie tylko ją samą, ale też jego samego.Uważam jednak, że żadna z kobiet nie powinna na forum internetowym budować swoich wartości - ktoś kto pisze coś takiego na forum - ewidentnie chcę anonimowo otrzymać odpowiedź czy mój facet jest materialistą, bo kupił mi pierścionek za 100zł? uważam, że autorka jeżeli tak ją boli, że pierścionek nie ma wartości pieniężnej która ją zadowala. to chyba lepsze rozwiązanie niż leczenie kompleksów na forum. nie możemy przecież powiedzieć, że dla mojego mężczyzny nic nie jestem warta, bo pierścionek ma małą wartość. może pragnął się oświadczyć właśnie teraz, a nie miał więcej pieniędzy. ;) pozdrawiam

Gość daeloo
Wszystko zależy od typu faceta i jego hierarchii wartości. Dla jednego pierścionek to nic takiego, dla drugiego rzecz, na którą będzie odkładał i dążył do tego, by błyskotka którą podaruje swojej w tym wyjątkowym dniu kobiecie zadowoliła nie tylko ją samą, ale też jego samego.Uważam jednak, że żadna z kobiet nie powinna na forum internetowym budować swoich wartości - ktoś kto pisze coś takiego na forum - ewidentnie chcę anonimowo otrzymać odpowiedź czy mój facet jest materialistą, bo kupił mi pierścionek za 100zł? uważam, że autorka jeżeli tak ją boli, że pierścionek nie ma wartości pieniężnej która ją zadowala powinna porozmawiać z samym swoim narzeczonym. to chyba lepsze rozwiązanie niż leczenie kompleksów na forum. nie możemy przecież powiedzieć, że dla mojego mężczyzny nic nie jestem warta, bo pierścionek ma małą wartość. może pragnął się oświadczyć właśnie teraz, a nie miał więcej pieniędzy. pozdrawiam

Gość calibre7
Dziewczyny,a ja dostalam na zareczyny pierscionek z metalu nieszlachetnego:/ To nawet nie jest srebro-masakra! Nie jestem zadna materialistka,ale wiem,ze moj facet mogl sie postarac lepiej,bo na papierosach to nie oszczedza i kupuje non stop,a tu na zareczyny dal mi taki pierscionek.:(

Gość calibre7
I przestancie w kolko powtarzac,ze ta czy tamta to materialistki! W koncu zareczyny to wyjatkowa chwila,a facet powinien sie postarac.Chyba kazda z nas zna dobrze swojego faceta,i wie za ile mogl by podarowac nam pierscionek.Ja tez nie oczekiwalam Bog wie jakiego pierscionka,ale bylam pewna,ze bedzie to ladny srebrny pierscionek,a tu okazal sie metaloway! Mojej kumpeli facet ciezko charuje,zeby zarobic na zycie, i choc ni zarabia kokosow,to facet skladal kase,zeby podarowac jej pierscionek za 1200 zl! ja w zyciu za tyle nie smsialabym myslec,ze otrzymam,a jednak jak widac sie da! Tylko trzeba chciec,w koncu pierscionek zareczynowy dajemy ukochanej nam osobie,wiec wg.mnie dac komus na zareczyny 'odpustowy' pierscionek to zenujace! Dziewczyny cencie sie!!!!!!

Gość a jjaaaa
Pieprzycie farmazony o materialistkach itd a każda z Was marzy żeby jej pierścionek był wyjątkowy , no ten jeden tak ważny i wyjątkowy pierścionek powinien kosztować znacznie wiecej niż te marne 100 zł To świadczy o sknerstwie i chytrości , niczym więcej i nie opowiadajcie głupot jakie to Wy jesteście skromne i mało wymagające bo śmiech na sali .. Za sto złotych to można zjeść dobrą kolację i kwiatek do tego a nie pierścionek zaręczynowy

Gość a jjaaaa
poznanianka jedna Dla mnie nie tyle ważna jest cena, co oryginalność, piękno, noiepowtarzalność pierścionka zaręczynowego, zawarte w nim przesłanie o wyjątkowości uczucia, jakie On do mnie żywi. Myślę, że mógłby to być pierścionek za 30 zł,-, a może za 3000 zł,-, cena nie grałaby tu roli. Lepiej może, żeby nie był drogi, tyle ludzi na świecie cierpi głód i niedostatek, jakoś tak głupio nosić na palcu coś, za co jakieś glodne ziecko mogłoby przez miesiąc czy dwa się wyżywić.. Dziewczyny, myślałyście o tym? Kobieto nadajesz się na wybory miss z tymi pierdołami które wypisujesz :-D

Gość calibre7
Nie pieprz glupot A jaaaa!!!! Mowisz,ze ile dzieci gloduje itd..zgpdze sie,ale widzisz zamiast na glodne dzieci pieniadze poszly na papierosy!! Wiec zadna z tego korzysc!Poza tym jak jestes taki madry(a), to kupuj zawsze najtansze rzeczy i jedzenie,a reszte wrzucaj do swinki i na biedne dzieci! Juz jestem ciekawa ile wydajesz na te biedne dzieci!!!! Zareczyny sa raz w zyciu!!! I nie pieprz glupot!!!!

Gość calibre7
PRZEPRASZAM O JAAAA!!! To mialo byc do poznanianki!!!!!!

Gość calibre7
A z Toba 'A jaaa' sie oczywiscie zgadzam :)

Gość karakaj
" Totalnie inna zlotowlosa P ajs84@tlen.pl'; Paranoja! Dziewczyno, co jest dla Ciebie wazniejsze, facet czy cena? Skoro pierscionek Ci sie podobal to czego sie czepiasz? Moj facet jest w trakcie poszukiwania jubilera ktory wykona dla mnie pierscionek zareczynowy. Wiem ze on chce zeby ten pierscionek byl wyjatkowy, a nie jak stwierdzil "pospolity ze zlota albo srebra", ale ja cieszylabym sie nawet gdyby dal mi pierscionek za 60zl. Nie jest dla mnie wazne to ile bedzie kosztowal, wazne ze moj mezczyzna mnie kocha i chce byc ze mna na zawsze. Osobiscie stawiam na fantazje, to oswiadczyny powinny byc niezapomnianym przezyciem! " zgadzam sie :) najwazniejsze jest to czy nasze uczucia sa szczere i prawdziwe:) mowilam juz swojemu chlopakowi ze moze mi w przyszlosci dac uchwyt od tymbarka ;) wazne zeby nam wyszlo :) ^^

Gość a mogłabym zobaczyć yen
pierścionek? bo ten pierwszy link nie działa mi

Gość kardashia
Ja Ci powiem,że cena nie jest ważna tylko liczy sie gest i sam fakt zareczyn.DLa mnie cena pierscionka nie miałaby znaczenia. Ładne pierścionki już za 200-300zł można kupić,chociaż i za 100zł na pewno są łądne.Liczy się wygląd a nie cena no i fakt,że jestes już narzyczoną :)

Gość MisiaKKK87
Ja też dostałam bardzo skromny, niezbyt drogi pierścionek i jest mi trochę przykro... ale wcale nie dlatego, że jestem materialistką, że oczekuję od życia cudów czy luksusów... po prostu mój pierścionek po roku noszenia zaczyna przypominać pogięty drucik - a ja chciałabym go nosić do końca życia...

Gość Zuzanna Ameliaa
Popros o nowy. Bedzie wznowienie zareczyn.

Gość edusia...
misia rozumiem, nie o cene chodzi, ja tez dostalam i z tylu tzn od wnetrza dloni byl tak cienki , ze jak nioslam zakupy w torbie ( ok 2kg) to sie wygial.

ja dostalam za 600 funtów i tak za tani jak dla mnie byl, tutaj u ans kobiety dostaja piersionek za 5 tysiecy moze mniej, i tak sie rozstalismy i mu oddalam, tak to moglam sprzedac :D glupia ja