Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

zbychu, masz problemy ze starą..? :)

ach:) nie:) żonę miałam na myśli...:) a ty o mamieee... acha... i ten cytat twój to też..? to gorzej, faktycznie.... fatalnie, rzekłabym.

Skoro wyłącznie tak się dzieje, dopatrywać się w tym można by pewnej reguły, która w uprzoszczeniu polega na tym, ze trudno uczuciowym, emocjonalnym zainteresowaniem odpowiadać na desinteresment kobiety :)

nie, cytat nie mój. Pochodzi z równie mądrego źródła co Twoje. P.S. Ładnie ktoś ci mózg przeorał, skoro jako kobieta uważasz, że żony nie należy szanować.

stronniczy:) ale przecież to kobieta musi w;aczyć by facet został w związku:) Kobieta jest bardziej skłonna do monogamii, dla faceta stały związek to sztuczny wymysł kultury:) on sie dusi....:) Pamietam jak na pewnym weselu, stateczny kolega, ojciec trójki dzieci, szczęsliwy małzonek z 10 letnim stażem, po kilku kieliszkach wódki wysyczał mi zjadliwie do ucha: Kurwa.. kiedy ja w końu będę miał jakąs inną kobietę...?? w zasadzie tej nocy umarła moja wiara w facetów....:) :)

Inaczej mówiąc, trudno jest okazywać uczucie kobiecie, która jednoznacznie pokazuje ci, że ma cię w tzw. głębokim poważaniu :) Rozumiesz, urażona męska duma, ego i temu podobne nic nie warte męskie pierduły :)

Inaczej mówiąc, trudno jest okazywać uczucie kobiecie, która jednoznacznie pokazuje ci, że ma cię w tzw. głębokim poważaniu Alez to przecież działa w dwie strony:) akurat w tym nie ma nic dziwnego:) kobiety też takie pierduły mają:) poprawka: ja mam takie pierduły na przykład:)

mi kiedyś ukrainka przy drodze powiedziała "wezmu w paszczu za dwadziesiat". ty, czyżbyś nie wiedział że za każdym upadkiem kobiety stoi mężczyzna..? :)

Aha... ja, na swój prywatny użytek i w swoim prywatnym słowniku mam takie archaiczne pojęcia jak honor i duma mężczyzny oraz godność kobiety :)

ja, na swój prywatny użytek i w swoim prywatnym słowniku mam takie archaiczne pojęcia jak honor i duma mężczyzny oraz godność kobiety i to są stronniczy własnie te pierduły..? :) mam pytanie: dlaczego broniłes w walce z komicznym..? proste pytanie, prosta odpowiedź, please.

mam pytanie: dlaczego broniłes w walce z komicznym.. broniłeś mnie.soryy

Gość tyuttyu
retro to jest Marta* !

zbychu do ciebie też mam pytanie: czy danie dziwce w pycha za dwadzieścia to równiez jest upadek mężczyzny czy tylko kobiety..? wg ciebie.

jak to co to zmienia..?:) to twoja wiara w kobiety umiera ale z facetów pozstaje niezachwiana..? tak..? widzisz jaki jesteś...? :) obłuda, nic więcej.

stronniczy pytaniem na pytanie nie wolno.. tak mówią:) dręczy mnie to, odpowiedz. :)

mi kiedyś ukrainka przy drodze powiedziała "wezmu w paszczu za dwadziesiat". Wtedy umarła moja wiara w kobiety zbychu:) stąd:) dałeś..?

no, 20 złotych to taniocha.....:) dziwię się:) :)