Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pau.la

Starajace sie o pierwszego dzidziusia?

Polecane posty

Milko jak mam rozumiec to ty dopiero szykujesz si do slubu?

Dziewczynki ja już idę ssssssssspać! Jutro wstaję na 6 rano do pracy. Dobranoc zzzZZZZ ZZZzzz

Dobranoc Milko. Pogadamy o slubie przy innej okazji;-)

Jezeli kogos pominelam albo cos pokrecilam to przepraszam. Dajcie znac a poprawie nastepnym razem, albo po prostu wpiszcie zmiany;-) 😍 Mamusie 😍 Imie..................data urodzidzin.................imie dzidzi 😍Oczekujace na malenstwo 😍 Imie..................data porodu..................Plec dzidzi olawd (UK)..................23.01.09......................... .?.. Dagusia........................?........................ ...........? Smerfetka29..................?....................................? 😍Starajace sie 😍 🌻 Ewelinka....................................UK 🌻 Ametyst......................................? 🌻 Hydi..................................Gliwice 🌻 Paula........................Słupsk/Irlandia 🌻 Catie.............................Mielec/UK 🌻 Sandrunia...........................Siedlce 🌻 Nika................................Wroclaw 🌻 Bengalska kicia...........................? 🌻 Mlodazona...............................UK 🌻 xxmadziaraxx...............Kalisz/Italia 🌻 złówik......................................? 🌻 elka20.......................................? 🌻 pauly78................................Rzym 🌻 Dorota822.............Tomaszow Mazow. 🌻 Pakostane...........................Poznan 🌻 Milka2306............................Olsztyn

dziękujem bardzo wam za słowa otuchy i tobie żółwik i tobie paulo wiem ze jestem w podobnej sytuacji jak wy i wiem ze cezem los lubi płatać figle i dzieci sa z zaskoczenia ale najgorsze jest to nie nie mogę przestać myśleć już nie wiem sama czym mam się zajmować i najbardziej dobija mnie to ze mój mąż nie jest przymnie bo taką mam prace i nie mam przytulanka na zawołanie. kiedyś moja koleżanka powiedziała mi mądre słowa i miała racje że ja swojego męza traktuje jak maszynę do robienia dzieci ale nie wiem co samam mogę zrobić....

Dorota, Wiesz ja mam swojego meza przy sobie caly czas, ale on czasem tez mowi ze ja go traktuje jak maszynke do produkcji dzieci. Niestety nie pamietam z wczesniejszych Twoich wypowiedzi czy twoj maz robil juz jakies badania. Jezeli tak i wszystko jest w porzadku to nie martwilabym sie na zapas tylko przytulala jak najwiecej - i to nie z przymusu, bo trzeba produkowac dzieci, ale dla samego przytulania. A moze zaplanujecie jakies wspolne wakacje... zeby odpoczac i spedzic razem wiecej czasu.

Dziewczyny od jutra już będę z Wami częściej pisać, a dzis jakoś nie wyszło. No więc jak zobaczyłam 2 kreski to sie popłakałam,mąż śmiał się,że płaczę, ale sam też miał łezki w oczach, cudowne uczucie, nie dowierzałam,ale ja byłam nastawiona na to,ze nikomu nic nie mówimy, więc nie chciałam tego ogłosić całemu swiatu i wiecie co Wam powiem swiat jest piękniejszy , bo my wiemy a nikt nie wie. No tylko dziewczyny na forum. Boję się o te pierwsze 3 miesiace, dlatego tez nie mogę się doczekać co powie lekarz, czy wszystko ok, a już widze jego zaskoczenie, pewnie będzie w szoku tak jak my.

witam;)co do traktowania męża jako maszynki, to musze przyznac ze ostatni miesiąc to wlasnie u mnie tak wyglądało;) ale to chyba tylko i wyłączenie dlatego ze wydawalo mi sie ze jezeli bedziemy sie przytulac codzien to na pewno zajde w ciąże;) po owulacji dalam sobie spokoj a raczej mężowi:D emocje opadly;) co do imion;) moj ma imie Shkelzen:D :D przedstawil sie pod imieniem Jimmi:D prawda ze podobne:D:D

Witam Wszystkich! Niestety wczoraj nie mogłam z Wami popisać ale dzisiaj to sobie odbiję. Mój Mąż ma na imię Marcin, jesteśmy razem od 9 lat a po ślubie 5mcy. Oboje pracujemy w tej samej firmie transportowej. On jako kierowca ciężarówki a ja w magazynie. Smerfetko GRATULUJĘ!!!! Jest już Was 3 oczekujące!! Trzymam kciuki i dbaj teraz o siebie! Obchodzi się ze sobą jak z jajkiem. Może ten nasz nowy topik przynosi szczęście i wszystkie po kolei zajdziemy w krótkim czasie? Chciałabym Was poprosić o radę. Czy któraś z Was słyszała o leku Clostilbegyt? Zażywała go żeby wywołać owulację?

Ewelinkailaporush doskonale Cię rozumiem. Ja też w okolicach owulacji (choć nie zawsze ją mam) mogłabym nie wychodzić z sypialni a potem...

ja juz po tym miesiącu daje sobie na luz, przynajmniej w chwili obecnej tak mi sie wydaje;) bedzie co bedzie, a na pewno bedzie tylko kiedy;) takze ja w to wierze ze kazda z nas zostanie mamą

Co m-c kiedy dostaję @ obiecuję sobie że to by było na tyle. W następnym mcu daję sobie luz ale potem nadchodzi nowy cykl i dostaję fioła

Catie ja brałam clo przez 2 miesiące ponad rok temu, ale mi rezultatów nie przyniósł, lecz słyszy się,że wielu dziewczynom pomaga w krótkim czasie.No ale najlepiej zrobić monitoring, żeby wiedzieć czy clo jest potrzebne czy nie.

Smerfetka no właśnie chodzi mi o monitoring. Czy mogłabym zaryzykować i wziąć Clo przez jeden cykl bez monitoringu? Tutaj Ci lekarze to są straszni, wszystko dla nich jest OK i już dwa razy się przejechałam. W sumie być pod ich opieką to tak jak nie być wcale. Moja doktor wypisała mi Clo żebym ze sobą wzięła do UK i jak \"zechcę\" to żebym wzięła bez monitoringu na własną odpowiedzialność. Ale trochę się boję. Jestem w potrzasku i nie wiem co robić :((

Hej dziewczynki, niedawno wróciłam z pracy. Ahhhhhhhhh jak fajnie odpocząć :-)

Witaj Milka! Wyczytałam że zaczynasz się starać już teraz o dzidziusia. Trzymam za Ciebie kciuki! I za nas wszystkie! Coś mi się wydaje że ten topik przynosi szczęście starającym się. Ledwo powstał a już mamy trzy oczekujące!! :))

Hej Catie! Tak właśnie, staramy się!!! Mój mężczyzna zrobił mi wczoraj niespodziankę, postanowił, że nie ma po co czekać. Miesiąc w tą czy w tą! Też bardzo pragnie dzidzi ma (27lat), mówi że nadszedł już czas. Tym bardziej, że dla jego brata miesiąc temu urodziła się śliczna córa! Widziałam wtedy taką iskiekę w jego oczach, kiedy pojechaliśmy ją zobaczyć......aahhhhhhhhhhh

Gość desiree9
ja bralam przez 7 miesiecy tabsy anty (novynette) a teraz gin powiedzial ze mam nadzerke i nie wiem czemu nie moge zajsc w ciaze.. Moze poczekac pare miesiecy bez tabletek??

Musisz odstawić tabletki. Poczekać aż twój organizm wyreguluje się. A potem........... :-)

Gość desiree9
teraz bede miec 9 miesiecy przerwy bo nazeczony do wojska idzie a po wojsku sprobojemy

milka to super! Chyba nie ma nic lepszego niż kiedy własny facet mówi że chce mieć dziecko i to jest już ten czas, że jest gotowy. Niestety mój jest nie do końca przekonany. Wprawdzie mówi że fajnie by było ale jak chcę coś bardziej na ten temat pogadać to mnie zbywa desiree milka ma rację. Daj sobie czas. Ja byłam na tabsach przez 6 lat a teraz mój organizm kompletnie wariuje. To wymaga czasu żeby układ hormonalny zaczął od nowa działać o własnych siłach

cześć wam wszystkim, długo tu nie zaglądałam bo byłam cały czas w rozjazdach,jeszcze szczerze mówiąc nie dotarła do mnie ta wiadomość o ciąży. Cyba będę sie cieszyć dopiero w pon. jak zrobię powtórne badania, a już tak w 100 % jak zobaczę na usg. Tak strasznie się boję że to za wczesna radość . Dam wam znać od razu w poniedziałek smerfetka-gratuluję:)

Gość desiree9
wiec sobie odpoczne od tabletek:) a jak zaluzmy ju urodze dziecko i bedzie ok to chyba znowu bede musiala tabletki brac... moj nazeczony w sumie tylko ta metode anty preferuje...

Catie, ja bardzo doskonale cie rozumiem! U mnie też bardzo dużo spięć z tego powodu (ja chciałam, a on nie)! Kiedyś nawet zrobił mi nadzieje, ale później odwołał to. Było mi smutno, przykro itp. Odbyłam z nim wtedy powarzną rozmowę. Powiedzialam jak ważne dla kobiety jest bycie matką, ile emocji i nadzieji się z tym wiąże i że nie można grać na uczuciach. Od tamtej pory już jakiś czas mnął. Powiedziałam ,że gdy będzie gotowy to ma mi o tym powiedzieć. No i stało się. Mieliśmy czekać do lipca! Ale widział ile mnie to kosztuje jak bardzo pragnę i czekam! Więc zrobił mi taką małą niespodziankę.

Gość desiree9
milka2306 ty to masz dobze:)

Może i tak. Niewiem. Bardzo dużo razem przeszliśmy, to ludzi zbliża.