Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Gość Niezapominajkaaa
a proszę:) moje już wysłane tez. no niestety ćwiczyć trzeba, poza tym żeby było jędrne ciało ;/ ja wczoraj sobie odpuściłam, ale już dziś naprawdę chociaż pół godz się zmuszę.. jak ja tego nie lubię to tylko ja wiem :P

Gość Niezapominajkaaa
a ja też chętnie posłucham opowieści :)

Kropko!!!! Przeciez Ty jesteś zajebista laska!!!! Z czego Ty się chcesz odchudzać?? Matko jak ja bym tak wyglądała to by było przecudownie... Jesteś przeładna!!!!

Niezapominajko dzieki za zdj wyglądasz na nich cudnie. Ten Twój ex to jakiś beznadziejny musi być skoro nie doceniał tego co miał ;-)

Gość Niezapominajkaaa
ok ja już odsyłam, tylko strasznie wolno mi kopm idzie :/ jak tylko dojdą to odeślę :)

Sirusho dzieki ale tak jak pisalam wcześniej moje uda nie są takie jak bym chciała, może na zdj tak tego nie widać

Gość Niezapominajkaaa
o dziękuję kropko :*:* kochana jesteś :D Kropka no laska z Ciebie że nie wiem, ale o to chodzi żeby się dobrze czuć we własnym ciele.. i ja to rozumiem :)

Zgadza się... najważniejsze to dobrze czuć się we własnym ciele :) Mi też niektórzy mówią ze chyba głupia jestem ze się odchudzam ale przecież nie są w moim ciele i nie wiedzą ze to i tamto mi przeszkadza. Kropko no właśnie chyba na zdjeciach nie widać twojego problemu :) No moze na tym, pierwszym widać troszku uda wieksze od reszty, ale tylko troszku :) Mi poczta dzis muli nieludzko! Chyba na złość :P Matko... ja dopiero bedę jeść śniadanie... grzech...

Gość Niezapominajkaaa
Sirusho nic nie doszło do mnie od Ciebie :( ojej to późno to śniadanko ja bym nie wytrzymała :P ja dziś jadłam kiełbaskę na śniadanie, wczoraj na kolacjo - obiad pół litra lodów algidy :P ale nie złączyłam z niczym więc grzechu nie ma :D

Jasne Dziewczyny :} A jakby nie było zdrowe odżywianie, to nie tylko ładna figura, ale i lepsze samopoczucie i humor :) Do tego ruch i wtedy życie zaczyna się podobac. Dobry z nas materiał na superlachony! :D

Ja tez generalnie lubie sluchac romantycznych historii :) Wszystkie dziewczynki sa chyba troszke ciekawskie... Ta historia jest troszke dluga wiec ja napisze pozniej. Ale wszystkie kolezanki w pracy byly zachwycone i pytaly czy moj narzeczony juz teraz nie ma przypadkiem zadnego brata :)

Niezłe lachonarium na tym forum :D:D Kropka Ty chudzino! ło jakbym ja tak wyglądała ;DDD Sirusho Ty też extra wyglądasz! Wogóle wszytskie dziewczyny jesteście nie dość, że ładne na buzi to jeszcze fajne macie ciałka:D Noi charaktery hehe! :D Ja to najgrubsza z was jestem, ale to mnie tylko motywuje hehe :D!! widzę że przespałam całą konwersację ;p a teraz wracam do nauki bleee :( zjadłam wafelka przed chwilą :/ 85kcal :/ ale co tam, jeden wafelek nie zagrozi mojej diecie :D nie mam joguru na dziś, za to jutro zjem cały litr ha!:D Buziole dziewczyny, wy sobie tu konwesujcie a ja uciekam do książek! :*:*

Gość Niezapominajkaaa
a raz się żyje :D ja teraz tak się objadłam że ruszyć się nie mogę... muszę spalić to teraz:P Bootylicious będziemy trzymać kciuki jutro za Twój egzamin :)

ja tez sie objadlam na lunch,ale tak jak powiedzialam, od jutra wracam do zdrowego stylu zycia i jedzenia.

Gość Niezapominajkaaa
moja kolacja przepyszna... :) ta dieta jest super, zobaczymy czy da efekty... nie umiem kręcić hula hop ! :P

Hej dziewczyny! Dziś kusiło mnie żeby się zmierzyć w pasie i biodrach i nadal mam tyle samo! A to już 1,5tyg wyrzeczeń :/ no załamałam się :(:(:(:( a wydawało mi się że brzuch zgrabniej wygląda, a tu kupa za przeproszeniem!!! :(:(:(

Dzien dobry dziewczeta :) Booty moge sie zalozyc,ze ubrania sa luzniejsze na Tobie. Moze centymetr nic nie pokazal,ale za to waga pokaze. Ja sie w ogole nie mierze. Moze teraz to zrobie,ale pewnie sie zalamie :)

Booty najważniejsze to nie załamywać sie. Nie traktuj tej diety jak wyrzeczenia bo przecież to ma być nowy pomysł na życie. Nie chudniesz narazie moze ze stresu przed egzaminem ;-) trzymaj sie kochana :* Ja dopiero wstałam i za chwilke ide na śniadanko: waza z wędlinką i ogórkiem.

Kopka od stresu waga powinna lecieć w dół chyba!!! :P:P Dla mnie ważniejsze są cm niż kg ;p no ale dziś zaczynam ćwiczyć, więc powinno w końcu ruszyć ;D Aleee napewno górne patie ciała mi zeszczuplały, bo dziś przymierzałam katankę, którą kupiłam sobie kilka tyg temu specjalnie o rozmiar za małą i czuję, że jest dużo luźniejsza w ramionach i już nie muszę wciągać brzucha, żeby się dopiąć hehe :D Więc może jednak coś spadło z brzuszka tyż!! ok laseczki, idę sobie powtórzyć po raz ostatni i o 3 uciekam na egzamin!!! Trzymajcie kciuki do 5tej :D hehe;) buźiaki :*:*:*:*

Witam dziewczyny :) Booty czasami trzeba poczekać dwa miesiące by metr pokazał jakieś zmiany, uwierz mi... przechodziłam to więc wiem co mówię. Waga prawdę Ci powie :D Ja dziś na śniadanko 10 pokrojonych truskawek, kilka rodzynek, troche otrębów jabłkowych granulowanych, trochę zarodków pszennych i zalałam to Jogobellą Light brzoskwiniową :) Pyszotencja :) Właśnie wpierniczam :D Niezapominajko podaj mi swojego maila raz jeszcze bo go nie mogę wypatrzeć :(

Ludzie z mojej pracy sa naprawde mili. Kupili ciasta i dali mi kartke przez wszystkich podpisana :) Wzruszyc sie mozna. Zjadlam tylko malutki kawalek ciasta. Nie wypadalo odmowic, skoro byl dla mnie :)

Gość Niezapominajkaaa
malinowa_mamba3@op.pl Sirusho próbowałam Ci wysłać, ale widocznie nie doszło :( Bootylicious Ty się nie załamuj kochana :) wiem jak to jest, ale teraz to myślisz o tym i może dlatego tak jest, jak zapomnisz o mierzeniu sie itd to sama nie zauważysz kiedy schudniesz :) ja dziś na śniadanie chlebek na patelni na oleju + ketchup pycha :D dziewczyny ja nie mam siły do tego hula hop! nie umiem no :P

Gość Niezapominajkaaa
dzień dobry tak w ogóle :D

Niezapominajka, ja tez zaraz trace oddech po dwoch minutach. Kiedys potrafilam krecic hula hop przez kilka godzin a teraz zlatuje mi po kilkudziesieciu sekundach a po 5 minutach jestem wykonczona. Ale praktyka czyni mistrza wiec sie nie poddaje i probuje dalej.

Gość Niezapominajkaaa
no właśnie ja też zaraz się męczę i kilka obrotów mi tylko wychodzi. Ewelina to uczymy się razem kręcić tym hula hop :P ale dziś spokojnie na naszym topiku :)

Hej dziewczyny :D Już po egzaminie huraaaa :D Zapomniało mi się wszytsko na egzaminie! Pierwsze 10minut wogóle nie mogłam się skoncentrować, bo japonek mi się rozleciał i zatanawiałam się jak ja do domu lub najbliżeszego sklepu dotrę hehe, ale skleiłam go taśmą od miłego pana egzaministy hehe :D Ale najważniejsze, że odpowiedziałam na wszytskie pytania, powinno być około 70%, a tylko 50% w sumie potrzebuję więc lux :D uhh jak to dobrze tak bezstresowo funkcjonować :D:D Co do hula hoop, to najważniejsze jest, żeby było ono stosunkowo ciężkawe, bo tłuszczyk się spala kiedy hula hoop się obija o ciałko, więc muszą być w miarę silne uderzenia, ja proponuję nalać wody i zaklić taśmą uszczelniającą, nie polecam np grochu czy cukru bo będzie to tylko spowalniało kręcenie, woda jest najlepsza! Dodatkowo kiedy hula hoop się ciężkie nie spada! Tak przynajmniej było w moim przypadku, kupiłam hula, nie mogłam się nauczyć, odłożyłam w kąt, po kilku dniach wpadłam na pomysł z wodą i za pierwszym razem jak zakręciłam - umiałam kręcić! :D Dziś ćwiczonka pump it up :D:D już się doczekać nie mogę juhuuu :D Jestem pełna energii! A kofeina w moim sysytemie pewnie spadnie w przyszłym tyg hehehe :D buziaki dziewczyny!!!!

Gość Niezapominajkaaa
Bootylicious gratuluję! a to nie wiedziałam że z woda tak można, jutro jak właśnie zrobię :) już nie mogę się doczekać kiedy zacznę chudnąć! jestem mega niecierpliwa. jutro na obiad spagetti.... :D