Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bootylicious

2 MIESIĄCE 8KG! KTO ZE MNĄ? D

Polecane posty

Cześć dziewuszki! Nie mogłam się powstrzymać i weszłam na wagę ;p schudłam 2,5kg :D ihaaaaa ;p jeszcze z 5 albo 6 i będę skakać z radości ;D

Witajcie :) Ja znowu jeszcze bez śniadania ale zaraz idę sobie robić. Dziś zjem kilka truskawek, 3 plastry ananasa zalane jogurtem z otrębami i zarodkami :) Czyli to co Sirusho lubi najbardziej :D Wczoraj zgrzeszyłam... zjadłam pół paczki chipsów paprykowych :( Ale mi smakowały!!! :D Już z dwa miesiace nie jadłam chipsów :P Zostałam zaproszona na 18-stkę :D Juz myślałam że w swoim zyciu nie zabawię na zadnej 18-stce :P Trzeba się łądnie prezentować wiec dzis i jutro zaciskam pasa. Booty!!! Ja tez się idę zważyć... :P Buziaki 👄

Cześć dziewczyny Śniadanko zjadłam o 10 było to: 2x waza z wędlinką i ogórkiem + jogurt nat. z płatkami. Wypiłam juz zieloną herbatke i czekam na obiadek do godz. 13 Codziennie od kilku dni smaruje sie balsamem wyszczuplającym ciekawe czy to coś da ;-) Miłego dnia wszystkim :*))

Gość Niezapominajkaaa
Hej dziewczyny!:* Bootylicious no congratulations :D aha i Ty mi wyślij swoje zdjęcia bo ja na naszej-klasie widziałam ale przez sekundę bo u koleżanki :) ja dziś 2 serki wiejski zjadłam na śniadanie :D a wiecie robie 50 brzuszków dziennie:) 20 rano, 30 wieczorem. ale mam zakwasy że nie wiem. Sirusho nie doszły Twoje zdjęcia ;/ możesz jeszcze raz spróbować? no nie martw się że zjadłaś :) na mojej diecie można jeść wszystko, chipsy i czekoladę i co tylko chcę :) jako oddzielny posiłek, ale to właśnie powoduje że nie czuję się jak na diecie! jest po prostu super :) zobaczymy czy jakieś efekty będą, ja już troszkę lepiej się czuję, tzn nie wiem czy schudłam może się zważę ale to trochę za wcześnie. kropka balsamy są super, ja mam taki co nawet 4 cm miesięcznie może wyszczuplić, ale nie chce mi się nim smarować, chyba od dziś zacznę :) jest bardzo dobry i nie drogi bo ok 15 zł :D pozdrawiam wszystkie :D

Czesc dziewczeta :) Ja dzis zostalam obudzona o 6.50 rano przez policje walaca do moich drzwi. Szukali syna mojej landlorki. Sasiedzi beda myslec, ze to my jestesmy jakimis polskimi przestepcami.

Gość Bootylcious
Hej dziewczyny, właśnie wstałam (musiałam odespać noce spędzone na nauce ;p). Jeszcze bez śniadania, ale zaraz sobie owsianeczkę zmikrofaluję :D Niezpominajka wyślę Ci fotki wieczorem :D A zamiast brzuszków polecam Tobie 8min ABS :D Lepsze efekty i tylko 8min ćwiczeń dziennie :D Dbre na dolną partię brzucha przede wszystkim! oto link http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY Z tym gościem się fajnie ćwiczy hehe :D

Booty gratuluje tych 2,5 kg mniej !!! jeszcze troszke i osiągniesz cel !!! Niezapominajko a jaki to krem za 15 zł ?? używam teraz Eveline serum intensywnie wyszczuplające ;-)

Gość Bootylcious
Cel to dla mnie bardziej cm niż kg ;p ale cm też napewno polecą! Jestem dobrej myśli :D Właśnie co to za krem? Niedrogi!

Heej! Super , gratuluję spadku wagi !!! Ja postanowiłam wytrwać w postanowieniu nieważenia ;) Bo jak tak staje co chwila na wagę, to się dołuję jak nic nie schodzi :) No myślę, że z tydzień jeszcze wytrzymam. Za miesiąc pewnie każda z nas będzie miała parę kilo mniej!! Mój boy zauważył niedawno, że mięśnie mi się rzeźbią lekko i je widać na łydkach i ramionach ;] To dopiero początek :D

Hej laski nie spac ;) Dzis jade na zakupy wiec kupie troszke zdrowego jedzenia bo nic nie mam w domu :)

Hej dziewczyny :D Ja dziś jadłam owsiankę, 750ml jogurtu naturalnego i dwie pełnoziarniste bułeczki (wrrrrr niedobra Kasia!), dziś mam randkę więc więcej nie jem hehe :D Ale pewnie ze 2 piwa wypiję ale należy mi się za moje starania włożone w naukę:D

No tak, Booty na randce i juz po egzaminie a ja dopiero sie uczę. Mam nadzieje że szybko sie z tym uporam bo już myśle o weekendzie. mmmmm zapowiada sie super. Bedziecie oglądać mecz w niedziele ?? bo ja tak ;-)

Gość Niezapominajkaaa
ja też będę :D ten krem to perfecta extra slim ja kupiłam chyba za 12 zł w promocji, ale mi się kończy. jest super:D tylko musi być pomarańczowo - zielony, bo są różne rodzaje. po nałożeniu jest mrowienie i to nie lekkie ale to tylko pokazuje że jest niezły:) hmm no to tylko ja będę tu singelka? :P a dziś na kolacje zjadłam prawie całą czekoladę... :P hula hop cały czas nie wychodzi ;/ a po brzuszkach mam takie zakwasy że nie mogę więcej zrobić :(

Gość Niezapominajkaaa
a co do moich brzuszków to ja troche takie inne robię, nieźle dają w kość :P

hej dziewczynki!! dawno mnie nie było, ale już wróciłam:) kopiłam sobie wczoraj banki chińskie i sa naprawdę bardzo fajne. polecam

Dobrze że wróciłaś :D Co to są te bańki Klon? :) Ale mam kaca dziewczyny! Masakra, ale to dlatego, że mało zjadłam wczoraj + było gorąco ;p ale mój randek taki sobie :/ ale fajnie się bawiłam, potańczyłam więc kcal spaliłam :D wracam chyba do spania ;p

Hej! ;) Ja właśnie śniadaniuję i zrobiłam sobie pyszny koktajl z banana i kefiru (oczywiście bez cukru- sam banan wystarczy :P) Dodałam odrobinkę cynamonu i było pyszka!!!! polecam to wzmacnia na cały dzień!

Dzien dobry dziewczeta :) Ja teraz znowu bede dobra dziewczynka i bede jadla tylko zdrowo. Chce schudna 5 kilo do mojego przyjecia. Dzis sie zwazylam i waga pokazala 73.8 a juz bylo 72.6 czy jakos tak. Na sniadanie zjadlam naturalny maly jugurt z otrebami i platkami owsianymi i troszke ziarem slonecznika. Wczoraj przez dwie godziny luskalam ziarna dyni i boli mnie teraz jezyk,ale jest to naprawde uzalezniajace, nie mozna zjesc tylko kilku ziarenek,bo sama sie reke wyciaga po wiecej. Przynajmniej sa zdrowe, tylko nie wiem jak bardzo kaloryczne.

masuje sie nimi uda i pupe i jest gładka:) elminuja cellulitis. dużo lepsze od tych wszystkich kremów.

Jakas sie glodna czuje. Zjadlam jablko,ale i tak czuje maly glod w duzym brzuchu :) Moze to dlatego,ze nie moge dzis duzo pic, bo siedze na recepcji caly dzien i nie moge chodzic do toalety co 20 minut...

Ja jutro tez ugotuje cos smacznego, moze tez wlasnie jakies curry albo jakies hinduskie jedzonko :) Kurde musze jeszcze wytrzymac pol godziny a juz mi sie chce bardzo jesc :(

Nie jest az tak zle, tylko czuje glod. Moze powinnam sie przyzwyczaic do tego stanu i uzanc glod za mojego najlepszego przyjeciela;) Tak sobie tylko zartuje, nie moge jesc teraz nic, bo jak zjem moja przekaske teraz to nie bede miala co zjesc pozniej. Ja zanim wyjde z domu to planuje co bede jadla przez caly dzien w pracy. Nie wzielam zadnej ekstra przekaski dzis. Moglam byla wziac chociaz marchewke.

Ja robię tak samo. To nawet przyjemne takie planowanie. Przynajmniej się je o stałych porach ;) Ja mam ok 17.30 przerwę w pracy i wtedy jem sobie ostatni lekki posiłek. Dziś będą to jakieś owoce i warzywa:) A potem pod wieczór trochę czuję głód, ale łatwiej jest z nim walczyć niż podczas dnia. Poza tym zdrowo się śpi ;)