Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołzą będę i tyle

Dość płakania!!! Będę ZOŁZĄ!!!

Polecane posty

Gość przyda się niestety
dzięki Samanta,, doszla. rzucam sie w wir czytania:)

jakie to niesprawiedliwe, wszystkie widzialyscie, a ja nie.......... :(:(:(

Gość strong women
Yonka- nie martw sie, ja tez nie dostalam... A tak w ogole to co za marna imitacja pojawila sie na chwile na tym topiku?:D

Gość zołzolina
hehe WOMENKA HEHEHE :)

Gość milaaaa dziewczynka
czesc dziewczynki :) czy mogę do Was dołączyc?:)

Hej! Dziś zrobiłam się na bóstwo, Misiek przyjechał i.... siedzieliśmy jak kupy w domu. Katastrofa :( Myślałam ze z nudów umrę :P Witam nową zołzę :)

hejka 🖐️ ja jestem ale tylko na chwile ;) ale i tak nie mam o czym pisac. moj ukochany zostaje ostatnio po godzinach bo praca go goni, wiec troche sie nudze :( ogolnie nic sie nie dzieje, deszcz leje calymi dniami, nie da rady nigdzie wyjsc :O

Ja jestem:) Co dziewczynki u Was? Mój Misiek- bardzo duża zmiana na bardzo duży plus! wszystko idzie w dobrą stronę. Puk puk ( w niemalowane) :)

Gość milaaaa dziewczynka
No więc tak :) Byłam tą "miłą dziewczyną" niestety :( nie byłam zołza i juz teraz rozumiem dlaczego ten facet tak sie zachowywał. Straciłam go, bezpowrotnie. Ale chce byc zołza, nie chce wiecej cierpiec :P:P i nie bede :) Jak myslicie? jest szanse tago goscia jeszcze odzyskac? mam 24 lata i tak napisałam do Was, jesli mozna sie "wprosić" na topik :):) buziole dziewczynki:*

Heejka :) Dzis u mnie upał az strach :P Pisze do Miska ze moze pojedziemy nad wode, niedaleko jakies 10 km. A on na to ze dzis nie moze :P jak jest pogoda on nigdy nie może :P Pisze mi ze nie dzis, to ja sie prosic nie będe :P Kurwa. Złość mnie nosi :/

a z koleżankami jakimiś nie możesz jechać..? :) biorąc pod uwagę czym się twój facet zajmuje, to nic dziwnego, że może nie móc..

Czesc dziewczynki!:) Witam nowa zołze;) Ja dzis weszlam tylko na chwile... Jestem wykonczona po pierwszym dniu w pracy:O Zawalili mnie papierami na 8 godzin 😭 Moj Misiek dalej nad morzem, ehh... oboje baaardzo tesknimy juz za soba. Chociaz przez ta race nie mialam za bardzo czasu zeby o tym myslec( no i dobrze). Prawdopodobnie sie zobaczymy dopiero w sobote:( Te wakacje beda ciezkie:( Najnowsza- jako kto twoj chlopak pracuje? Bywam zludzeniem- baaardzo sie ciesze ze twoj Misiek sie zmienia na lepsze, oby tak dalej;) Pozdrówka dla wszystkich 👄

Gość zołzolina
a ja z moim mam kape coś sie nie odzywa, od niedzieli sie nie widzieliśmy a mielismy wczoraj do parku isc i jak zwykle tel ze nie da rady bo musi cos załatwić a dziś sie nie odezwał :(

Gość zołzolina
ja również gratuluje:)

Ja więcej napiszę jutro, nie mam zbyt dużo czasu na pisanie... niestety. W dzień praca albo wyjazd, wieczorem z Misiem, ale nadrobię:) A co z innymi???? Hallloooooooooooooooooooooo!!!

ja się z moim gadem kłócę non stop, ale to już chyba jest nasz stały rytuał :D ogólnie przygotowuję się do wakacji - głównie skórę przygotowuję do opalania :P smażąc się na tarasie :D sesja zakończona, muszę do końca sierpnia napisać licencjat (na razie mam 5 stron :o :P ), ale teraz regeneruję umysł po sesji ;) Najnowsza - mój facet za to non stop (w weekendy, w tyg pracuje jak większość) jęczy że chce nad wodę - jeśli jesteś z okolic warszawy to mogę udostępnić nad tę wodę, byle mi dał spokój :o i wszyscy będą zadowoleni :classic_cool: :P