Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

dziękuję i dobranoc. mam nadzieję, że odpowiesz mi na pyt jak znajdziesz czas :) pa

Gość aa nn aa
a powiedz mi jeszcze kochana z kim będę szczęśliwsza w życiu z nim Szczepan 26.12.73 czy z nim Zbigniew 24.01.73

Gość aa nn aa
a ja 14.06.82

Gość asiulaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja 11 03 82 on 18 04 80 widzisz cos ?:)

Gość a ja chcialam się zapytać
czy już znam tego właściwego mężczyznę? 24.07.84, ewa a jesli nie znam to keidy go poznam? pozdrawiam ❤️

witam! mam pytanie odnosnie mojej przyszlosci zawodowej? jak dlugo bede jeszcze bez pracy? 84.09.30 bardzo prosze o odpowiedz! dziekuje

Zanim zrobicie to powtornie,czyli zajmiecie sie wrozeniem,przeczytajcie to.Dotyczy to tych ktore wroza i tych ktore chca by im wrozono: \"«Ty, saduceusz, Mnie o to pytasz? Odsylam cie do Ksiag Królów. Przeczytaj, co powiedzial Samuel do Saula, i co powiedzial Eliasz do Ochozjasza. Duch proroka wyrzucal królowi, ze zaklócil jego spokój, przywolujac go z królestwa zmarlych. Nie wolno tego czynic. Przeczytaj Ksiege Kaplanska, jesli juz nie pamietasz slów Boga, Stwórcy i Pana wszystkiego, co istnieje, Stróza zycia i tych, którzy pomarli. Zmarli i zyjacy sa w rekach Boga i wam nie wolno ich z nich wyrywac: ani przez prózna ciekawosc, ani przez swietokradcza przemoc, ani przez przeklete niedowiarstwo. Co chcecie wiedziec? Czy istnieje wieczna przyszlosc? I wy mówicie, ze wierzycie w Boga. Skoro jest Bóg, ma tez dwór. Jakimze moze byc ten dwór, jesli nie zlozonym z duchów wiecznych? Skoro mówicie, ze wierzycie w Boga, dlaczego nie wierzycie w Jego slowo? Czyz Jego slowo nie mówi: „Nie bedziecie praktykowac wrózenia ani nie bedziecie badac snów”? Czy nie mówi: „Odwróce moje oblicze od tego, kto sie zwróci do czarowników i do wrózbitów i bedzie uprawial z nimi nierzad, i wytepie go sposród mojego ludu”. Czy nie mówi: „Nie czyncie sobie bozków wedlug swego upodobania”? A kim wy jestescie? Samarytanami i zagubionymi czy tez synami Izraela? Kim jestescie: glupcami lub niezdolnymi do rozumowania? A skoro, rozumujac, zaprzeczacie niesmiertelnosci duszy, to po co wywolujecie zmarlych? Jesli te bezcielesne czesci ozywiajace czlowieka nie sa niesmiertelne, to cóz zostaje z czlowieka po smierci? Zgnilizna i kosci, kosci zwapnione, lezace posród robactwa. A skoro nie wierzycie w Boga do tego stopnia, ze uciekacie sie do bozków i do znaków dla otrzymania uzdrowienia, pieniedzy, odpowiedzi – jak czyni ten, o którego zdrowie przyszliscie prosic – to po co odlewacie sobie bogów i dlaczego wierzycie, ze moga wam powiedziec slowa bardziej prawdziwe, swietsze, bardziej boskie niz te, które Bóg do was wypowiada? Teraz zas Ja mówie do was slowa, jakie Eliasz powiedzial Ochozjaszowi: „Dlaczego posylales wyslanców, aby sie dowiadywac u Belzebuba, boga Ekronu, jakby nie bylo w Izraelu Boga, którego mozna by zapytac? Z tego powodu nie zejdziesz juz ze swego poslania i z pewnoscia umrzesz w swoim grzechu.”»

wattcher --po co ten tekst?? nikt o to Cie nie prosil, i jeśli ktos chce by mu wrozono - to jego sparwa, jesli ktos chce komus wrozyc -rowniez jego sprawa... niepotrzebnie sie wtracasz? moze komus to pomoze? a komus zaszkodzi...----> wolna wola kazdego!

Gość donnna
Witaj! Ostatnio zaszło wiele zmian w moim życiu. Proszę powiedz co mnie czeka w przyszłości. Pozdrawiam! Gosia ur 08 styczeń 1980

Gość viktorianka
kiedy poznam mężczyznę mojego życia?

Gość viktorianka
kiedy poznam mężczyznę mojego życia? 22.07.1977

Gość viktorianka
kiedy poznam mężczyznę mojego życia? 22.08.1977 (pomyliłam miesiące)

Gość terefere kuku
czy ja kiedykolwiek worce do rownowagi psychicznej??? milena 06.01.1983

Gość maaaaaaaaaaaaadzia
dziękuję za odpowiedź na poprzednie pytania, jeśli moge jeszcze jedno - magda 23.01.1986 - kiedy moge spodziewać się dzidziusia?

Gość sz cz e p a n
Imię deszczu poproszę o wróżbę Szczepan 26.12.73 Czy moja żona jest mi wierna?

Gość natalkaaaaa
imie_deszczu kochana bardzo prosze o wrozbe. jestem z pewnym facetem vjego data urodzin to 30.07.1987 natomoasti moja 25.06.1987 prosze powiedz mi czy cos z tego bedzie bo ostatnio mam wrazenie ze jednak to nie ten. czy bede szczesliwa?pozdrawiam

Gość kuzynkaaaa
moja kuzynka miala powazny wyoadek samochodowy. jej data ur to 08.07.1987 prosze napisz czy do nas wroci ? czy wyzdrowieje ?

Gość aniaa a a a
ania 20.07.1987 michal 30.09.1985 czy to ten jedyny?

Gość NIE WIEM JAKA DECYZJA
WITAM CZY MOGŁABY MI PANI POWIEDZIEC CO MNIE CZEKA W MIŁOŚCI W NAJBLIŻSZYM MIESIĄCU ?I KTÓRO KOBIETE WYBIORE 1.10.1982.

Gość michu23
hej! proszę o wróżbę Michał 19.07.1985 czy ożenię się z obecną dziewczyną ur.3.02.1986 ???????jesli tak to kiedy ??????

Gość cudus87
data urodzenia-7.03.1987 rok czy dostane sie na studia za granica??

Gość dafni
Ania ur. 02.06.1977 r mam jedno dziecko, czy będę miała więcej, a jeśli tak to jakiej płci? Dziękuję

Gość misia21k7
Witam czy w ciągu najbliższysz kilku lub kilkunastu miesiecy zajde poraz 2 w ciąże i jeśli tak to kiedy i jakiej płci będzie dzidziuś??8.09.1984Pozdrawiam

Czesc! Czy moj facet będzie się ze mną kochał? Wiem dziwne pytanie, ale on jakos tego unika. Chce wiedziec czy kiedys do tego dojdzie i kiedy? Niedlugo? Agata, 13.08.1988, Tomek 23.11.1984.

droga \"IMIę DESZCZU\", wygląda na to, że opuściłaś ten topik. przestałaś się nudzić, albo wynikły inne powody. ogromna strata jest to dla wielu z nas. szczerze mówiąc, to mimo iż mam raczej sceptyczne podejście do wróżb, i raczej nie jestem do nich przekonana, to dostałam od Ciebie to, czego potrzebowałam-wiarę. wiarę że jednak warto, i że jest sens czekać na miłość. bywają takie chwile w życiu każdego,że potrzeba otuchy, czasem dobrego słowa. a Ty, być może na podstawie kart, a może po prostu (nie)zwykłej mądrości życiowej, dodałaś mi tej otuchy. za to ci dziękuję.fajnie by było, gdybyś czasem jednak tu zaglądała, chociażby po to, by podzielić się swą mądrością, i wsparła dobrym słowem - bo jak widzę wszystkich nim obdarzasz. pozdrawiam