Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gniazdo1

Marwasku byłeś jak Anioł zesłany z nieba...a teraz tylko ból...

Polecane posty

Gość ech h
dlaczego bajerant?:o znam laski które całą sobą krzyczą-wykorzystaj mnie,jestem tak naiwna że głupszej nie znajdziesz:o np jedna-po minucie wysyła facetowi z neta zdjęcia i nr telefonu,po tygodniu już go kocha(nie widziała go,smsy jej przysyłał):o zerwałam z nią znajomość bo nie miałam siły słuchać jej pieprzenia jacy to faceci są be:o

\"znam laski które całą sobą krzyczą-wykorzystaj mnie,jestem tak naiwna że głupszej nie znajdzies\" oczywiscie... dlatego gdzies tam wczesniej pisałem, że autorka sama zachęcała takich Marwasków... pobajerował ją troche, nawciskał jej religijnego kitu i już

Gość kiedysMarwaskowa
Tez znalam jednego Marwaska. Historia byla troche inna: moj zaplodnil inna(!), ozenic sie z nia musial, dorobil do tego \"religie\" a ja mu wierzylam. Bo chcialam mu darowac wolnosc i BEZWARUNKOWA MILOSC. Jak na tym wyszlam? Malo nie zbzikowalam. ;) Teraz jestem wyleczona, ale zabralo mi to prawie dekade. Zeby zrozumiec co to znaczy \"pranie mozgu\" i wyjsc z roli ofiary...

oj tam prawie każda na swojej drodze spotkała jakiegoś marwaska- trzeba tylko umieć wyrwać chwasta;)

Gość ech h
mi niedaleko do wieku autorki (jestem stara😭 ) i też sobie zafundowałam kilku gówniarzy,a co;) ale z pełną świadomością że jest to zabawka na miesiąc:) no może czasem na dłużej,jak się trafi wyjątkowy okaz;)

\"i też sobie zafundowałam kilku gówniarzy,a co ale z pełną świadomością że jest to zabawka na miesiąc\" ale to jest zupelnie inna sprawa... ja sie natomiast w małolaty nie bawie :)

Gość ech h
małolaty są fajne:P ja mam 28,więc dla mnie taki 21-23 latek jest w sam raz;) świeżutki,śliczniutki i w ogóle:P

28 - to młoda dupcia jestes... dziwne troche, że chcesz sie z chłopcami zabawiać... ale skoro lubisz, to spoko, dobrze że umiesz sie przynajmniej bawić :)

Gość ech h
faceci starsi ode mnie,nawet te 2-3 lata to totalna porażka:o zakola/łysina,wielkie brzuchy...poza tym oni już byli w kilku związkach i są skrzywieni troszkę zazwyczaj:o "bo wszystkie kobiety są złe":D:D tiaaa,a faceci to tacy fajni:D

ja jestem od Ciebie starszy o 6 lat, a do przedstawionego przez Ciebie opisu sporo mi brakuje :D chyba nieco przesadzasz, choc faktycznie wielu mezczyzn na samo słowo "siłownia" lub "sport" dostaje plam na skórze :)

Gość ech h
6 lat?? dziadzioooo:P:D

Gość ech h
Ike, jak 30 skończę to chyba będę pic przez miesiąc z rozpaczy:o

wiedziałam , że jednak pomarańcze to największe zło:P

Gość ech h
przecież sama Ci to ostatnio powiedziałam:P pomarańcze to zuooo:P

myślałam, że jesteś tak zalana, że pierniczysz głupoty:P

a nie czekaj- to było wtedy jak nie miałaś szans się napić- zmieniam wersje- myslałam że to z odruchów odstawieniowych:P

Gość ech h
przecież wtedy nie miałam piwa:D teraz zresztą też nie😭

Gość ech h
znamy się z tego tematu;)

komiczne:D no no myślałam, że topik przeczytałeś bardziej wnikliwie:P

Jeszcze pół biedy jeśli wolna 30latka, bo chociaż stara to moze sobie poszaleć, ale jak mężatka, to już mogiła ;)

a jak z dziećmi to już od razu zbawiona w raju.........

Gość ech h
Komiczne,myślałam ze temat znasz na pamięć...;) (chyba zacznę mówić do Ciebie Misiu,Słonko albo coś w tym stylu,wkurza mnie to Komiczne:o )

"myślałam, że topik przeczytałeś bardziej wnikliwie" serio piszesz? :P uwielbiam wypowiedać sie w tematach, ktorych w ogole nie czytałem :P

komiczne skarbie wiem;) a tak na poważnie - przeoczyłeś jak nic :P

"Komiczne,myślałam ze temat znasz na pamięć." No co Ty Skarbie :D Ja mam co robić...

Gość ech h
uwielbiam wypowiedać sie w tematach, ktorych w ogole nie czytałem to tak jak ja,wpadłam tu kilka stron temu:P:P wobec braku sprzeciwu zostajesz Misiem:P