Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gniazdo1

Marwasku byłeś jak Anioł zesłany z nieba...a teraz tylko ból...

Polecane posty

ech h w wielu dyskusjach popieram komicznego- bo byc głupim ale silnym to jedno- z taką osobą możesz dyskutować, ripostować itd. głupotę trzeba wyśmiewać i z głupotą trzeba walczyć co innego gdy w grę wchodzą uczucia ,a osoba która pisze jest bezbronna- byłam w dwóch ciążach i każda sytuacja bolała podwójnie jak boli taka sytuacja nie wiem i nie chcę wiedzieć - może to i racja , że po czesci autorka zachowuje się jak zakochana nastolatka- ale z drugiej strony w ogóle jej się nie dziwię kiedyś wyłam do czterech scian- z głupoty pewnie wyłam- bo nie jestem robotem - ja boje się ludzi i nie ufam ludziom więc wolałam robić to w 4 ścianach- co nie znaczy, że jestem lepsza od autorki

Ike z wypowiedzi Gniazdo zrozumiałam - czytałam to kilka dobrych tygodni temu - że była w ciąży bliźniaczej i jedną poroniła, a druga się utrzymała ale możliwe, że to była moja nadinterpretacja miałam trudny okres w życiu, więc czytając i pisząc nie koncentrowałam się jak należy :) teraz zaś nie mam siły i możliwości na przedzieranie się kolejny raz przez ten topik to nie jest zresztą istotne ludzie w skrajnym stresie robią różne rzeczy, ewentualne nagięcie rzeczywistości do swoich potrzeb jest nic nie znaczącym szczegółem w takiej sytuacji trzymajcie się! 🖐️

Gość tylko zacytuje
"ja nic nie radzę, tylko opiniuję na temat tego, co Gniazdo pisze, a nie tego kim jest" hmmm... "tylko wyjątkowo infantylna i pozbawiona logiki jednostka podejmuje decyzje pod wpływem słów osób, których nie zna..." "autorka nie jest osobą pozbawioną INTELIGENCJI..." "... nad jej wzniosłą naturą" "Gniazdo to DOJRZAŁA kobieta, która rozum posiada i doskonale wie..." i tak, jestes baaardzo madra :O

Gość banda pajaców
nie znam cię nie-ja i tak sobie KURWA gdybam :P Po prostu nie widzę innego wytłumaczenia faktu dla którego kompletnie nie wykazujesz zrozumienia pewnych zachowań i potencjalnych skutków tych zachowań. To wytłumaczenie przyszło mi do głowy po prostu :)

ludzie w skrajnym stresie robią różne rzeczy, ewentualne nagięcie rzeczywistości do swoich potrzeb jest nic nie znaczącym szczegółem w takiej sytuacji zgadzam się i mam wrażenie , że szukanie w tej chwili potknięć autorki jest tylko usprawiedliwianiem swojego zachowania wobec niej

Gość ech h
głupotę trzeba wyśmiewać i z głupotą trzeba walczyć można;) ja zawsze głupotę staram się omijać szerokim łukiem-na zasadzie-nie dyskutuj nigdy z idiota,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem:D głupi ludzie mają to do siebie że bywają niebezpieczni(mówię o realu,w necie są tylko wkurwiający)-dlatego jeśli jest taka możliwość to trzymam się z daleka:)

Gość Mądrzy są zawszy ci którzy
wielki G!!!! przeżyli:O Posty autorki, świadczą o jej ogromnej inteligencji i wrazliwości. Nawet osoba bardzo silna psychicznie i fizycznie, poddawana "torturom psychicznym- a sytuacja w której się znalazła z pewnością się do takich zalicza z czasem się załamie. Autorka jest osobą bardzo wrażliwą

Gość ech h
sama nie wiem do końca co ja tu robię:D znalazłam sobie kilka "miłych " osób,a na takie tematy jak ten wchodzę żeby sie podbudować:D serio-jestem złą,płytką kobietą:P tzn nie podbudowuje mnie sytuacja autorki tylko zachowanie komentatorów-patrzę na to stado debili i jakoś mi lżej-nie wiem czemu,to temat dla psychologa:D:D

tylko zacytuje a gdzie widzisz sprzeczność? czy ja mówię, ze Gniazdo jest głupa, tępa, beznadzieja, że jest idiotką, debilką, kretynką, czy co tam jeszcze? wręcz przeciwnie, piszę, że inteligencji jej nie brak. o co ci chodzi? Banda, no to gdybanie nietrafione. i właśnie dlatego mam dystans. a poza tym za dużo cukru sypnęłam do bezów :-o bleeeech

Gość kryszna
Czy osoba o bardzo duzej inteligencji dopuszcza do sytacji znecania sie psychicznego nad nia, dobrowolnie zgada sie na to ?

Gość ech h
i ja tu częściej obserwuję głupotę-rzadko z nią dyskutuję:D może próbuję oswoić problem?:D albo jestem po prostu płytka:D:D ups:P

hahaha rozumiem że komiczne i jego banda- w tym ja:P jesteśmy dla ciebie niezłym kąskiem przewrotność losu- ty dla nas tak samo ;)

Kryszna nie rozśmieszaj mnie. Intelidencja, a psychika (słaba, bądź silna) to raczej odmienne kwestie:(

Czy osoba o bardzo duzej inteligencji dopuszcza do sytacji znecania sie psychicznego nad nia, dobrowolnie zgada sie na to ? bądź pewna , że w niektórych sytuacjach tak

Kryszna, poczytaj ilu wielkich, inteligentnych i sławnych ludzi popełniło samobójstwo:(

Gość mahoniek
O!...a ja zylam w przekonaniu, ze zdarza sie ludziom upadac...doslownie i w przenosni, a tu okazuje sie, ze jest to mozliwe tylko i wylacznie w powiazaniu ze skopaniem...ech, ta brutalizacja zycia .....mahoniek, cienki argument ci wyszedl...." wiec zyj dalej, ja ci nie bronie myslec inaczej piszac co powyzej. Jesli nie zrozumialas argumentu w powiazaniu, co bylo wyzej napisane oraz z wlasnymi brutalnymi przezyciami , to sie nie dziwie ze nie zrozumialas. Ale wybaczam ci to :*

Gość ech h
komiczne i jego banda-nie:D:D komentatorzy-czyli ci którzy akurat tu komentują,nieważne kto (ale komiczne często-bo on tu się po prostu dużo udziela). Ludzie na różnych tematach różnie sie udzielają-nie przypisuję poszczególnym nickom niczego;) np z tobą na jednym temacie się kłóciłam(chyba to za duże słowo) a na tym temacie miło mi się rozmawia:D

Gość kryszna
Mowia ze im wieksza wrazliwosc na wierzchu, tym mozg glebiej schowany.I cos w tym jest, niestety.

Gość to chyba
u ciebie na wsi tak powiadają

Z tą wrażliwością to jakaś bzdura. chyba nie chcesz mi powiedzieć, że osiedlowi dresiarze, bandyci ćpuny itp. to przykładni inteligenci:(

Gość kryszna
do "to chyba" a w wersji, gdytwoj mozg pracuje umiesz to napisac?

Gość kryszna
do "madzry sa.."a czy ty chcesz mi powiedziec, ze dresiarze sa wrazliwi ? :(

Gość Mądrzy są zawsze ci którzy
Odwracając Twoje powiedzenie, na to by musiało wyjść:(

Gość kryszna
do "Madrzy sa.." ale( po) co chcesz odwracac, skoro tam nie ma ani tego, ani tego ?:(

heh widzę pomarańczo , że masz tak samo jak ja też mi się zdarza pokłócić z osoba, którą lubię a co gorsza miło porozmawiać z pomarańczą :P a wracając do tematu- jak wam idą przepychanki?? kto tu jest mądry a kto mądrzejszy???????/ :P spadam

Gość ech h
a co gorsza miło porozmawiać z pomarańczą nie rób tego:P pomarańcze są zue:P wszystkie:P :D;)

Gość kryszna
Toc ktos pisal wyzej o celowosci wszytskiego na tym swiecie i nie ma sobie co przypisywac madrosci, bo to rzecz wzgledna, jednak jak Ike powiadzasz, milo czasem sobie podyskutowac:):):):) (u mnie w domu nudy)