Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trinny

Mój eks się ohajtał......

Polecane posty

Gość Trinny

Po 1,5 roku od rozstana z moim eks narzeczonym,przypadkowo weszłam na nasza klasie znalazłam profil panny o nazwisku eksa.Myślałam,że to rodzina,wchodząc tam pomyliłam się,to zona eksa.To dla tej chudej szkapy w okularach mnie zostawił,w dodatku młodszej o 4 lata. :/ Pomimo tego,że jestem szczesliwa z moim nowym facetm od prawie roku,to poczułam się jakbym dostała obuchem w głowe i się poryczałam :( bo to ja mialam być jego żoną,a ja z moim facetem jestem na etapie tzw dziecinnego chodzenia :/ Dziwnie mi. Ps.Kocham bardzo mojego faceta,żeby nie było.

Gość Trinny
Fakt z moim facetem chcey za miesiac zaczac starac sie o dziecko,nie wiem czy się nie rozmysli.Eh glowa pelna mysli,serce kolacze i mi niedobrze. :/

Gość Trinny
:((((((((((((

Gość bleeeeech
jak kochasz to jaki chuj cię obchodzi ex??

I dobrze zrobił, dzięki temu na pewno jest szczęśliwy. :) Nie rozumiem filozofii związanej z Twoim eks, skoro masz nowy narybek. ;) Dla mnie to trochę dziwne...:D

Gość zmanierowana krytykantka
ło matko. kolejna ktora innym zazdrosci starej bialej sukni w szafie, ktorej nawet na allegro nikt nie chce

Gość Trinny
Poprawilas mi humor zmanierowana. :) Nie rozumiecie chyba,tłumczyc nie bede.

:)

Gość 66hh
ja rozumiem :) Też niedawno na naszej klasie znalazłam zdjęcia exa z .... żoną. Dziwne uczucie. Mimo że mam kogoś i jestem szczesliwa, to zrobilo mi się trochę smutno. Nie tyle z tęsknoty za exem co z takiej chwili zadumy nad tym że wszystko przemija i kiedyś się konczy.

ludzie. jak ja widze znajomych z zonami, mezami , POCIECHAMI to mnie ogarnia przerazenie, ze sie w cos takiego dali wrobic. czuje jakbym ogladala jakies stare wujostwo, ktore przypomina mi kogos kogo kiedys znalam.

Gość Trinny
66 zięki. :) No dziwnie mi tez,pisałam wyzej ze poczułam sie jakbym obuchem dostala w łepetyne.No nic przejdzie mi przeciez. :) zmanierowana hehhee :)

Gość jakaś dziwna jesteś
jesteś na etapie dziecinnego chodzenia z obecnym facetem a chcecie starać się o dziecko?..dziwne to...jak się z kim chodzi to chodzi a nie dzieciaka robi....

Gość zgadzam się całkowicie
z zmanierowaną.

Gość do autorki....................
jesteś zazdrosna o to ze to nie z toba wzial slub..nie wazne jak wyglada jego zona, wazne ze ciebie to boli. jestes załosna :P

dziekuje :) o ile wiem (bo na kafe mozna miec inne wrazenie) nie zyjemy w erze kamienia lupanego i nie trzeba nam stada, samca ktory upoluje miecho i dzieci, ktore pogrzebia nasze truchlo koniecznie miedzy 19-30 rokiem zycia. ludzie zyja troche dluzej i jak nie ma miecha mozna przyniesc sobie jogurt

Gość plama na spodniach
Nie rozumiecie czemu ją boli? Ja rozumiem czemu. Poniewaz zawsze boli że to nie nas ktoś chcial za żonę, nie chcial nam przysięgać wiecznej milosci, że inna okazala się warta takich przyrzeczen, a my nie. Dziwni jestescie że nie rozumiecie.

a ty lepiej idz spierz plame empatyczna brudasko

Gość jakaś dziwna jesteś
zmanierowana a ciebie pewnie aż skręca z zazrości że inni mają mężów a ty jesteś starą panną której nikt nie chciał :O

Gość Trinny
weszłam przypadkiem na naszą klasę, przypadkiem znalazłam profil osoby o nazwisku mojego męża, tyle tych przypadków w moim życiu. Nawet tato mi mówił, że zostałam poczęta tak przypadkiem.

Gość do autorki....................
"To dla tej chudej szkapy w okularach mnie zostawił,w dodatku młodszej o 4 lata. :/ " - to zdanie tez jest przesiakniete jadem. zazdroscisz, to tez wez slub z obenym a bylemu daj zyc, idiotko :P

pewnie tak

Gość jakaś dziwna jesteś
tylko pewnie ten obecny nie chce się żenić

Gość pewnie jesteś gruba
a do Twojego ex'a nie mogło dotrzeć że jesteś kobieca i miał inną definicję tego terminu :)

i najchudsza pani, ktora znalazl wygrala akt slubu

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hheheh JA ci opowiem moja historie.. BYlam dlugo z kolesiem zostawilam go bo mnie zdradzal i laska z ktora to robil zaszla w ciaze!!! GDY zobaqczylam ta laske nie wiedzilalam czy mam sie zaczac smiac .. Chodzacy potwor.. po 4 dzieci.. a jest w wieku 24 lat . twarz maskara.. Okazalo sie ze puszcza sie z wszystkim co sie rusza... hahhaah teraz zdradza mojego ex... i bardzo dobrze .. niech ma za swoje ..kazdy ja chce bo w sexie jest super ale w glowie pusto.. poznalam ja boshe co za dno.. a z figury zero cyckow tylka . nic ciekawego.

a i kazde dziecko ma z innym hahahhahahaah

no dobra, tak serio to ma fajną dziewczynę. A ja z zazdrości mam jakieś pojechane filmy :(

wiem, ze to dziwne uczucie - mój ex sie zaręczył po niecałym roku... życzę mu szczęścia ale zazdroszcze, ze ja nie potrafię sobie tego ułożyć... :(

Gość sfsdsdfsdsd
a co was wasi eks obchodzą ! rozeszliście się i kropka, koniec tematu !

obchodzą bo spedziliśmy sporo czsu razem, rozeszliśmy sie bo zabrakło uczuć. Nie bede udawać, ze go nie znam, albo ze nigdy go nie było, to nie znazy ze go kocham.