kafe_lady 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 2 male chlebki ryzowe z mala iloscia lososia i salata duza mandarynka miseczka czeresni mala porcja brazowego ryzu z brokulami i owocami morza- mniam :) na deser ok 16 zjem 1 loda na kolacje truskawki z jogurtem nat. i cukrem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktorcia2005 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 śniadanko-pół małej miseczki musli z mlekiem 2 śniadanie nic obiad dwa małe pomidorki,malutki ogórek gruntowy,2 wasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zwyczajna kobieta 0 Napisano Czerwiec 5, 2008 Twarożek z cebulką i chrupkim pieczywem, woda mineralna Aqua cały cza a teraz niedawno kawałek pizzy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja dziś........ Napisano Czerwiec 5, 2008 kurde za dużo :/ śn: jogurt - 180 jabłko - 100 kcal tuńczyk - 100 kcal 2 śn jogurt - 150 kcal kisiel - 200 kcal obiad : suróweczka - 100 kcal jogurt nat - 50 kcal rybka - 200 kcal podw. lody - 200 kcal kolacja owoce - 150 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trararararararraa Napisano Czerwiec 5, 2008 a ja niestety tylko pół kilo truskawek:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zazazaza Napisano Czerwiec 5, 2008 a ja full wypas: 3 serki, paczkę wafelków, kilka kostek czekolady, kawał kiełbaski, kilka kromek chleba. no i większosć w drugiej połowie dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahas Napisano Czerwiec 5, 2008 do poludnia: pomarancza, 2 kromki chleba z maslem, duzy jogurt po poludniu: talerz zupy pomidorowej i kromka chleba, kanapka, jablko wieczorem: 2 kanapki, 2 kromki drozdzowki, serek homogenizowany, pomarancza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdunia Napisano Czerwiec 6, 2008 jogurt - 150 jajko 3 szt - 300 kcal 2 lody - 300 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xlaskax Napisano Czerwiec 9, 2008 hej co jecie w taki upał? ja na śniadanko - 2 jajeczka - 200 kcal pół Twixa 125 kcal activia - 111 kcal 2 łużki seka light - 50 kcal budyń - 150 kcal jabłko - 100 kcal zupa warzywna - max 100 kcal 2 razy kawka z mlekiem - 80 kcal 916 wyszło wiec już prawie limit przekroczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Masakra bardzo współczuje Napisano Czerwiec 9, 2008 kefir kawa batonik ryzowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lakisja112 Napisano Czerwiec 9, 2008 ja zjadlam talerz sałatki z pomidorow ogorkow i salaty lodowej oraz zjadlam fileta z pstraga gotowanego na parze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kejtiiiii Napisano Czerwiec 9, 2008 Ś: pol bulki razowej z tunczykiem i kawalkiem sera brie II Ś:lod mc flurry z daim i polewa czekoladowa :D mniaaaaaaaaaaaaaam milky way Obiad :mala paczka chipsow 1 maly lod w polewie czekoladowej heh dzis nie bylo zbyt zdrowo ale raz na jakis czas lubie tak zjesC:P lod na obiad i na 2 sniadanie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej to ja D Napisano Czerwiec 10, 2008 śniadanko 200 g ananasa - 100 kcal naleśniki 150 kcal activia z serem = 200 kcal medaliony z polędwiczki bez tłuszczu - 100 kcal 550 kcal a na obiad pyszne warzywka i jeszcze polędwczka mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skinny_pretty Napisano Czerwiec 10, 2008 http://pretty-skinny.blog.onet.pl/ Dziennik diety i thinspiracje :) Zapraszam na mojego bloga! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxkittyxx 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 Ś: 2 wasy z lososiem II Ś: lod maxi fruit i wasa z lososiem :P teraz 1 maly lod i dzis im mniej zjem tym lepiej :D moze jakas gruszke , jablko i jogurcik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurde a ja już od rana Napisano Czerwiec 11, 2008 2 jajka z mąką - 300 kcal 2 activie -222 kcal ananas -100 kcal ło kurde od rana aż tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łeee jeszcez zjałam Napisano Czerwiec 11, 2008 banana - 150 kcal jabłko - 100 kcal kawa 50 czyli już 800 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxkittyxx 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 -1 kromka chleba z chuda szynka, serem light i warzywami - zapieczone mniam :D -gruszka - 2/3 sporej bulki pelnoziarnistej z 2 golabkami i maslem - kilka cukierkow- zozole nie jest tragicznie :) do konca dnia juz na wodzie pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjadlam 5 jajek Napisano Czerwiec 11, 2008 jeszcze jedno na kolacje i koniec ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Życiowa optymistka 0 Napisano Czerwiec 11, 2008 płatki z jogurtem 0%, sałatka z ogórków i sałaty z odrobiną majonezu (pół łyżeczki dosłownie), kawa z mlekiem, pół omleta z serem i szpinakiem, szkl maślanki ... i bedzie jeszcze kawałek ciasta z truskawkami :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sie zastanawiam... Napisano Czerwiec 11, 2008 jak ktos pisze ile gram zjadl (\"np 200 g ananasa\") to Wy to wazycie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię dużo jeść Napisano Czerwiec 11, 2008 -100g chudego twarożku z 2 łyżkami smietany i cebulą 1 kromka chleba białego i jedna mała ciemnego z masłem. -sok pomidorowy 200ml -pomidor -bardzo mały kawałek miesa z gulaszu(próbowałam czy już dobre) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię dużo jeść Napisano Czerwiec 11, 2008 owoce czy warzywa się waży przy zakupie i nie kupuje się na zapas,więc łatwo orientacyjnie stwierdzić ile się zjadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA Napisano Czerwiec 11, 2008 śniadanie : kawa II śniadanie : dwie drożdżóki + Mirinda :D Objad : schabowy,sałtka z kapusty pekińskiej i frytki :D Waga 50 kg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak sie zastanawiam... Napisano Czerwiec 11, 2008 no a np twarozek?? Ja kupuje troche na zapas, bo mi sie nie chce codziennie do sklepu latac. I moze i waze... ale wrzucam do wora ile chce, potem nie skupiam sie na tym ile to wazylo specjalnie... Czyli Wy to tak bardzo kontrolujecie po prostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię dużo jeść Napisano Czerwiec 11, 2008 na opakowaniach produktów np.twarożku jest podana między innymi gramatura,kaloryczność,dlatego warto przyjrzeć się dokładnie etykietce;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marlencia17 Napisano Czerwiec 11, 2008 miseczkę zupy kapuścianki no i zaraz zjem znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko przez Napisano Czerwiec 12, 2008 jajko sadzone - 120 kcal fasolka zielona z bułką - 150 kcal jogurt - 150 kcal pomarańcza - 100 kcal budyń - 300 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_will_be_perfect 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 gruszka miseczka truskawek z jogurtem light i mala iloscia cukru :) a teraz pije kawke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maryna oj maryna 0 Napisano Czerwiec 12, 2008 pomidora i serek topiony ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach