crazyJulka 0 Napisano Sierpień 22, 2008 a dzisiaj to było tak;) - 3 kromeczki chałki - 1 kromka chleba z pomidorem - kawałeczek jabłecznika - 8 racuszków;p - 3 kostki czekolady mlecznej - 1 szklanka Capuccino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalja 0 Napisano Sierpień 22, 2008 jogurt naturalny z ziarnami pół sliwki 35 g czekolady babolada gorzka 3 takie malusieńkie wafeleczki 500 ml mleka czekoladowego :( sałatka(kukurydza groszek pomidor wędlina jajko, jogurt light półtorej łyzeczki) to co że duzo ;) ale i tak przy moim dotychczasowym odzywianiu to nie zbyt duzo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalja 0 Napisano Sierpień 22, 2008 aha i takie krakerdy z Disneya bez tłuszczu takie 30 gram dla dzieci :P mają 127 albo 172 kcal juz nie pamietam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fmix Napisano Sierpień 22, 2008 2 bulki takie rolls 250 kcal serek 100 kcal herbata z lyzeczka cukru 40 banan 74 troche sosu slodko kwasnego 100 kcal ziemniaki z cebulka :D:D 480 kcal jablko 57 kcal razem 1100 kurcze troche duzo, myslicie ze za duzo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pyska89 0 Napisano Sierpień 22, 2008 Co ja jadłam? Hm..;) Śniadanie: * bułka pszenna z bananem;) (lubię eksperymentować;p) 180 kcal * herbata bez cukru 1 kcal II śniadanie: * bułka pszenna z bananem (znów;) * sok Kubuś 330 ml 172 kcal Obiad: *makaron z serem - jakieś 200 kcal *herbata bez cukru *bagietka 225 kcal Razem: 959 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maria hawana 0 Napisano Sierpień 22, 2008 się dopisze :) Ś: 3 kawałki chleba z serem, szynką, ogórkiem i keczupem O: ziemniaki, kotlet i micha surówki z papryki+ppomidora+cebuli+cukinii+ogorka (polane octem winnym) w miedzyczasie dwie kawy (bez dodatków), 3 herbaty, 10 żelków :( i 3 cukierki odpustowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszkahihi 0 Napisano Sierpień 22, 2008 ;) ^ porcja musli z owocami i z mlekiem ^jogurt naturalny 250 ml ^2 kromki chleba chrupkiego żytniego z pasztetem ^5 pyz z mięsem ^ 1 szklanka soku marchwiowego ^ jakieś 100 g moreli suszonych i duużo wody mineralnej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frappeee Napisano Sierpień 22, 2008 9. kromka chleba razowego i szynką 12. batonik fitness 15. kubek rosołu, pare łyżek warzyw gotowanych na parze i kawałek piersi kurczaka 18. saładka owocowa banan-jablko-gruszka co sadzicie ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frappeee Napisano Sierpień 22, 2008 btw, yyy, dziewczyny, wy jestescie na diecie zajadajac te chaleczki, wafelki i czekolada ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jejus 0 Napisano Sierpień 22, 2008 - krupnik z ryzu (talerz) 110 kcal -330 ml soku marchwiowego - cos z 200 kcal ma;) -2 banany 240 kcal - barszcz ukrainski (2 talerze) 200 kcal - omlet z 1 jajka 125 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ups... 0 Napisano Sierpień 22, 2008 a ja jem to na co mam ochote;p a co mi tam:) Śniadanie: 2 kromki chleba chrupkiego zytniego z pomidorem 78 kcal 1 szkl herbaty bez cukru 1 kcal II śniadanie: jogurt owocowy 250 ml 157 kcal bułka pszenna z bananem (tez lubie podobnie jak Pyska89) 180 kcal Obiad: pierogi z kapusta - nazbieralo sie chyba na 380 kcal 1 szkl soku marchwiowego 112 kcal pucharek galaretki owocowej 90 kcal Razem: 998 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ups... 0 Napisano Sierpień 22, 2008 A wczoraj to było tak... sniadanie: porcja platkow pszennych z mlekiem 397 kcal kromka chleba graham 46 kcal 2. sniadanie: 2 bułki pszenne paryskie 120 kcal obiad: kopytka 150 kcal szkl soku marchwiowego 112 kcal pozniej: gotowana brukselka 35 kcal 3 markizy 240 kcal Razem: 1100 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vyzwB Napisano Sierpień 22, 2008 - 2 kawy 2w1 - 150 kcal - serek w. 3% - 121 kacal - sałatka z tuńczyka w puszce 185 gram - 108 kcal - 4 b.cienkie plasterki wędliny - 65 kcal - 3 grubsze plasterki szynki - 60/80 kcal ok. 500-550 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggjjh Napisano Sierpień 22, 2008 Śniadanie : jajko i kawa rozpuszczalna z mlekiem + 2 śliwki Obiad: leczo Kolacja: twaróg z ogórkiem kperkiem i cebulą, cola light (szwagier se kupił) o obiedzie zjadłam miseczkę lodów w ciągu dnia podjadałam śliwki ktoś wyjął wafelki i postawił na stole to zjadłam ok 5(takie małe) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa_lejdi 0 Napisano Sierpień 22, 2008 no wiec - jogurt z musli na sniadanko + gruszka (170) - male jablko + nektarynka (100) - placuszki na bazie serka light z bialkiem z 2 jaj i 1 zoltkiem i z odrobina jogurtu z kawalkiem banana - 170kcal - pol bulki razowej z lososiem + ogorek+ salata - 150kcal - twister - 400 = ok 1000kcal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxsylwuniazzzzzz Napisano Sierpień 23, 2008 hej a ja dziś postanowiłam dieta:) na śniadanie 2 małe kromki chleba razowego z szynką - 300 kcal kawa z mlekiem - 50 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amylazana Napisano Sierpień 23, 2008 ja jak na razie wodę piję;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm wcale nie jest tak różowo Napisano Sierpień 23, 2008 wczoraj cały dzień * bułka z ziarnami + masło + ser żółty *mały banan * kromka chleba z masłem * kawa bez cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale że jak Napisano Sierpień 23, 2008 owsiankę z malinami i truskawkami, mniam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tylko Napisano Sierpień 23, 2008 kawke z mlekiem,ale po pracy do mamuni na bigosik jade wiec poki co post scisly do 17:P no miejsce robie na bigosik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fmix Napisano Sierpień 23, 2008 kromka 100kcal parowka 100kcal jogurt 104 kcal narazie tylko 304, ale napewno dojdzie do 800 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolaaaaaaa Napisano Sierpień 23, 2008 777 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolaaaaaaa Napisano Sierpień 23, 2008 ja jak narazie: - 2 polowki bulki kajzerki z serem zrobione w mikrofali - 1 szklanka maslanki o smaku straciatelli pewnie jeszcze dzis wpieprze: - parowki, ze 2 - loda jakiegos -3 piwka - jakies slodycze, -kielbasa z grilla -jakies moze tosty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe_lady 0 Napisano Sierpień 23, 2008 fajnie ze moj topik sie tak rozwija :d dzis zjedzone musli z mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmm wcale nie jest tak różowo Napisano Sierpień 23, 2008 dziś na razie : *bułka z ziarnami + masło + ser żółty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość per aspera ad astra Napisano Sierpień 23, 2008 Sniadanie: pol kostki chudego twarogu z jogurtem naturalnym i pokrojona brzoskwinia, do tego 3 wafle ryzowe:D, herbata zielona II Sn: kalarepa, herbata zielona Obiad: 3 kawalki flądry[ rodzice przywiezli swieza znad morza...pycha:P], bulka z ziarnami z bialym serem i pomirorem, duuuuuuuuuuuzo surowki [ kapusta pekinska marchewka itp] narazie tyle:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxsylwuniazzzzz Napisano Sierpień 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxsylwuniazzzzz Napisano Sierpień 23, 2008 od rana 2 kromki z szynką - 300 kcal bułka z szynka - 300 kcal kawka, pate chrupek 100 kcal na obiad płatki z mleczkiem ;) - 350 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggjjh Napisano Sierpień 23, 2008 ja sobie dzis postanowilam dogadzac:P a co mi tam w koncu jest weekend:)) a wiec na śniadanie zjadłam: wielką razową bułkę z masłem, serem żółtym, szynką , na to plaster pomidora, do tego lód big milk, gruszka, 2 pyszne krówki i 4 herbatniki- ale sie najadłam:P na drugie śniadanie miałam : 2 gruszki i baton mr big Własnie jestem po obiedzie na który miałam: talerz zupy ogórkowej, 2 gołabki z sosem grzybowym smażony kalafior, szklanka jabłkowego kompotu, 3 krówki Slowem pysznota!!! i juz zastanawiam sie co przekąśic na podwieczorek i kolację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edward gierekv Napisano Sierpień 23, 2008 ciekawi mnie to że skoro wszystkie tak malo jadacie, np po 800-1000 kcal, to czemu na ulicach większośc pulchnych dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach