Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafe_lady

_________________ CO DZIS ZJADLAŚ ______________________

Polecane posty

8 śliwek ;) 1 kromka chleba razowego ze słonecznikiem posmarowana cienko masłem brokuł :P

Gość adiulkkii
nic, wypiłam 1 herbate

Gość vyzwB
U mnie dziś kipsko :( - 2 serki w. 3% - 242 kcal - 2 kawy 2w1 - 150 kcal - 3 małe jabłka - 150 kcal - śliwki - pewnie ok. 200 kcal - mieszanka warzywna - 101 kcal - wędlina - ok 200 kcal ok 1000- 1100 kcal rany :( i czuje się teraz taka pełna do jutra już nic nie tkne, ale wyrzuty sumienia gryzą najmocniej :(

edward gierekv --- gdzie Ty mieszkasz, ze na ulicach masz więcej pulchnych dziewczyn? O_o u mnie jest może 2/10, tu gdzie jestem na wakacjach 3/10 ...

8 śliwek 1 kromka chleba razowego ze słonecznikiem posmarowana cienko masłem brokuł do tego doszło: kolba kukurydzy nektarynka mała hmm... dużo? czy nie?

śniadanie: jajecznica z 2 jajaek + kanapka z pomidorem obiad: 2 ziemniaki, mały kotlet z karkówki bez panierki duszony, mizerja deser: 2 wafelki (bez cukru wedla) kolacja: 1 marchewka, pół pomidora, dwie kromki chleba z czosnkiem i 4 ciastka owsiane i sie nazarłam bo brzuch mnie boli po tej kolacji aha a przed kolacja wypilam jeszcze szklanke kefiru TO DUZO WSZYSTKO CZY TAK W MIARE?? JAK MYSLICIE??? 🌼

A ja dzisiaj przesadziłam na całego, ale co tam, ważne że mam dobre samopoczucie;) -2 kanapki z dżemem;) -płatki kukurydziane czekoladowe z mlekiem (2 talerze) -zupa fasolowa(talerz) -mięso z indyka (troszke) - bułka pszenna z serkiem -i znow 2 kanapki z dżemem;) No wiem, wiem wstyd, ale ja się postanowiłam nie odchudzać, bo mam pózniej zrypany dzień i humor...to wcale tak dobrze nie wpływa na człowieka

sniadanie: 2 bulki pszenne 250 kcal sok pomidorowy (250 ml) 63 ml II sniadanie: jajecznica z 2 jajek 240 kcal obiad; zupa jarzynowa (talerz) 82 kcal 2 nalesniki z serem 440 kcal podwieczorek: bagietka 214 kcal jogurt (250 ml) 155 kcal Razem:1444 kcal:)

Gość fmix
u mnie nawet nie jest zle: 1 kromka 1 parowka 4 jablka o boziu nie umiem ich sobie odmowic 1 banan 2 jogurty herbata z 1 lyzeczka cukru razem: tak na oko to 700 :D:D:D:P

Gość xxxxxxxsulwuniazzzzzzzzzzz
bułka - 200 kcal ser wiejski 100 kca budyń - 150 kcal czekolada - 100 kca płatki jogurt - 200 kcal 750 kcal

Gość jkhjgkgk
bułka - 200 kcal budyń - 150 kcal czekolada - 100 kca gowno

Gość xyzxyzxyz
*bułka z ramą i serem żółtym * kromka chleba z serem żółtym

2 jogurty naturalne przede mna mięso, kukurydza : na obiad kolacja \" naturalny jogurt plus owoce

Gość vyzwB
Niedziela : - kawa 2w1 - 75 kcal - surówka wiosenna - ok 180/200 kcal - papryka czerwona - 50 kcal - 6 plasterków cienkich wędliny - 100 kcal - serek w. 3% - 121 kcal - kawa expresso + 2 mini smietanki - 40 kcal Łącznie : 550 - 600 kcal i koniec na dzisiaj

Gość xyzt
dziś : * bułka z ziarnami posmarowana ramą i 3 plasterki sera żółtego + odrobina keczupu

śniadanie: kubek kawy + jogurt truskawkowy+kawałek wafla domowej roboty obiad: 5 pierogów ze szpinakiem+mały kawałecze wafla domowej roboty+jabłko CO MOGE JESCZE ZJESC NA KOLACJE???

Gość xxxxxxsylwuniazzzzzz
hmmmmm lód- 200 kcal platli z mlekiem - 350 kcal zupa - 200 kcal ser- 100 kcal\ maliny - 100 kcal obiad klopsy - 200 kcal

Gość vyzwB
- kawa 2w1 - 75 kcal - serek w. 3% -121 kcal - 6 plasterków chudej wędliny - 120 kcal - pół papryki - 30 kcal - ogórek - 25 kcal - kawa expresso + 2 mini śmietanki - 40 kcal - tyńczyk z puszki - 131 kcal ok. 550 kcal :)

sniadanie: kanapka z dzemem jajecznica z 2 jaj II sniadanie: banan obiad: 10 pierogow ruskich ;) 8 pierogów z truskawkami;) 1 kajzerka

Gość fmix
wczoraj mialam impreze, nie zalowalam sobi eniczego..... byl alkohol ciastka chipsy paluszki, i to wszytsko w naprawde sporych iloscoach. dzis przez caly dzien zjadlam niecale 500 kcal bo od wczoraj czuje caly czas pelny zoladek. na dodatek nie moge sie wyproznic.... ale najgorsze ze waze 2 kg wiecej!!!! jejku, jeden dzien zabawy i tyle mnie kosztowal...:( czy jednak dawna waga wroci i wszytsko sie unormuje?? prosze o odpowiedz. a co do temetu topiku to zjadlam: 2 parowki jogurt 6 paluszkow 4 wafelki familijne (tak wiem zamiast tego moglam zjesc bulke, kolejna porazka ehh) i plizz nie krzyczcie o te paluszki i ciastka, normalnie tego nie jem:P:D

Gość fmix
i pomoze?? tzn oprocz wyproznienia, waga wroci do normy?i jeszcze jedno, skoro staralam sie jesc dziennie okolo1000kcal a wczoraj zjadlam chyba z 2,500 kcal to nic sie nie stalo? kurcze wiem ze to bez sensu ale to byla moje impreza pozegnalna:P

Gość vyzwB
myśle że nic się nie stanie tylko zaraz wróć do diety, ja miałam tak w sobote, jestem na 500/600 a tego dnia wyszło ok 1200 kcal i spoko co prawda się nie wazyłam ale nie czułam jakoś by wszystko poszło w tuszczyk, podobno czasem nawe lepiej przy dietach nisko-kcal. zjeść więcej by usprawnic metabolizm. a waga wskazała więcej bo jak pewnie impreza trwała do późna a Ty zwazyłaś się rano to oranizm jeszcze tego nie strawił, jutro powinno już być lepiej, tylko ogranicz węgle bo jeśli jest ich zbyt dużo to fakt kłopoty z wypróżnianiem mogą być częste, polecam kapuste kiszoną lub sok z niej :) powodzenia

ryż na mleku - 200 kcal mus jałkowy - 200 kcal banan - 150 kcal sałatka - 200 kcal

ryż na mleku - 200 kcal mus jałkowy - 200 kcal banan - 150 kcal sałatka x 2 - 300 - 400 kcal maliny - 150 kcal jogurt 2 szt - 200 kcal sok 50 kcal\\ kawa - 100 kcal 1350 kcal

Gość vyzwB
- kawa 2w1 - 75 kcal - kawa neska. + 2 mini śmietanki - 40 kcal - kubek mleka 0,5% z wodą + otręby - ok. 150 kcal - wędlina plasterki - ok. 160/180 kcal - jabłko i troszke arbuza - 80/100 kcal - ogórek i pół papryki - 60 kcal - kilka widelców kapusty słodkiej - ok. 50/60 kcal 600-700kcal :( ..............

Gość per aspera ad astra
-muesli z jogurtem naturalnym, brzoskwinia -klarepa -2 kanapki razpwca z bialym serkiem i pomidorem, talerz zupy jarzynowej -jogurt owocowy -pol pomarancza -4 sliwki -pol kostki twarogu z jogurtem naturalnym, brzoskwinia, do tego 3 wafle ryzowe -3 marchewki duuuzo wody minaralnej i zielonej herbaty

Gość to budyn
ma az 150 kcal?!

Gość vyzwB
- 2 serki wiejski 3% - 242 kcal - kawa 2w1 - 75 kcal - 4 plasterki wędliny - ok 100 kcal - troszke malin - 60 kcal - kawa + 2 mini śmietanki - 40 kcal ok. 500 - 550 kcal i koniec na dziś :)