Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusi 32

MĘŻCZYŹNI! Co czujecie zdradzając i porzucając żonę?

Polecane posty

Gość Mądra Mulatka
dla facetów, generalnie wazniejsza jest cala masa rzeczy innych iz rodzina, zona, dziecko, w wiekszości wypadków zona jest po to- żeby sobie dupnąć( jak nie tą to inną0 ,żeby dala jesc i prala szmaty, a dziecko?- no własciwie nie potrzebne-ale czasami fajnie jest sie pochwalić kupmlom jaki to okaz splodzili.

dawno takiej pierdoły nie przeczytałem :O ciekawe skąd tak kulawą wiedzę czerpiesz o facetach? Ze slamsów?:O

Gość Mądra Mulatka
z tego co widze dookola, faceci niestety sa tak prosci.nie mówię ze wszyscy, ale znakomita większośc

Gość Mądra Mulatka
kobiety maja za nizszy i gorszy gatunek

Gość Mądra Mulatka
a ty xyzed zaloze się że o rodzinie i małzeństwie wypowiadasz sie tylko z teorii wiec lepiej nie komentuj.

w takim razie można powiedzieć,że wy kobiety też jesteście proste i wszystko jedno komu doopy dajecie byle portfel był odpowiednich rozmiarów i odpowiedniej zawartości :P Oczywiście nie wszystkie ale znakomita większość taka jest :P :classic_cool::D:D:D:D:D:D:D

Zakład byś przegrała o mądralińska z 30 letnim stażem małżeńskim :D:D:D:D :P

Gość Mądra Mulatka
nie mam duzego stażu i nie pozjadalam wszystkich rozumów i tak się sklada że zarabiam więcej od meza:)

Gość Mądra Mulatka
a poza tym zawsze twierdzilam ze w 90% baby to dupodajki i puste debilki, wiec poniekąd się musze z Toba zgodzic

a aaaaa to faktycznie powód do dumy i rozpowiadania na lewo i prawo :P i jeszcze powiedz,że zawsze tak było ,a twój mąż to nierób i nieudacznik,który by tylko doopczył ,pił piwsko i cykał pilotem czekając na obiadek i wyprane gacie :P Ot taki leber :P:P:P:D:D:D

Gość Mądra Mulatka
od mojego męza się odpierdol gnoju

Gość Mądra Mulatka
bo obraża mojeg męża, pewnie sam taki był jak pisze.

Gość Mądra Mulatka
a mojego meza nie pozwolę obrażać, to cudowny i kochany czlowiek.

Gość żałosne żonate cioty
nie przejmuj sie xyz reprezentuje tutaj swój model małżonka, jakim był zanim mu zona odmówiła seksu, jak mu odmówiła to sie zmienił i teraz głosi jaki to jest doskonały mąz, ojciec i kochanek, zmieniłem sie, a on adlaej mi nie chce dać, to czego ta baba chce?

Gość Mądra Mulatka
ja nie nienawidze kobiet, i nie pracyje na 3 etay więc sobie nie zmyslaj po prostu od pewnego czasu obserwuje co się dzieje wokolo, i powiem tylko tyle-czasami wstyd mi że jestem kobieta.

Ojojoj! Bo się niemiło robi! Spokój do jasnej cholerki! :-) Dupodajka pewnie jestem,bo drugie dziecko w drodze,z powietrza się nie wzięło,ale debilką nie! A kiedy patrze na swojego męża i widzę jaki jest cierpliwy,i jak sie stara i ...:-) To nie mogę sie zgodzić z teorią,że rodzina nie jest ważna dla mężczyzny . To ,że parcie maja mniejsze,nie oznacza ,że go nie maja! I jeszcze jedno xyzed proszę Cię :-) ! Z tym portfelem ,to już przesadziłeś! :-P

Gość Mądra Mulatka
prosze bardzo-czekam-znajdź

Gość Mądra Mulatka
mądralo czekam,

Gość Mądra Mulatka
a z resztą na losia czekac nie będę mam wazniejsze sprawy do zrobienia

Biedna "Mądra" Mulatka nie rozumie ironizowania :D:D:D:D:D:D:D Biedaczysko:D:D:D:D:D "Mądra" rzucasz wyzwiskami aż miło :P i tylko uważaj żeby ten twój wyjątkowy mąż nie walnął cię po raciczkach :D:D:D:D:D:D:D:D I uważaj bo też potrafię opluwać wyzwiskami :P:P:P:P:P:P

I etat - etet II etet - mąż i jego gacie III etet - dom :P:D:P:D:P

Gość zdrajca...
Jusi, nigdy nie czulas, ze nic sie nie da zmienic? Ze nie pasujesz, jakas nieadekwatna, niewlasciwa? W taki sposob, ze rozmowa nie da niczego zmienic? Boje sie teraz, ze kobiety sa zdesperowane, zeby kogos zlapac, nie ufam i uciekam w samotnosc. Jestem sceptykiem, nie da sie znalezc nikogo takiego, zeby kochac i zeby to byly dwie polowki. Kobiety sie smieja z problemow, ktore podnosza faceci, a swoje traktuja smiertelnie powaznie. Zwyczajnie o co innego chodzi w zyciu kobietom o co innego facetom. Zmykam.