Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusi 32

MĘŻCZYŹNI! Co czujecie zdradzając i porzucając żonę?

Polecane posty

taaaa, mądra Mulatka pierwszy etat ma na kafeterii drugi na kafeterii i trzeci... ...na kafeterii :D:D:D a faceta ta biedna kobieta nie ma, bo gdyby nie była tak cholernie samotna, nie zionęłaby nienawiścią do świata

Gość Mądra Mulatka
pilnuj swojego interesu lepiej ciebie nikt o nic nie pytał.

Gość Mądra Mulatka
no ty kobieto komicznego z pewnością zaliczassz się do tych 90% .

To właśnie mnie pytano ,a nie ciebie :P no chyba żeś facet i twój facet też facet i ........;) a fuuuuuujjjjjjjj :O :P

Gość Mądra Mulatka
nawet bym ci nie przyslala łosiu

Gość Mądra Mulatka
ale niektórzy mają fantazję, o sobie piszesz? to jak piszesz to powiedz żeby cie w dupe nie walil w tym momnciwe

Komiczne, a co odpisałeś dzisiaj na temat fotek? Bo napisałam Ci coś, ale nie pamiętam, na którym topiku, nawet tam nie zaglądałam, taka jestem dzisiaj zapracowana. :) No i jeszcze nasz radca prawny do nas przyjechał. ;) ten, co mi się podoba. :)

jestem kobietą Komicznego Masz gdzieś zapisany ten topik jak to jest xle niby w Polsce?? Bo Mądra Mulatka tam o tych 3 etatach pisała

komiczne chce ci się "Mądrą" z błotem mieszać????? Szkoda byle kim sobie ręce mazać :D:D:D:D:D niech to robi jej mąż łoś :D:D:D:D:D:D

a oto dowód na to,że "Mądra" nie wie co pisze :D:D:D:D:D " 11:46 Mądra Mulatka zapie**alałam na 3 etatach ale teraz nie mogę, tu mądrzą się tylko ci co kradną i tyle. albo k**wy te to ponoć dobrze zarabiają. nie jestem nic temu krajowi winna i patryjotyzm to nie dla mnie i nie w tym kraju."

"nawet bym ci nie przyslala łosiu" łosie to bardzo szlachetne stworzenia... ale nie musisz mi tak kadzić... podrywasz mnie czy co? Mąż Ci nie wystarcza? Co za baba - wchodzi na forum i juz facetów rwie A do mojej kobiety - nie pamietam co tam odpisalem :P ale najpierw chce zobaczyc Twoje :P

Cytuję " 11:46 Mądra Mulatka zapie**alałam na 3 etatach ale teraz nie mogę, tu mądrzą się tylko ci co kradną i tyle. albo k**wy te to ponoć dobrze zarabiają. nie jestem nic temu krajowi winna i patryjotyzm to nie dla mnie i nie w tym kraju." Pomyliło mi się. Ona juz nie pracuje na 3 etatach tylko pracowała.

wg zasad dobrego wychowania, to kobiety mają pierwszenstwo w wysłaniu fotek :P

Kiniak - a skąd wiesz co ona miała na myśli? :P Moze ona o patyrjotyźmie pisała? Patyrjotyźmie, czyli dominacji ojca w rodzinie (od rzymskiego pater familias :P ) - tą wypowiedzią Mulatka zasugerowała, że w naszym kraju zbytni udział w rządach mają tzw ojcowie narodu, a nie bezpartyjni fachowcy :P:P

o porszę jak znajomość pięknie kwitnie:D i właśnie komiczne nasze pertraktacje utknęły w martwym punkcie:P jestem- mówisz przystojny radca prawny?? ja mam przystojnego ginekologa;)

jestem kobietą Komicznego Nie bój sie nie taki komiczne straszny jak sie przedstawia. I on nie zrobi nic z Twoimi zdjęciami.Na bank.

Komiczne---- masz rację! Ale ze mnie ignorantka! :-) Chyba to wina braku u mnie dostatecznej ilości fakultetów...