Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryzys męskości

Samotne, wykształcone

Polecane posty

pola nie mam pojęcia, pochłonęła mnie myśl o uciekającym czasie i analiza przyczyn tego stanu:D -------------- A ponieważ nie wszyscy muszą czy chcą czytać i pisać na moim topiku, wkleję tylko link do analizy osobowości. Może ktoś zgadnie. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3750138&start=1980 ---------------

i widzisz kazda powie ze swojego pktu widzenia, dla mnie czas mieli ale co z tego jak bywali zwyczajnie nudni :-)

Jarek, ile razy na dobę stawiasz swoje priorytety? bo może się jeszcze zastanowimy :-D

szukanie to analiza twojej osoby?? :-) hehehe a tak naprawde mysle ze tu taki jeden jest, z chórem wtorujących co by nie powiedzia, fanek :-)

fju, fju czyli rano piersi w południe pośladki a wieczorem uda? ;-) ;-)

kolorowa "umiłowanie wolnosci" tak, tylko do pewnego wieku, potem kontynuuja to tylko playboye z zamiłowania i meskie kaszaloty:) ---- "brak zrozumienia kobiety, dlatego każda wydaje wam się nie taka jak powinna, albo za głupia albo za mądra, albo zbyt niezależna, albo za biedna..." Zrozumieć kobietę? Żartujesz? Każda próba kończy się niezrozumieniem i pytaniem co jest tu do zrozuumienia :) można próbować zrozumieć. Czasem próba jest tak zaawansowana, że próbującemu wydaje się że dotarł do końca:):):) ---- "moze to tez wynikac ze zwykłego wygodnictwa ( bo jednak związek to jakas odpowiedzialnosc)" z wygodnictwa czyli? - mniej poważnie - napić się niezobowiązująco z kumplami kiedy się chce i ile sie chce (bo najwyżej odniosą) zamiast - wzorem Graczyka z serialu wdzięcznie prosic "podaj mi piwo, kobieto!!!"? - albo poważniej - lepiej wydac jkasę na następny "potrzebny" gadżet niż na pieluchy i inne akcesoria potomka? albo brak pociągu do kobiet ---- "poza tym jeszcze kwestia tego czy jego samotnosc wynika z tego,że to mężczyzna jest wybredny czy poprostu nie ma zainteresowanych jego osobą Kobiet" Z tym się zgadzam. Albo szuka dziury w całym :) czyli doświadczonej dziewicy i na tyle kobiecej, że aż silnej, albo szuka mózgu w opakowaniu, albo opakowania bez mózgu. Wybór na rynku jest:) A zainteresowanych nie-Kobietami osobiście lubię :) za dystans do spraw damsko-męskich:D

pola "czyli rano piersi w południe pośladki a wieczorem uda? " Prawie:) rano- piersi wstają i idą na siłownię w południe - po-ślad(k)ach poprzedników idą do knajpy a wieczorem - jak sie uda trafiają do domu

Szukanie, no tak, zapomniałam juz o tej piosence Lombardu np. "z daleka (trzymaj się ode mnie - przyp. aut) bo tak lepiej" :-)

....z wygodnictwa, bo czasem łatwiej nam, byc sobie sterem zeglarzem okretem, niz isc na tysiące kompromisów :-)

Gość frontinullafides
tytuł mowi wszystko - nie "samotne" tylko "samotne wykształcone" czyli te lepsze? czujesz sie lepsza z powodu posiadania okreslonego wyksztalcenia? moze takze z wielu innych powodow czujesz sie niekoniecznie slusznie lepsza? moze wlasnie dlatego jestes samotna? mezczyznie nie przeszkadza kobieta madra, ale przemądrzala napewno🖐️

czas żebym ja wkleiła jakiś kawałek, bo Ty to tylko jakieś "ambiwalentne" chyba wybierasz ;-)

Gość
"Forum zrywa maski" :) Nie zrywa, nie zrywa. Raczej skłania do obnażania. Oto zebrało się towarzystwo ekshibicjonistów, wstydliwie kryjąc nie nagość (ciążą, oj ciążą co dzień przystrajane szatki :P ) lecz twarz. A są i tacy co nie mając twarzy próbują sobie urobić gębę. Gdzie jest autorka nota bene? :P Rzecz o której wcześniej zapomniałem napisać: Izabela Łęcka i posąg się na myśl nasuwa :P

Gość śledzę
jeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeeś:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość
polaola => Ave et vale. :)

Gość Ju............................
Ja też to walę.:D:D:D

Gość śledzę
ja nie rozumieć co Ty mówić😭

Gość śledzę
spytać googla i już wiedzieć:P

Gość śledzę
co?:P