ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 no i już jestem... hmmm wychudzone faktycznie te nasze gwiazdy... ale przecież my nie dążymy do takiego stanu... w każdym razie nie zniechęciło mnie to do dietowania... dziewczyny musze wam się wyżalic... naszła mnie tak paskudna ochota na coś czekoladowego!!! nie na samą czekoladę,ale na coś czekoladowego-budyń,lody... najśmieszniejsze jest to,że ja nigdy nie lubiłam czekoladów budyni ani tym bardziej lodów!!! ale dzisiaj poprostu zjadłabym jakieś mounte razem z opakowaniem... sprawdzałam nawet w markecie wszystkie mozliwe kakao licząc na to,że bez cukru będzie miało mniej węglowodanów,ale nie 53gramy wegli na 100gram kakao!!! masakra!!! znalazłam za to jakąś nową przyprawę do kaw i deserów... jakaś czekoladka w młynku,także jutro rano kawusie doprawię sobie tą przyprawą i myślę,że jeśli chociaż poczuję aromat czekolady to będzie mi łatwiej przeżyc tego niemożliwego smaka:-))) a te trochę przyprawy raczej mi nie zaszkodzi:-))) dodzia a tak w ogóle to jak Ci się program podobał??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 dodziu nie wiem nawecz czy to też z kamisa, ale z kamisa mam już jedną i jest naprawdę "jedwabista" trąci lekko gożdzikiem i cynamonem ale te są jakieś inne jutro napisze co to,że bo szczerze nie chce mi sie teraz wstawac :D heheheh co do dietki i dietowiczek to zgadzam się z tobą w 100% ja odchudzam się tylko dla siebie-dla zdrowia, dobrego samopoczucia!!! nie chodzi o to że jest moda na rozmiar 34 i właśnie taki musze nosic(mimo,że większośc życia w takich ciuszkach biegałam) chodzi o to,bym mogła dobrze się czuc we własnej skórze, bo to nie tylko nogi i kręgosłup siada przy nadwadze,ale przede wszystkim psychika:-((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 jeśli chodzi zaś o słodzenie, to ja w ogóle w domu nie mam cukru:-))) tylko słodziki:-))) dlatego moi goście często są niezadowoleni!!! słodzika do kawy używam od dawna natomiast teraz na atkinsie w ogóle musiałam odstawic cukier także poprostu go nie kupuję:-))) do wszystkiego walę słodzik!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 no to tak jak ja:-))) mój luby też jakoś nie narzeka na nadmiar ciałka:-))) cały czas mi mówił,że nie mam sie odchudzac, dzieki Bogu teraz mnie wspiera i motywuje:-))) sorki że teraz dopiero odpisuje,ale byłam sobie przygotowac lody na jutro:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a te przyprawy które dzisiaj kupiłam są z kotany! ale są rewelacja!!! przyprawiłam nimi swoje jutrzejsze lody!!! pachną niesamowicie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a za "byki" ie przepraszaj,ja też tego nie robię mimo że popełniam ich tu mnóstwo!!! ale uważam,że to ma jakby małe znaczenie na tym forum!!! tu liczą się spadające kilogramy:D a propos... ale jestem ciekawa już wagi:-))) ale mam stresa przed ważeniem... zjednej strony chce,a z drugiej boję się,że waga pokaże wciąż dużo zadużo i się zniechęcę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 heheheh no facetów najwyraźniej mamy odpowiednich do swojej wagi:-D co do ważenia to oczywiście powstrzymam się do poniedziałku.... ale popadam w malą paranoję,że w poniedziałek waga wcale nie pokaże mniej:/ ale tłumacze to sobie sama,że nawet jesli nie pokaże mniej,to poprostu wprowadzę więcej ruchu do diety,lub wyeliminuje jakieś tłuste-kaloryczne potrawy:-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hehehe moje ciuchy są za duże,bo takie kupuję:-))) heheheh no ale wiem,że waga nie jest jedynym wyznacznikiem,ale gdybym mogła miec tą 7 z przodu... Ty też pewnie do niej dążyłaś... ale spoko,jeśli w poniedziałek nie bedzie 7,to poprostu się zmobilizuję do tego by jeśc 4-5 małych posiłków dziennie-to też ma duże znaczenie,a ja jem dwa posiłki -przed południem sniadanie-staram się aby było obfite i (od kilku dni) do godz 18-19 obiadokolace,staram się aby była jak najmniejsza, ale taka, żebym wytrzymała bez jedzenia do dnia następnego... jednak jesli zacznę jeśc systematyczniej i więcej małych posiłków to na bank będzie na plus w diecie... a z tego co się orientuję,to regularne posiłki poporawiają metabolizm w pełnym tego słowa znaczeniu więc i kupki może będa się pojawiac częściej:-))) (bo to też mi wagę trzyma) muszę się zmobilizowac i jeśc np. o 9,12,15 i 18 wtedy mysle,że waga też się szybciej ruszy, tylko jak to zrobic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 hehehe a wracając jeszcze do "byków" to ten topik wyjątkowo je toleruje w końcu nawet w tytule topiku literki się poprzestawiały:-))) (teraz dopiero to zauważyłam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 29, 2008 a teraz kochana lcę sobie do waniennki zrobię sobie małe spa:-))) maseczki peelingi itp... po tym na pewno poczuję sie lepiej:-))) po cięzkim tygodniu.... NALEŻY MI SIĘ buziaki i do jutra!!! spokojnej nocki wsyztskim zaglądajacym dietowiczkom:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Sierpień 30, 2008 Hej! Dzięki wielkie za wszystkie miłe słowa. W poniedziałek też bym chciała 7 z przodu,ale pewnie jeszcze dla mnie za wcześnie. Wiem,że razem damy radę. Wpadnę tu wieczorkiem,pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 30, 2008 witam dziewuszki troche za dobrze mi sie dzis spało... odezwe się później a póki co miłego dzionka wszystkim dietowiczkom:-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Sierpień 30, 2008 czesc dziewczynki Sorki ze mnie wczoraj wieczorkiem z Wami nie bylo ale mialam gosci :) No i pilam wodeczke i cole zero ( czyli 0 wegli ) jadlam tylko dozolone atkinsowe zagryski (sledzie, fetikos i wedlina ) :) dzis troche porzadkow w planach a jutro jade do lasu :) a w poniedzialek tez z checia bym zobaczyla 7 z przodu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ruda marussia jak mozesz to wstaw mi przepis na atkinsowe lody :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikamagdalena 0 Napisano Sierpień 30, 2008 ja tak na chwilkę- fajnie,ze jestescie. Raźniej mi. Cieszę się,ze trafiłam na to forum. Do miłego,hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Sierpień 30, 2008 a ja wlsnie wrocilam z dzialki :) pochodzilam po lesie, dotlenilam sie :) i czuje sie extra byl co prawda grill ale nie grzeszylam :) pozdrawiam i zycze milego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 30, 2008 malaft atkinsowe lody sa banalnie proste:-))) ubita ze słodzikiem i zamrożona śmietana minimium 30oczywiście:-))) ja dodoałam jeszcze troche tych przypraw z kotany do kaw i deserów i uwoierz były przepyszne:-))) dodzia szybkiego powrotu do zdrowia!!! a ja muszę się przynac,że trochę dziś pogrzeszyłam:-))) byłam w mc donaldzie:-))) jadłam royala i sałatkę włoską... ale wszystko zgodne z atkinsem-bez węglowodanów bo bułkę wywaliłam!!! i to był na dzisiaj mój obiad(o 17) bo później jechałam na zakupy do ikei i dopiero teraz wróciłąm, także nie zdążyłabym już nic zjeśc.. ok lece działac pozdrowionka buziaki papapap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Sierpień 30, 2008 hejka niezly sposob na lody, rzeczywiscie latwizna - ale ja w zyciu bym na to nie wpadla :) a co do smietany to mam w brod bo pracuje w hurtowni nabialu i ostatnio dostalam karton smietany0,5l 36% - i nie woiedzialam co mam z niej zronbic :) dzieci beda zachwycone :) A ten slodzik to niezbedny do tego - bo ja nie uzywam go... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 30, 2008 rany malaft nie wiedziałaś co zrobic z tzw.kremówką??? i o na atkinsie??? dla dzieci wiadomo,że możesz dodac czekolady kawy czy czegoś innego co smakuje:-))) a na atkinsiebez dodadków!!! bita śmietana to moje lekarstwo na słodkie smaki:-))) jak mnie nachodzi ochota na coś słodkiego to zaraz robię sobie śmietankę:-))) wczoraj naszło mnie na lody więc...:-))) napisz co Ty jesz,bo pewnie jest wiele rzeczy bez węgli o których nie pomyślałam jeszcze a lubię... ps.nie masz może przepisu na naleśniki bez węgli??? wyczytałam w necie,że atkinsowiczki sobie robią jakieś z jajek i śmietany, tylko nie wiem jakie proporcje i co najpierw ubijac:-))) buziolki dla wsyztskich chudzinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Sierpień 30, 2008 w sumie to ja tak skromne mam menu : duzo nabialu jem : sery bre, camemberty, plesniaki, jajka, ryby wedzone i w konserwach, mieso smazone i gotowane - wszystko to chyba nic specjalnego :) Mam tylko pytanie dotyczace kawy? Mozna???? za slodyczami nie przepadam wiec tu mnie nie ciagnie, ale dzic w warzywniaku na widok gruszki slinka mi ciekla przepisu na te nalesniki nie mam... Strasznie mi sie pic chce i chyba musze skoczyc po cole 0 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 31, 2008 witam dziewczynki niestety mam małe problemy z kompem także może mnie troche ciałem przy was nie byc,ale duchem oczywiscie jestem cały czas!!! dodzia ty sie kuruj, malaft rzekomo kawy nie wolno, ale ja pije cały czas i nic się nie dzieje-ketoza cały czas na wyskoim poziomie, jeśli chodzi o śliwki to dwa dni temu zjadłam ich kilogram w dodatku wieczorem i też nic się nie stało.... także spokojnie możesz sobie na nie pozwolic:-))) co do ważenia dziewczynki to ja zważyłąm się dzisiaj i dzisiaj uaktualniam stopkę,ponieważ jutro mogę nie miec komputerka... pozdrawiam was wszytskie serdecznie i życze miłego dzionka buziole papapap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda-marussia 0 Napisano Sierpień 31, 2008 o i oto nowa stopka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Wrzesień 1, 2008 hejka a ja stopki dzis tez nie uzuplnie bo moja waga pokazala 135 kg :) Niezle :) od jutra basen bo dzis sie nie wyrobilam normalnie :( weglowodanow nie tykam ale martwie sie kaloriami, czy jednak nie powinno sie ich liczyc? na sniadanie jajecznica + pomidorek na obiadokolacje smazony boczek, do picia w dzien czerwona herbata, cola light i 1 tiger light :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-kropelka- 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 siemka ja jestem :) Basen niestety musi poczekac bo z nieznanych mi przyczyn bedzie czynny od niedzieli :( a akurat na ten mam naszykowana kase na karnet wiec na inny nie chce sie pchac :) Waga niestety nie pokazala 7 z przodu a 81,7 no w sumie odchudzam sie dopiero 5 dni wiec cudow nie moze byc Bog wie jakich :) dobrze ze cokolwiek ruszylo w dol. Jak by cos to jestem i walcze z Wami Plan bez weglowodanow zachowany :) Jutro moze kupie sobie te paski do mierzenia ketozy i sprzawdze czy juz jestem w ketozie czy tez nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaszalotjakichmało Napisano Wrzesień 3, 2008 witam,też bym sie przyłączyła-31 lat i 125kg ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malaft 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 mysle ze w imieniu wszystkich serdecznie witam w naszym gronie :) Prosze tylko zmien nick bo nijak mi nie przejdzie pisac drogi kaszalocie... :) Poza tym wiecej optymizmu :) Z nami bedzie Ci lzej i napewno uda Ci sie pokonac nadwage. Daje slowo mze bede Cie wspierac i razem z Toba walczyc o kazdy kg ktory stracisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allusia 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 caść kochane ja z innego topiku ale jak pozwolicie to będę zaglądać bo jak czytam temat to pasuje idealnie, jeszcze nie czterdziestka i kg się zgadza poczytam troszeczkę wczesniejsze wypowiedzi i zaraz wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allusia 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 dziewczyny kochane to wy na atkinsie jesteście to ja chyba do domu trafiłam bo ja właśnie z tamtego topiku tylko że jakoś tam pusto widocznie wszystkie schudły i już nie mają o czym pisać a tak poważnie to właśnie piję kawe bezkofeinową ze śmietanką 30% więc mam troszeczkę czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allusia 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 no cóż u was też jakoś pustawo a ja akurat teraz mam troszeczkę czasu... no to szukam dalej ale wróce zobaczyć co u was słychać pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach