Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

hej dziewczyny moge się do was przyółączyć ? :)

Gość Hej Hej Kochane
A ja tez chcialabym sie przyłączyć... Ale schudnąć nie chcę! A wręcz przytyć!!!!:) I ogólnie jakos czuc sie fajniej i lepiej;)

ugh pewnie że możesz :) witamy :) hej hej kochane także witam napiszecie coś o sobie :)

Gość Hej Hej Kochane
Za 4 dni kończe 19 lat:) Mam 170 cm wzrostu...waże 53 kg. Chciałabym przytyc chociaż te 4 kg ...:) Jem Jem i Jem i nic...:) W ogóle to chcialabym miec piękniejsze włosy.....mam tak zniszczone;/ Jestem brunetka włosy mam za ramiona...dosyć długie... Ale moim marzeniem jest miec je jeszcze dłuzsze..ale niestety jakos wolniutko mi rosną...(( Ogólnie chcialabym wyglądac swietnie! Ale to trzeba miec full kasy albo nie wiem co....:) hehe....Nio :)

mam 175 waże 60kg nosze rozmiar M. chce schudnąć jakieś 5kg i ogólnie wyżeźbić sylwetkę, żeby nie mieć oponek i boczków i mies ladne szczuple nogi. odchudzalam sie pol roku temu na tym forum zaczynalam ważąc 70kg jak widac udalo mi sie schudnąć 10kg :). nosilam wtegy rozmiar xl taraz mam M.

co do włosów to hmm podcinaj je troszke co 1-2 miesiące a odrazu będa wyglądały inaczej i używaj jakichs odżywek :P co do przytycia to tak prawde mówiąc to nie wiem heh bardziej obeznana jestem w chudnięciu :P są specjalne diety na przytycie gdzies na necie tylko musisz poszukac :)

Gość Hej Hej Kochane
ugh O jak ladnie!;) Ale wiesz cio? Wydaje mi się ,że 60 kg na 175 cm wzrostu to idealnie!;) Ja waże 53 kg...a wyglądam jak kościotrup;/;/

Gość Hej Hej Kochane
Karnita widzisz ja juz próbowałam wszystkiego naprawdę! I nic nie pomaga.. Mówią ,że to po prostu rodzinne ...taka szczuplutka sylwetka... Nio bo tak akurat jest....od mojego taty strony wszyscy sa szczupli:) a z włoskami to tak,musze cos z nimi zrobic koniecznie! Musze namowic kuzynke zeby mi podcinała,bo pierdziele fryzjerów;/ Zawsze jak im mówie "tylko koncowki" ! to oni mi pół dlugosci wlosow obcinają;/;/ :)

hej hej kochane - ale to jeszcze zalezy od tego kto ma jaka budowe ciała grubośc kości itd :P

ojj z tymi fryzjerami to skąds znam... ostatnio mnie tak obcieła jakas babka że wstyd sie pokazac... i od tamtego momentu nie byłam jeszcze u żadnego fryzjera hehe ale w końcu musze sie wybrac :P

Gość Hej Hej Kochane
Nio ja to boje sie fryzjerów;) hehe:) W ogóle to musze tez troche na solarium pochodzić....bo nawet nie mialam czasu sie opalić jak takie piekne słoneczko było.... Nio a zresztą wole byc opalona równo;)

hehehe to masz takie samo podejście jak ja hehe :D jakos tydzien temu skończył mi sie karnet na solare :P byłam 6 razy na stojącym łóżku i wszyscy stwierdzili że zmurzyniałam hehehe i że cudnie wyglądam :D takie to pocieszające :D tylko nie wiem czemu ale mi sie nogi słabo opalaja... :/ wyobraź sobie na górze jestem ciemna a na dole jasna... ehh... teraz musze chyba same nogi na słoneczku opalac hehe

Gość Hej Hej Kochane
O jej to tak samo jak ja! Zawsze jak sie opalałam na solarium to nogi mi słabiuteńko brało,a góre świetnie!!!!! Echh.....;/;/ ;);)

ugh ale stosowałas jakas konkretna diete czy poprostu ograniczyłas ilośc jedzenia ale normalne posiłki i czy duzo ćwiczyłas :P hej hej kochane - no ale co poradzisz nogi trzeba oddzielnie opalac hehe :) jak tak zaczełysmy gadac o solarium to zechciało mi sie poopalac ale słońce zaszło... :( a szkoda :P

stosowałam wiele różnych diet i dużo cwiczylam i nie jadlam weglowodanow

dobra ja musze leciec :P odezwe sie za 2 godzinki może troche więcej :P miłęgo popołudnia! Pa!

ja tez sie do was dolacze :) piszcie na gy-gy 10807557:) a ta wogoe to ja od dzisiaj jestem na 10-dniowej glodowce :D pisac na gadu-gadu :)) zeby sie wzajemnie motywowac xDD

trzeba schudnać pociesze cie tym że jestes o połowe mniejsza ode mnie hehe :) a tak w ogóle który masz dzisiaj dzień głodówki i jak ci idzie? mój dzisiejszy bilans menu: *truskawki zmiksowane ze śmietana i łyżka cukru *gruba parówka (chyba cieleca) + sałatka (sałata, ogórek, pomidor, sok z cytryny) *porcja lodów smietankowych *twarożek na słono (biały ser, sól, jogurt naturalny, rzodkiewka, szczypiorek) + 3 kromki ryzowe do tego ćwiczenia zaliczone czyli dzien udany :) niedługo pójde wziąc prysznic i zrobie peeling kawowy :D a jak u was dzien minał? a włąsciwie jeszcze mija :P

Gość SylaL
To znowu ja.Nie wiem jak wy znajdujecie czas na takie regularne pisanie!Ja mam takiego 13 miesięcznego urwiska że go nie mogę z oczu spuścić.Zanim znowu znalazłam ten wątek to on mi już pół szafy wypokował,nie mówiąc już o zabawkach.W tym tygodniu i tak mam więcej czasu bo jestem na urlopie.Z mojego nietypowego wstępu już widać po czym muszę zrzucić zbędne kilogramy.Jeszcze mi trochę zostało a i z przed ciąży jest się czego pozbyć.

Gość patrycja00024
Witajcie:) Dzis mam 1 dzien. Hmm brania sie za siebie :) kiedy przyjechalam do Anglii bo tu obecnie mieszkam bylam chudziutka, niestety po 4 miesiacach jedzenie zrobilo swoje,i oczywiscie slodycze i nieodpowiednie godziny posilkow. Teraz zamierzam zrobic cos z tym poniewaz nie wytrzymuje juz sama ze soba. Pozdrawiam :)

hej karnita jak Ci tam idzie? tak do Ciebie pisze bo akurat mam podobny wzrost i waze wlasnie 68-69 i powiem Ci-to wciaz za duzo...tzn ja nie wygladam tak jakbym chciala;) pozdrawiam i powodzenia a oprocz diety MZ polecam montignaca ja na tym duzo zrzucilam

sylal hehe wiesz mam teraz wakacje (właściwie to jeszcze nie mama le do szkoły juz nie chcodze) więc mam czas na siedzienie na kafe :) a ile chcesz schudnac? i na jaka diete stawiasz? Jan Paweł II - wyjdź stąd i nie wracaj! jestes tatalnym chamem! masz 0 szacunku dla tak Wielkiego Człowieka jakim był Jan Paweł II... :/ poprostu załosne...

patrycja00024 witam! :) dołacz się do nas :) powodzenia i będe 3mac kciuki lady_glutter - ja przy wadze 68-9 wygladam naprawde dobrze hehe :) dlatego puki co do tej wąłsnie wagi daze :D jak ja osiągne to zobaczymy co dalej hehe ale teraz aby te 68-9 miec :)

karnita z takim menu na pewno nie schudniesz a raczej przytyjez :O. a Głodówka na pewno nie momoze bo to co zrzucisz wróci podwojnie. jak tak dalej bedziecie sie odchudzac to tylko powiększycie swoją wage. powodzenia

ugh ale co z moim menu dzisiejszym nie tak? za duzo za mało czy co? bo nie rozumiem twojego stwierdzenia..

Gość SylaL
Chciałabym zrzucić z 15 kg ale na wadze mi bardzo nie zależy tylko bardziej na wymiarach.Jakieś 4 lata temu trochę się odchudzałam i całkiem nieżle wyglądałam.widać było że schudłam a wagowo to prawie wcale nie schudłam ,może ze 2kg