Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trawacytrynowa

20 0

Polecane posty

no cóż...mój to nawet nie podjął próby przeniesienia przez próg :P woleliśmy nie ryzykować zwichnięcia jego kręgosłupa :D

poszalałam godzinke na rowerze, a teraz jestem głodna jak wilk. Obiad /:O/ dopiero za godzinę, jak małż wróci z pracy. Wytrzymam :) Kto mi powie: czy wafle ryżowe można jesć z truskawkami? czy to zalicza się do diety niełączenia???? Któraś z Was pisała o kotletach mielonych.... ja dziś zrobiłam tak: do zmielonego mięsa dodałam jajko, przyprawy, odłożyłam dla siebie porcję, a do tego co zostało dopiero wsypałam bułkę tartą. Dla siebie będę smażyć też bez panierki, dla reszty w panierce. Nie wiem czy to do końca dietetyczne, bo smażone, ale mam sumienie czyste, że bez węglowodanów.

obiecałam sobie, ze po sesji bede biegac, bo teraz zostal ostatni egzamin i chce miec juz z glowy:) ale w domku cwicze brzuszki, jak najbardziej:)

A ja właśnie zerwałam ze swoim facetem... Zmiany w moim życiu na każdym froncie... Siedzę i ryczę ,chociaż w sumie ,to jemu jest ciężej ,bo ja zdecydowałam o rozstaniu i to dla jego dobra. U mnie miłości nie bylo .Było za to duże przywiązanie,wspaniałe chwile i prawdziwa przyjaźń ,dlatego tak trudno. Długo sie zbierałam i wygląda na to ,że to koniec już na dobre:(. Jedna dobra rzecz -jeść mi sie odechciało. Teraz będę chuda ,jak patyk starą panna:P Taki humor czarny mi sie włączył.

Ojjj ... laski ... ja tu widzę, że Wy nie tylko wstajecie z kurami, ale także chodzicie z nimi spać ;) A ja dziś miałam takiego lenia, że nigdzie z domu nie wyszłam ... za to jutro (a raczej już dziś) biorę się za mycie okien :) Już od kilku dni przeglądam aukcje z sukienkami na Allegro ... szukam sukienki na wesele koleżanki ... jak myślicie ... czy ta sukienka będzie się nadawała ??? Oczywiście muszę się jeszcze trochę zmniejszyć ;) Link do kiecki : http://allegro.pl/item380318539_sukienki_z_duza_klamra_na_pasie_twoj_rozmiar.html Milla ... przykro mi z powodu Twojego rozstania z facetem, ale skoro nie czułaś do niego nic poważniejszego to dobrze zrobiłaś ... oboje byście się męczyli. Czasami trzeba podjąć zdecydowane i niezbyt przyjemne kroki :( Ale jestem pewna, że za niedługo znajdziesz sobie kogoś, kogo pokochasz najbardziej na świecie ... na pocieszenie 🌻 i ❤️ Ok to ja też zmykam do wyrka bo ... głodna się robie ;) Do rana laski 🌻

Gość moze i działa
ale na początku szybko pozbywasz sie wody z orgnizmu:o pijesz wode codziennie??? jeśli nie to radze zacząć. 🖐️

witajcie kochane :) Mila gratuluje odwagi w podjeciu decyzji!, ja kiedys rozstalam sie z chlopakiem po 7 latach, to byla droga przez meke ale oplacilo sie, to byla dobra decyzja i u ciebie tez tak jest. W kazdym razie jest lato, dobry czas zeby sie zakochac, trzymaj sie cieplo 🌻 🌻 🌻

witajcie kochaniutkie:) Millo- bardzo mi przykro naprawde!:( ale myśle podobnie jak tutaj dziewczyny, że nie warto byc z kims jesli sie do niego nic nie czuje:( buziak 😘 trawa- idziesz jak burza!:) gratulacje! ja wlasnie zjadlam sniadanko: grahamke z wedlinka,w ktora wplecione sa warzywka pychota:D buziaki!:)

Witam :) Heh ja dopiero co wstała ... zdążyłam tylko nakarmić córcię ... zaraz biorę się za śniadanko dla mnie :) Uwielbiam te chwile :):):) Kurcze ja też jestem bardzo ciekawa czy moja masa ciała się choć trochę zmniejszyła ... muszę kupić wagę, albo zważyć się u kogoś ... ostatni raz ważyłam się jakieś pół roku temu więc mam nadzieję, że coś się zmieniło :) opalona ... no właśnie to wesele będzie zupełnie na luzie. A ta sukienka, którą zaproponowałaś to jak dla mnie zbyt poważna ... a zresztą nie miałabym czym wypełnić tej góry ;) Ok ... zmykam coś zjeść ... potem pod prysznic i biorę się za okna :o ... Miłego dnia dziewczynki 🌻

Ok okna już pomyte :):):) Teraz już tylko muszę zrobić obiad dla rodzinki - dziś naleśniki :) Pewnie naleśniki nie sprzyjają chudnięciu, ale nie chce mi się robić dwóch obiadów ... Więc zjem sobie max. 3 naleśniki :)

Dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia :).Rzeczywiście to droga przez męke ,bo on szleje ale mam nadzieje ,że wszystko sie uspokoi. A ja mam nadzieje ,znajdę sobie kogoś z kim będe szczęśliwa ,bo żyć w związku w którym wypaliło sie uczucie ,to takie życie na pół gwizdka,macie racje. Na wadze 85,8kg-czyli woda poszła. Ale Trawacytrynowa idzie dalej ,jak burza i ciężko będzie ja dogonić;). Tak trzymaj ,Trawa!! A wino też piję .Czerwone najlepsze na odchudzanie;). Kiara ,Ty chudzina jesteś ,to w kiecce pewnie będziesz super wyglądać .Ja bym w takiej wyglądała ,jak kiełbaska;). I to nie kabanos a jakaś taka duuuża;P. Własnie zaczęły mi sie wakacje ,bo pracuje w branży szkolnej ,że tak powiem.Nie jestem nauczycielka ale organizuję takie kursy przygotowawcze np na studia itp.Taka mini firma . No i teraz laba. Idziemy więc ze znajomymi czcić wolność i obym nie czciła jej za bardzo:P. Miłej soboty wszystkim:).

dzisiaj mój ostatni egzamin.:( jeśli zalicze biorę się pełna para za odchudzanie, bo bede miec duzo czasu na sport, bieganie, brzuszki, spacery z psem:) 3majcie mocno kciuki!:)

Dzień dobry z rańca Trawo-super ,jestem z ciebie dumna;). Wyszłaś obronna ręką z imprezki. 6 rodzajów ciast...no, twardzielka z ciebie,kochana;). Jak tak dalej pójdzie ,to będę sie musiała bardzo spręzyć ,żeby cię dogonić. kropla życia-jak tam egzamin? Mam nadzieje ,że już po i że zaliczony:). Kiara-zdecydowałaś się ,jaką kieckę włożysz? Tę ,co nam pokazywałaś ,czy może jakąś inną?Z twoją figurą możesz sobie śmiało pozwolić na takie sukienki. Hmm,hmmm,ciekawe kiedy ja będę sobie mogła pozwolić?;) Z moimi nóżkami i brzuchem ,to raczej nieprędko sie stanie. Jak plany niedzielne? Mój wczorajszy wypad ze znajomymi skończył się o 3ciej w nocy i lekko boli mnie główka;).Ale nic ,to -biorę psa i idziemy na długi spacer.Ruch musi być zaliczony.

Dzień dobry z rańca Trawo-super ,jestem z ciebie dumna;). Wyszłaś obronna ręką z imprezki. 6 rodzajów ciast...no, twardzielka z ciebie,kochana;). Jak tak dalej pójdzie ,to będę sie musiała bardzo spręzyć ,żeby cię dogonić. kropla życia-jak tam egzamin? Mam nadzieje ,że już po i że zaliczony:). Kiara-zdecydowałaś się ,jaką kieckę włożysz? Tę ,co nam pokazywałaś ,czy może jakąś inną?Z twoją figurą możesz sobie śmiało pozwolić na takie sukienki. Hmm,hmmm,ciekawe kiedy ja będę sobie mogła pozwolić?;) Z moimi nóżkami i brzuchem ,to raczej nieprędko sie stanie. Jak plany niedzielne? Mój wczorajszy wypad ze znajomymi skończył się o 3ciej w nocy i lekko boli mnie główka;).Ale nic ,to -biorę psa i idziemy na długi spacer.Ruch musi być zaliczony.

Witam :) Właśnie całą rodzinką zwlekliśmy się z wyra :) Uwielbiam wspólne niedziele :) milla ... jednak chyba kupię tą sukienusię, którą Wam pokazałam ... jakoś tak najbardziej mi się podoba ... a jej zaletą jest też to, że mam taką sukienkę tylko całą czarną i wiem, że będzie rozmiarowo na mnie pasować :) Ja zaraz myję włosy ... a potem zbieramy się na obiadek do moich rodziców :) (hurra, nie muszę dziś stać przy garach !!!) a potem na zakupy, bo w lodówce już tylko światło zostało ... :D kropla ... ja również życzę powodzenia na egzaminie ... chociaż dam sobie głowę uciąć, że zdasz i to z bardzo dobrym wynikiem 🌻 Ok zmykam pod prysznic :) Do potem laseczki 👄

no ja egzamin na 4 zaliczylam wiec oddaje sie w pelni dietkowaniu:) do konca wakacji chce miec 6 z przodu:D mam nadzieje, ze sie uda:) u was widze pelna para:) ide na spacerek z ukochanym, buziaki!:*

Hej :):):) Ja już wróciłam od rodziców i z zakupów :) U nas taki upał, że kompletnie nie mam apetytu :) Laski, jednak kupiłam sobie taką sukienkę ... http://www.allegro.pl/item379746876_sukienki_w_kwiatki_wesele_impreza_roz_m.html Co o niej sądzicie ? Kupiłam tą różową :) Mam nadzieję, że jakoś w niej będę wyglądać :D A co tu tak cicho ??? kropla ... gratuluję ładnie zdanego egzaminu 🌻 ... ale to było do przewidzenia :) Idę teraz nakarmić córcię ... a potem jeszcze zajrzę do Was 👄

Witajcie 🌻 no i po weekendzie :) ja poszalalam troche na rowerach i u rodzicow na grillu, generalnie moja dieta troche podupadla przez te 2 dni :( ale to raczej przez zblizajaca sie @ . Nabieram wody i puchne a do tego wiiilczy apetyt, ktorego nie da sie poskromic, oj ciezki bedzie ten tydzien :( Nie kupowalam Linei do tej pory ale chyba jednak kupie bo mi pomagala walczyc z zachciankami, slodyczy mi sie w ogole nie chcialo przy niej jesc. Ehh, tak to juz ze mna jest... Kiara, sukienka sliczna, bardzo mi sie podoba, ja niedlugo tez bede musiala sie rozejrzec za sukienka, ale mam nadzieje ze mniejszym rozmiarze hihi :) :)