Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1993

Ratunku chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość ale brednieee
Gonia, jeśl ty po studiach piszesz "młodzieSZ" to mnie to załamuje :( Malutka,...rzeczywiście jestes malutka i glupiutka do tego :( Zmaranowane zycie Twoje, twojego dziecka, chłopaka, waszych rodziców...a jesli nie zmarnowane to baaaardzo trudne. Jeszcze mozesz iśc w ślady Agaty, jesli twoj chlopak tez nieletni...

Nie no już nie róbmy cyrku. Stało się trzeba pomyslec jakie wyjscie bedzie najlepsze, ale żeby od razu skrobanka.....

Gość bez przesady ale
laska może miec zburzenia hormonalne i stąd nieregularne okresy a test, hmmm tu też trzeba byc dokładnym w odczycie bo po kilku minutach wynik może się zmienic

Gość ale brednieee
No własnie boję się, że po rodzinnej naradzie to jednak będzie najlepsze wyjście :(

Z tego co wiem, to w takich sutuacjach w Polsce aborcja jest nielegalna, trzeba na nią wywalić kupe kasy. Poza tym nie każda rodzina, każe usuwać. Są tacy którzy pomogą i jest ich dużo więcej.

Gość malutka1993
Gonia dzieki ze chociaz ty mnie bronisz wcale nie jestem k..... tak jak inne osoby mi napisały ,kupilam sobie test i jutro rano go zrobie bo pisze ze rano wynik bedzie najbardzij wiarygodny :( moze z tego stresu nie mam miesiaczki tak sie boje strasznie i moze dlatego mi sie miesiaczka spóxznia .gonia trzymaj za mnie kciuki napisze jak zrobie :(

Teraz nie ma znaczenia czy zrobisz rano czy teraz. Dwie grube krechy swiadczą o tym ze to ciąża już kilkutygodniowa. spokojnie możesz robić teraz

Marat - i co? Lepiej Ci już? Malutka - nie dziw się że dziewczyny po Tobie jadą. Masz 15 lat, zabezpieczać Wam się nie chcialo, masz tego iestety konsekwencje...tyle że dla rodziców, bo to na nich spadnie odpowiedzialnośc i za Ciebie i za Twoje dziecko.

Gość malutka1993
pomocy !!!!!!!!!!!!wyszly mi znowu dwie kreski niemoge wto uwierzyc zebym byla w ciazy:( wstydze si chodzic z brzuchem niewiem jak powiem mammie tak sie boje poradzcie mi co mozna jeszcze ztym zrobic

Malutka a czy powiedziałaś swojemu chłopakowi o tym że podejrzewasz ciąże ???? Wiesz w takiej sytuacji we dwójkę jest na pewno raźniej - bo to nie tylko Twój problem. Nie ma co się długo zastanawiać trzeba powiedzieć rodzicom jak najwcześniej a jak mama się domyśli że np długo nie masz okresu czy widać brzuch.

znowu będzie afera aborcyjna bo matka będzie ciągneła puszczalska córke na skrobanke a lekarz sienie zgodzi:o ja w wieku 15 lat tos ie wstydziłam pomyślec o fiutku a co dopiero sie bzykac. dzisiejsza młodziez jest o kant dupy rozbic!! tylko kasę od rodziców ciagna cleją i daja dupy komu sie da, bo wszystkie kolezanki juz a ona jeszcze nie:o

malutka, nie denerwuj sie bo jeśli jesteś w ciąży to tylko dzidzi mozesz zaszkodzić, a jeśli nie jesteś, to rzeczywiście może to opoźniać okres. Mi sie też kiedyś spóźniał i sie strasznie denerwowałam. Później okazało sie że owulacja (przez nerwy) przesunęla mi sie do 35 dnia cyklu, no i właśnie w tym cyklu zaszłam, a nie w poprzednim, w którym sie tak denerwowałam. Zaszłam w ciąże jak miałam jeszcze 17 lat. Nie przejmuj sie, widze że jesteś inteligentną osoną, jakich mało na tym forum, więc sobie poradzisz.

Gość Ania Bajbak
eeee tam Malutka - bedzie dobrze - co sie martwisz wiadomo troche Cie ludzie beda potepiac -ale olej to ! Powiedz rodzicom napewno Ci pomoga! Ludzie maja naprawde gorsze problemy !

a teraz jest wielce zdziwiona ze 2 kreski wyszły. no kurde 2 miechy nie mieć okresu i się nie zastanawiać?? trzeba było tabletkę po załatwic jaks ie chciało ulec chwili:o

najgorzej co byś mogła zrobić to skrobanka :( Stalo się i mówi się trudno.Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,musisz wziąć się w garść. Wiadomo ze życie się Tobie zmieni - będziesz musiała pogodzić obowiązki jakim jest nauka bo głupotą by było rzucać szkolę z opieką nad dzieckiem.Teraz musisz szybko dorosnąć i dobrze wychować swoje dziecko.

Campini afery nie będzie, bo sex z 15 nie jest czynem zabronionym :). Jedyne wyjście to powiedzieć jak najszybciej rodzicom. Nie ma innego sposobu.

no to teraz biegiem do gina, potwierdzic ciaze nie liczylabym juz na cud - ze ciazy nie ma trzeba sie z tym pogodzic, pozostaje wizyta u gina i rozmowa z rodzicami

Gość rosa caninaaaaa
jak wyszly Ci grube 2 krechy to jestes w ciazy testn w takich przypadkach zadko sie myli ale dasz jakos rade:)

Co możan z tym zrobić? Spuścić głowę i jak najszybciej powiedzieć mamie. Na pewno powrzeszczy ale ci pomoże, założe się. Powiedziałaś chłopakowi?

Cogito ---ok może się przesunąć ,tylko że dziewczyna zrobiła 2 testy i wyszło że est w ciąży.Więc o pomyłce w tym przypadku mówić raczej nie ma sensu.

Gość kamilka25
nie wiem skąd w Was ludzie tyle mściwości,pogardy,zawiści jak mozecie tak wyzywac autorke od szmat itd,a sami sie jak zachowujecie jakbyscie mieli po 5 lat ,nauczyli sie przeklenstw i w kólko jedno i to samo! troche wyrozumienia!!!!!!!! Malutka : kochana spokojnie, nie denderwuj się , nie Ty jedna masz taka sytuację, zaręczam,ze rodzina zrozumie, u mnie w miescie wiele jest takich przypadków, teraz jestes w której klasie ?? u mnie na osiedlu jest dziewczyna,która urodziła w 3 klasie gimnazjum ,a pozniej poszla normalnie do szkoly mature zdała na bardzo dobrych ocenach, opsucil ja chłopak jednynie, to jej sie nie ułozylo,ale znalazla innego i sa razem, mam nadzieje,ze u Ciebie wszystko będzie dobrze, odpisz jesli mozesz i sie nie denerwuj najlepiej porozmawiaj z odzina niz długo tłumić to w sobie,bo to na dobre Ci nie wyjdzie

Gość Ania Bajbak
don't worry by happy :D

Gość Ania Bajbak
kamilka 25 te baby co ja tak linczuja same sa jeszcze mniej wartosciowe niz autorka - poprostu zal :P

Gość kamilka25
ANIU- zgadzam się z całą pewnością :)

Gość Ania Bajbak
pewnie ze bedzie dobrze - wszystko sie ulozy malutka - a teraz dbaj o siebie i powiedz rodzicom i chlopakowi - rodzice zrozumieja -chlopak? -nie wiem -ale co nas nie zabije to nas wzmocni - glowka do gory -

znalazły sie moralniuchy. w takim razie wywiesmy transparenty i gratulujmy młodej jej czynu!! rozmnazajmy sie w wieku 15 lat jak bozia przykazała. to takie piękne zjawisko!! wszyskie nastolatki powinny już sie zaciazyc!! będzie wesoło:o

Gość hahahahah
gratuluje wspaniałego dzidziusia, na pewno bedziesz bardzo szczesliwa dziecko to skarb od Boga. ciesz sie z niego i chodź dumna w ciązy podkreslaj swój stan obcisłycmi ciuszkami nic nie jest wazne, dziecko wazne!!!

Gość jezuuuuuuu
po co ci szkoła skończona w terminie po co ci młodość miłość po co ci ślub z miłosci - lepszy taki bo dziecko w brzuchu lub na świecie! po co ci to? juz stresujesz dziecko od pierwszej chwili jest niechciane jest powodem wstydu? MYŚL - to naprawde nie boli