Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1993

Ratunku chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Gość najuta
nic nie ukrywaj!! powiedz o wszystkim rodzicą przeciez nic ci nie zrobią beda zli i to wszystko

Gość ffa
tak i dziewczyna przez 3 godziny zdazyla zaleciec po test do apteki i porozmawiac z chlopakiem.... idy nie uwierze

Gość najuta
eh;-0

Gość najuta
nie no apteke moze ma pod nosem? albo market przeciez to nie problem a 3 godz to duzo? chiba?:-)

to są chooje prosze księdza nie przejmuj sie nimi :) spotkasz takich ludzi wszędzie. Ja ostatnio zmieniłam ginekologa, bo tamten mnie troche kosztował, teraz żałuje, bo tamten mnie dobrze znał, wiedział że nie jestem dupodają i że jestem "na poziomie", nie jakąś gówniarą z zawodówki. U nowego byłam 2 razy, więcej nie pójde, bo uważa mnie za głupią małolate. Nie mówi tego wprost ale to widać. Uważaj żebyś też nie trafiła na takiego, chociaż ciężko bedzie :) powodzenia

Gość hehehiehie
ja mam apteke w bloku wiec wystarczy zjechac winda :)

Gość najuta
i starczy na kupienie testu

Gość najuta
KURNA BLACHA ZNOWU LEJE!!!!!!!! DESZCZ!:-0

Gość phiiiii
test mozna zrobic w minutę i wyslac smsa w 10 sekund i nie trzeba na to 3 godzin hehe

Malutka - rozmowa z rodzicami nie minie cię i tak. i co przez tyle czasu masz zamiar się stresowac co powiedzą? Wierz mi, lepiej mieć to z głowy. Do lekarza też musisz iśc jak najszybciej. Oburzasz się jak ktoś ciśnie ci od głupiej małolaty, ale chcesz wszystko ukrywać. Wykaż się odpowiedzialnoscią za dziecko i ze względu na nie porozmawiaj z rodzicami i marsz do lekarza.

Gość najuta
HM? ale powiedz rodzicą dziewczyno przeciez nie ukryjesz ciąży przez 9 miechow? a chyba lepiej zeby sie teraz dowiedzieli niz pozniej sie sami domysla? troszku lipa nie uwazasz?

Gość najuta
maly sie obudzil lece sobie ciauł łłł:-)

zakładając ze to nie prowokacja cos wam napisze otóż: Wiekszośc z was pisze tu jakie są odpowiedzialne i dorosle a autorka to qrwa itd A teraz czy osoba dorosła, inteligentna wyładowywałaby swoje złosci na kimś mniej odpowiedzialnym i znacznie mlodszym? Piszecie jestem dorosła a to gowno prawda bo owszem moze sie cos komus nie podobac od tego to forum jest by pisac ale zeby6 takimi haslami? To się nazywa debilizm a nie odpowiedzialnosć. A ty autorko no cóż stało sie jak się stało i masz dwa wyjscia albo urodzisz i wychowasz dziecko konsekwencje poniesiesz albo... nie bede kontynuowac bo pewnie wiesz co mam na mysli ale drugiej opcji nie popieram wcale. a texty trzebabyło myslec wczesniej nikomu tutaj w niczym nie pomogą.

Gość ffa
nie wierze ze dziewczyna szla do apteki pod nosem bo balaby sie co ludzie będą mowili, przeciez zapewne w tej aptece pracują jej sąsiadki ;) no ludzie myslcie troche to jest dziecko...

a moze mieszka w duzym miescie?! ja nie znam pan pracujacych w aptece na osiedlu...

Gość ffa
zapewne to wszystko dzieje sie za szybko... nie dajcie sie "zbamącic" albo głupiej malolacie której sie nudzi bo szkoła jej sie skonczyła albo prowokatorowi który nabija sie z was w tej chwili i ma niezły ubaw z kumplami...

Gość Kasiuchna_86
a nie masz rodzeństwa? bo może chociaż te wykazałoby się zrozumieniem ( mówieoczywiście o starszym rodzeństwie) jak by nie było, będzie to dla Ciebie największa lekcja życia, zazwyczaj tego samego błędu nie popełnia sie dwa razy...

tak bronicei autorki, a co byscie zrobiły jakby wasza córka przyszła do was w wieku 15 lat i oznajmiła ze jest w ciazy??

Gość ffa
no oczywiscie, ktos na kafeterii powiedział "idz kup test" i ona juz leciala :/

chyba bym jej nie zabila jakby przyszla i oznajmila ze jest w ciazy co?

Gość malutka1993
buuuu powiedziałam mamie

Gość lilkaaaaaa
i co??? mama na to???

gdyby moja corka w wieku 15 lat była w ciązy to trudno - napewno nie wyrzuciłabym jej z domu, zaprosiłabym na rozmowe chłopaka i dowiedzialabym sie co chcą robic dalej. A jesli on mial by to w dupie to corka urodzilaby dziecko a ja bym sie nim zajmowala dopoki ona nie skonczyla by szkoly i nieznalazla pracy. Wspieralabym ja na kazdym kroku i nie pozwolilabym by czula sie zgnojona i zeszmacona tylko dlatego ze np ja źle ją wyedukowalam i nie powiedzialm co nalezy robic by ciaży unikac. A nawet gdybym prowadzila z nia rozmowy a efekt bylby ten sam to trudno. Tragedii by nie było. Moze bylby smutek i troszke zalu ale to na poczatku a potem wszystko byloby ok. Nigdy nie skrzywdzilabym wlasnego dziecka i nigdy nie kazalabym jej zrobic aborcji czy oddac dziecko. W życiu nie.

Gość malutka1993
nic, teraz siedze w pokoju i mam czekac az tata wróci zapytala czy ojciecc jest patryk moj chlopak a potem poprosila o ich numer

A nie doczytałam zep owiedzialas malutka, sorry. EH na razie nie najgorzej...mogłoby być znacznie drastyczniej