Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1993

Ratunku chyba jestem w ciazy

Polecane posty

Mam świetny kontakt z synkiem.Rozumiemy się bardzo dobrze.Urodziłam mając 16lat.Na początku pomagała mi mama.Dziś cieszę sie,że mam odchowane dziecko.JESTEM DUMNA Z SYNKA I Z TEGO,ŻE JESTEM MAMĄ

Mamcia świetnie :) wiesz właśnie takiej odpowiedzi sie spodziewałam :) jakos mi tak utkwiło w przekonaniu ze jednak mlodsza mam mimo wszystko lepszy kontak z dzieckiem łapie.

Na początku wytykali mnie palcami.Dziś chodzę z podniesioną głową.Starałam się jak najlepiej wychować swoje dziecko.Kto wie czy nie lepiej od niejednej dojrzałej mamy

Gość 7 dni swiat
hej malutka, gdzie jestes? zaciekawila mnie Twoja historia.... powiedzialas w koncu mamie? jak zareagowala? mam nadzieje ze wszystko sie ulozy, ze bedziesz szczesliwa... powodzenia!

Gość tez bylam ciekawa
co u malutkiej, tylko ze niektorzy robia sobie zarty i nie rozumieja powagi sytuacji!!!!!!!!! najlepsze jest to ze tez sie kiedys obawialam ciazy, moj pierwszy raz mialam zaraz po 20tych urodzinach, pozniej nastapily 4 lata trwogi zeby nie zajsc wciaze zanim nie wyjde za maz. bo co to by byl za wstyd, matka by sie pod ziemie zapadla i cale zycie mi to wypominala teraz jestem juz po slubie, nie zabezpieczam sie, mam prawie 26 lat... chcialabym miec juz dziecko i mysle sobie ze moglam miec juz 4 letnie dziecko, albo moze i dwoje dzieci, a tak wszystko przede mna -moze dobrze bo moze dojrzalam do tego wszystkiego? strasznie mi Cie zal malutka ze musisz sie z tym wszystkim borykac!! ALE DASZ SOBIE RADE!! Jak kazda kobieta...... musisz porozmawiac z mama, problem sam nie zniknie, nie odkladaj tego na pozniej

Gość malutkaaa1993
Jeszcze niepowiedzialam mamie boje sie jak zareaguje .moja mama nie ma 32 lat tak jak to napisała malutka1993 ta ktora sie pode mnie podszywa pod czarnym nickiem .moja mama ma 43 lata nie mam rodzenstwa mój chopak wie ze zrobilam sobie test jest przerażony tak smo jak ja :( ale moze jakos sie uda cos wyombinowac tak bym chciala zeby to byla nieprawda zebym niebyła w zadnej ciazy pomocy :( z mowieniem mamie jeszcze poczekam narazie niewiem co robic :(

Gość Ania Bajbak
:P

dziecko na co ty chcesz czekac. Idz do mamy i powiedz jej czym predzej - moze razem cos wymyslicie. Jak nie chcesz tego dziecka to wiesz co moze faktycznie lepiej bedzie jak usuniesz te ciąże bo nie potrafisz wziąść odpowiedzialnosci za to co zrobiłas:(:(:(:(:(. Rusz tylek i idz jej powiedz.

Gość malutkaaa1993
no ja niewim co monza jeszcze wykobinowac podobno sa takie tabletki po....... tylko niewim czy nie jest za pozno:( ide teraz dziewczyny na dwor to narazie mnie niebedzie w necie .Spotkam sie napewno z moim chlopakiem i pogadamy co i jak :(

Gość tez bylam ciekawa
skoro nie masz okresu ponad ok 2 miesiace a test wyszedl pozytywnie to Jestes wciazy, musialabys odwiedzic ginekologa. zacznij sie przygotowywac do rozmowy z mama. nie mozesz tego odkladac na pozniej. 3mam kciuki

Gość tez bylam ciekawa
jesli usuniesz - bedziesz zalowala tego to konca zycia!!!!!!!!!!! moze byc tez tak ze juz nigdy wiecej nie bedziesz mogla miec dzieci

tabletki po sa po kilku godzinach po a nie 2 miesiace. sa jeszcze takie poronne ale nie znam sie na tym...

ailyn ----- Bardzo dobrze że nie znasz nazwy :( Przecież takim sposobem dziewczyna zrobi sobie jeszcze krzywdę!

nie mowilam ze nie znam nazwy tylko ze nie znam sie na tym:)i nikomu niczego bron Boże nie proponuje

Co ma być to będzie a jak będzie to trzeba się z tym zmierzyć. Słuchaj Malutka: stań przed matką jak dorosła osoba, bo niestety dorosnąć musisz i to ekspresowo powiedz jej: Mamuś jestem w ciąży boję się jak cholera, masz prawo mnie znienawidzić, ale co się stanie to się już nieodstanie, przepraszam Was bardzo. I weź się w garść bo jak ktoś tu już powiedział lamenty Ci nie pomogą

Pewnie,że dasz rade.Jestem żywym przykładem.Latwo nie było,ale nikt nie mówił,że będzie.Ja nauczyłam się być mama.Ale z tym chyba nikt się nie urodził.Gdzieś przeczytałam,że wraz z dzieckiem rodzi się matka

Gość malutkaaa1993
dziewczyny ja nie chcem usuwac bo sie strasznie tego boje i boje sie tez porodu i tych boli okropnych mojej kolezakni siostra rodzila i mowila ze straaasznie boli .ja sie juz wszystkiego boje bede ukrywac brzuch ile tylko sie da a pozniej to samo wyjdzie i mama zobaczy wstydze sie jej powiedziec modle sie zeby to niebyla prawda .moj chlopak ma na imie łukasz bardzo sie kochamy ale on tez niepowie rodzicom narazie .buu:(

Staram się Ciebie zrozumieć ale za chiny ludowe mi się to nie udaje!!!!! Teraz to zachowujecie sie jak gówniarze! Nie wiadomo kiedy będzie widać brzuch ,przecież dziewczyno musisz być pod opieką ginekologa.A kolejna sprawa chcesz mamie zafundować niespodzianki dowiedzenia się jak będziesz kurde w 6-7 miesiącu albo co gorsza jak będziesz rodzić?!

princpolo znam dziewczyne ktora myslala dokladnie jak ta tutaj i efekta taki, do gin nie chodziła bo nawet nie miala 16 lat wiec musialaby przyjsc z mamą. Mama nic a nic nawet nie podejrzewała bo ta smarkula cięła sobie np reke czy noge i smarowala podpaski krwią ze niby okres. Brzuch ściskała takim ogromnym pasem neoprenowym tłumaczyła ze na odchudzanie. I co i dziecko urodziła martwe w brodziku w swoim domu w 7 mc. :(:(:(:(Dziewczyna przezyła naprawde cos strasznego. Rodzice wrecz znienawidzili ją za to ze zabiła własne dziecko ze nic im nie powiedziala:( ona zamieszkala gdzies na wsi i do tej pory jest sama. Nie ma faceta ani dzieci i prawie z nikim nie rozmawia od tamtej sytuacji minęło 10 lat a z nią jest coraz gorzej. Wspołczuje jej bardzo:( i dlatego ty autorko nie powinnas popelniac takich bledow.

Przybywam.....----O Boże! coś strasznego! Aż mnie zatkało że nie potrafię nic więcej napisać.Jednym słowem tragedia dla wszystkich.

no niestety - dlatego zamiast krytykowac te mlode matki staram sie zawsze dac im jakies slowo otuchy bo jak tylko przypomne sobie o Ali to odrazu zal mi ich wszystkich. Szkoda ze dziewczyna nie potrafi sie przyznac .

Gość malutkaaa1993
boje sie poweidziec mamie bo czasami mi mowila zebysmy tego nierobili bo niechcialaby juz zostac babacia i dlatego sei boje :( zrobi mi awanture jak nic .caly czas mam nadziej ze to nieprawda bo tak mnie troche brzuch pobolewa jak na okres moze to przez zdenerwowanie nie mam miesiaczki .moze test sie mylil dlatego niechce jeszcze pwoiedziec poprostu w to niemoge wuierzyc :/

Malutka 2 testy się nie myla, a im później powiesz tym większa będzie awantura....na prawdę