Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka1993

Ratunku chyba jestem w ciazy

Polecane posty

My się produkujemy a autorka poszła sobie w siną dal :) *campini* ----Co bym zrobiła? Jedno jest pewne nie byłabym zadowolona z tego czynu to na pewno.Na płacz i morały byłoby za późno.W życiu bym nie nakłaniała do aborcji.Pomogłabym tyle ile bym mogła ale na pewno nie kosztem mnie! - moje dziecko naważyłoby sobie piwa to musiało by spełnić sie jako matka czy ojciec,ja mogę zająć się dzieckiem ale są pewne warunki.Nie że ja siedzę w pieluchach a córcia czy synek dalej korzysta z życia.

Gość młoda mamusia chyba
hahaha a teraz będzie zebranie rodziców twoi rodzice bedą gadac rodzicom tego gówniarza co z niego za dupek, a jego rodzice bedą mówic twoim co za puszczalksą cipe wychowali. współczuje ci

no właśnie, zadna matka nie byłaby taka sytuacja zachwycona. mniejmy nadzieję zę autorka ma normalnych rodziców i nie zaciągną jej na skrobanke:o wtedy oni okazaliby się jeszcze bardziej nieodpowiedzialni niż ona

Gość malutka1993
nie wiem buuu a tej co mi nie wirzy to niech sie kurwi

Gość malutka1993
Chciałam powiedziec ze ktos wyzej podszywa sie pod moj nick .jeszcze mamie nie powiedzialam .napawde bardzo sie boje. dzieki wszystkim za odpowiedzi ale nie te chamskie :(

Odważna jesteś że sama powiedziałaś mamie..... i właśnie dlatego coś mi się w to nie chce wieżyc :(

Gość onia21
skoror bylas taka dorosla ze zaczelas uprawiac seks to teraz ponos konsekwencje,ja uwazam ze nie zyjemy w sredniowieczu i jest mnostwo metdo zabezpieczen i nikt mi nie powie ze tak nie jest!!!!!!! bo sama 5 lat wspolzylam z chlopakiem i zabezpieczalismy bo nie chcielismy nieplanowanego dziecka,matko gdzie wasz rozum? ja nie moge jakie te dziewczyny sa glupie,wstyd mi tak mowic ale naparwde tak jest!!!!!!!!!!

Bardzo dobrze zrobiłaś - zobaczysz że rodzice cię nie zostawią. Pewnie czeka cię poważna rozmowa, i pewnie nie raz będzie ci ciężko, spotkasz się z zawiścią i krytyką ale poradzisz sobie :)

musialam zaczernic tego nicka bo ktos sie podemnie podszywal. nie powiedzialam jeszcze mamie. wogole ta kafeteriaa jakas dziwna jest

Gość lilkaaaaaa
kurcze, ty tak serio???? w ciąży????

Gość onia21
15 lat to druga czy 3 gimnazjum!!!!!! matko wam dopiero niedawno cipki obrosly a juz do lozek sie pakujecie? najpierw zaplaccie dla matki za mleko,sama jestem dziecwzyna i nie wyobrazam sobie byc tak glupia zeby majac 15 lat zostac matka,boze lapie sie za glowe bo ta nasza dzisiejsza mlodiez powalal mnie na kolana

Gość malutkaaa1993
ludzie przestancie sie podemnie podszywac . żal mi was. tym ktorzy mnie wspieraja wielkie dzieki za odpowiedzi . nie wierzcie innej malutkiej1993 bo ja juz tu nie wejde jak tu takie chamstwo :( boje sie strasznie :( Chcialam napisac ze ktos sobie założył nick malutka1993 z hasłem i sie podemnie podszywa. tak jak napisałam wczesniej nie wierzcie tej osobie bo ja juz tu niewejde :(

Gość onia21
przepraszam a ty raptem taka madra jestes??? ty pomyslalas co ty rodzicom zrobilas,jak oni maja sie czuj ze ich 15 letnia corka jest w ciazy,dziecwzyno 15 lat ty wiesz jaki to wiek? ty wiesz co ty narobilas? gdzie twoj rozum,dla mnie to jest kurestwo bo nie moge sobie wytlumaczyc jak tak wolno,komu chcialas zaimponowac? chlopakowi ze tak szybko dalas mu tylek???? a pomyslalas wtedy o matce i ojcu??????? kto ci tera pomoze twoj 16 letni chlopak?>>>> utrzyma ciebie i dzie3cko????? matko hryste niepojete

przestan podszywaczu!!! naprawde jestem ta prawdziwa co jestem prawdopdobnie w ciazy... boje sie powiedziec mamie, poradzcie jak zacząć...? jak to wszystko wygarnac?

Gość malutkaaa1993
czarna malutka1993 jest nieprawdziwa. nie wierzcie jej :(

Gość lilll23
onia- twoj nick 21 wskazuje na pewno na Twoj wiek,a teraz porpstu sie wymadrzasz piszesz ,ze wspolzyjesz od 5 lat czyli tez musialas miec 15 jak zaczeliscie to robic, wiec nie wyzywaj innych ,co prawda nie pochwalam odbywania inicjacji seksualnych w tym wieku,ale coż stało sie co ma teraz zrobic ta dziewczyna, poniesc odpowiedzialnosc,a zamiast ją karcic nalezy normalnie sie odnosic jak do czlowieka,a nie do ściery

powiedz wprost, nie rob żadnych scen i niezwlekaj bo bedzie jeszcze gorzej jak dowie sie ostatnia wtedy dopierop bedzie miala do ciebie zal ze nie masz do niej zaufania i ze nie powiedzialas jej o takim waznym wydarzeniu. Ale musisz byc przygotowana ze latwo nie bedzie. Napewno bedzie awantura ale pozniej pewnie im przejdzie i bedzie ok.

Gość lilll23
no w sumie mialas 16 zalezy czy masz juz to 21 czy rocznikowo hehe

mamcia prawda jest ze młodsza mama lepiej sie dogada niz strsza? Jakie są relacje miedzy wami? Sory ze tak pytam ale za kilka lat bede miala podobnie i jestem ciekawa jak to wygląda. Moje znajome mają dzieci w tym wieku ale wiekszosc ma po 40 lat i jest problem bo dzieci mowią mamo ale ty nic nie rozumiesz jestes starej daty itd.

Malutka pewnie Twoja mama szybciej sie z tym pogodzi,bo Ciebie też miała w młodym wieku.Co na to Twój chłopak?