Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilith20

zrobiłam to... Ty też?

Polecane posty

A stopkę pewnie wkleiła, bo była na forum o odchudzaniu... Wiesz, ja sądzę, że ty jesteś gruba, w końcu to ty wypominasz innym, więc może masz kompleksy... A jeżeli złota chce coś zrobić ze swoją wagą, to jej sprawa... PS Mam 160 cm i ważę 57 kilo i nie uważam się za grubą...

Gość luzak gepard chester
"ale to nie powód do dumy i żartów..." - wg mnie, do płaczu, biczowania sie, zakładanie włosienicy tez nie :P Nie widzę absolutnie żadnego powodu dla którego miałabym tego nie mówic, albo udwac żal którego nie czuję Ba! Mało tego! Czasami podczas obiadu przekomarzamy się, np. kiedy kończe jeśc zupe i przypadkiem stukne łyżka w dno mój facet mówi "uważaj bo wzory z talerza zeskrobiesz", na co ja mu odpowiadam "od skrobania to ty sie odczep bo ja mam w tym większe doświadczenie" :P A co, mam udawać że skrobanki nigdy nie było? Alez owszem, była. I traktuje ja jako jedno z wielu doświadczeń w moim życiu :P

Gość zgadzam sie z zabu92nka
to nie temat o odchudzaniu. Do autorki - chyba nie za dobrze zrobilas wybierajac to forum jako miejsce zwierzen. Trafiasz na przypadkowych ludzi . To jest twoja intymna sprawa i bez sensu jest ocenianie tego co zrobilas , przez osoby nieznajace dokladnie ani ciebie, ani sytuacji. Moge ci tylko poradzic, zebys poszla do dobrego ginekologa. Wg mnie uplawy nie moga byc skutkiem aborcji, raczej oslabienia organizmu po niej , pewnie dopadl cie latwiej jakis grzyb.Ale to moze stwierdzic i wyleczyc tylko ginekolog. Z chlopakami dziewczyny sie rozstaja jak swiat swiatem i nie sadze, zeby aborcja głowna przyczyna Do tego jestes napewno w stresie i inaczej podchodzisz do wielu spraw.

Przeczytałam wpisy złotej - też po niej jechałam ale nie wspomniałam o jej wyglądzie... Ja nie opłakuję mojej kuzynki, cipo, tylko piszę, dlaczego mnie wpierdala taka postawa jak twoja... A do Chestera - myślę, że masz ze sobą problemy natury psychicznej.... Udaj się do psychiatry, to ci pomoże, bo nie wiesz, co ze sobą począć....

Gość Lilith20
ZŁOTA ANIU... jest mi bardzo miło, że zapewniłam Ci zajęcie i rozrywkę na cały dzień :) słowa Twoje mnie dotykają raczej, jedynie nie powinnaś mówić do kobiety jako druga kobieta, że du*y daje... to bardzo prostackie i nie wypada tak dla samego szacunku dla całej płci....

Lilith- sama zaproponowałaś ten temat, więc każdy może wyrazić swoją opinię..... A co do złotej - ja jej nie popieram, bo to co pisze, obraża wszystkie kobiety....

Gość a pomyślałaś
że jak kiedyś będziesz już chciała mieć dziecko, to możesz go nie mieć bo takim zabiegu, uświadomił cię o tym lekarz!! chyba lepiej tabletki brać jak co jakiś czas ciążę usuwać, zastanów się!!!

chester może lepiej dla tego dziecka, że się nie urodziło, bo współczuję mu takich nienormalnych rodziców, którzy pewnie chlają wódę i się narkotyzują....

miauuuuuuuuuu to świadczy o tobie, i sorry nie będziesz mi mówiła co mam robić, ty idź lepiej spać, bo ci na mózg (jeżeli go masz) bije... Ha ha ha jesteś żałosna!!! Współczuję ci, bo takie osoby jak ty dużo krzyczą, gówno znaczą buahahaha

Gość do Złota Ania
Szkoda Aniu dyskutowac z tymi debilkami bez sumienia dla nich aborcja to nic złego i te patologie i tak beda uwazac ze dobrze zrobiły ze usuneły ciaze one poprostu nie maja normalnego sumienia nie maja wyrzutów sumienia i dla nich to poprostu aborcja to taki zabieg jak wyrwanie zeba i do tego jeszcze widzac ich niektóre wulgarne wypowiedzi widac ze to prostaczki szkoda z nimi pisac naprawde to strata czasu

Muszę cię rozczarować - wodki nie lubie a z narkotykami też nie miałam nigdy nic wspolnego :P Czas w koncu pogodzic sie z faktem, ze to co kogos bulwersuje, szokuje czy porusza dla kogos innego bedzie zwyklym incydentem, ktory sie przezywa, zostawia za soba i idzie dalej :D

A, zapomniałabym :) "dla nich to poprostu aborcja to taki zabieg jak wyrwanie zeba" - dla mnie wyrwanie zęba jest gorsze, bo zastrzyk ze znieczuleniem bardziej boli i jest bardziej nieprzyjemny :P Ah, i oczywiście gorąco pozdrawiam "miauuuuu" :D

Gość miauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
luzak gepard chester....no ja pozdrawiam również...może przepędzimy razem te głupie czarownice...heheheheh:P

Gość luzak czester to psycholka
nie dosc dziewczyno ze przechwalasz sie aborcja i piszesz o niej w taki sposob jakbys dostała nagrode Nobla i było to cos szlachetnego to jeszcze zartujesz sobie ze skrobanki ze swoim popierolonym facetem ktory jest z toba pewno tylko dla bzykania a jak dla ciebie lepszym zabiegiem niz aborcja jest wyrwanie zeba to tobie chyba juz zaden psychiatra nie pomorze bo jestes powaznie pierdolnieta !!!!!

Wiesz, to mnie nie szokuje, żyjemy w XXI wieku, zapomniałaś??? Myślisz, że tylko ty jesteś \"nowoczesna\"??? Natomiast dziwi mnie twoje podejście do tego, to świadczy o tym, że jednak masz wyrzuty sumienia, a w głupi sposób próbujesz je ukryć.... Jak to wszystko czytam, to najbardziej żal mi miauuuuuuuuu ha ha ha! To największa idiotka na tym forum!!!!! Ciebie chester mi żal, bo chyba ta aborcja źle wpłynęła na twą lichą psychikę:/

Gość jakbym miala w brzuchu
cos, co jest cżęscią gwalciciela, to bardziej chcialabym sie tego pozbyc niz wlasnego zęba ( mimo,ze to pierwsze byloby straszniejszą operacją i bardziej obciazajacą psychicznei)

Aaaaaaa dziewczyny dajcie spokój i jedna i druga strona przecież ile można się kłócić i wytykać się na wzajem co to wam da

Ja mówię więc o tym - NIE jestem przeciwna usunięciu ciąży powstałej w wyniku gwałtu!!! To, że rząd tego zabrania jest nieludzkie! Wyp****lić tych chuj*w z rządu!!!!

ale to co tu pisza usuneły nie z powodu gwałtu ale z powodu wąłsnej wygody i tego ze nie chciało im sie robic koło dziecka i zmieniac obsranych pieluch wolały zrobic skrobanke a ze nie sa do konca normalne to dla nich abrocja to normalka zwykly incydent czy nawet zabieg lepszy niz wyrwanie zeba bez znieczulenia przeciez takich rzeczy nie pisza normalne kobiety ja uwazam ze rzeczywiscie w przypadku gwałtu czy ciazy z powodu kazirodztwa aborcja powinna byc dozwolona zreszta te co zrobiły aborcje niech wiedza ze : Zgodnie z badaniami przeprowadzonymi w USA ponad 90% wszystkich kobiet, które poddały się zabiegowi aborcji cierpi na łagodne lub ostre zaburzenia emocjonalne i psychiczne spowodowane aborcją. Ponad 20 % wymaga leczenia psychiatrycznego w szpitalu lub innej specjalistycznej opieki i jeszcze to : Wiele kobiet które dokonały aborcji jest niezdolnych do tego by mieć kolejne dziecko ze względu na uszkodzenie łona poprzez zabieg aborcyjny. „Aż 15% ciąż przerwanych w pierwszym trymestrze, 40% przerwanych w drugim i 90% w trzecim trymestrze powodują problemy wymagające szczególnego nadzoru medycznego

ale te co tu pisza nie usuneły z powodu gwałtu tylko dla własnej wygody * i to jest podstawowa roznica

Aborcja jest dla mnie jednym z wielu różnych wydarzeń które spotkały mnie w życiu, nie widzę żadnego powodu dla którego miałabym wypowiadać się o niej w jakiś szczególny sposób :P Swoja drogą, to interesujące... Wy, obrończnie moralności, zarodków, płodów, jedna bardziej moralna od drugiej, obrażacie te które mają zdanie inne niż wasze, i mają odwagę je manifestować, a niestety nie wy będzie decydować w jaki sposób to robią. Tymczasem ja, określona przez was jako morderczyni, pijaczka, ćpunka i chora psychicznie, nie wyzywam nikogo, nie rzucam się i zachowuję kpiący (typowi dla mojej ironiczno-żartobliwo-kpiarskiej natury :P ) dystans. Miauuuu, niestety, myślę że nie da rady ich przegonić :( Ten typ tak ma że wszędzie będzie próbował narzucić swoje zdanie, nawracać i moralizować wszystkich dookoła :P

Gość jestem zaaa
jestem za aborcja...naszczescie jestem w anglii gdzie jest ona legalna..i nawet idac do lekarza ktory stwierdza ciaze pyta on czy jest to dziecko chciane..no i antykoncepcja tutaj jest darmowa..a na dziecko panstwo nie da ci tysiaka becikowego i wez sie matko odczep i radz sobie sama..tutaj kobieta w ciazy ma tyle dodatkow nie mowiac juz o dzieciaczku..polska jest jeszcze zacofana pod tym wzgledem..i pod innymi zreszta tez..

"Wiele kobiet które dokonały aborcji jest niezdolnych do tego by mieć kolejne dziecko ze względu na uszkodzenie łona poprzez zabieg aborcyjny" - rety, to całe szczęście! :D

Aha, jeśli prawo uznaje aborcję ( w moim przypadku, bez żadnego z 3 powodów wymienionych w konstytucji) za nielegalną, to ja ja zrobiłam poza prawem i tyle :p Mam o tyle dobrą sytuację że mnie na to stać, i jednocześnie współczuję kobietym które nie miały dośc pieniędzy aby zrobić to w porządnych warunkach :( ale to temat na inna dyskusję Tak, usunęłam z wogody, do czego zreszta jawnie się przyznałam w poprzednich postach :P I uważam że miałam do tego prawo - nie ma siły która by mnie zmusiła do zrobienia czegos wbrew sobie :P

ja jestem przeciw aborcji za wyjątkiem gwałtów itp ale nawet nie chcę mi się na ten temat wypowiadać bo szczerze mówiąc czy to coś da. I tak każda zrobi tak jak uważa więc po co sie wtrącać w czyjeś życie

O, następna jasnowidzka :D :P

Oczywiście to nie było do karolci333 :)

Gość Ulka5690
Ej wy co jestescie przeciwko! wy macie jakis problem ze siedzicie tu i pierdolicie o tym ciagle!!!!! jestescie jebniete ze krytykujecie innych w taki sposob. jebnac was w leb to za malo! popierdolone suki! jak nie chcecie to nie usuwajcie. a dajcie spokoj innym. dzis popelnilyscie tyle grzechow ze pozalujecie tego za kilka dni i to ostro!!! bo los sie msci!!! szmacichy smierdzace!!!!

Do - Luzak czester to psycholka - ja też chestera mam za głupią ci*ę i idiotkę... Co do twojej wypowiedzi - aborcja \"z wygody\" to nie tylko sprawa kobiety, mężczyzna jest współodpowiedzialny, a nawet bardziej, bo często namawia dziewczynę do aborcji, która jest skołowana, w szoku itd... Nie zwalajmy wszystkiego, kurwa mać, na kobiety, bo dziecka nie zrobiły sobie same...