Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ocelot73

dr Monika Grzesiak

Polecane posty

Go艣膰 aklosnmd
Witam. Osobi艣cie nie polecam dr Grzesiak ze wzgl臋du na podej艣cie do pacjenta. Moim zdaniem ta Pani zachowuje si臋 jak maszyna do robienia pieni臋dzy i bez skrupu艂贸w wydusi z ka偶dego ostatni grosz. Na pocz膮tku jest sympatyczna i mi艂a, nawet potrafi zej艣膰 z ceny dop贸ki nie dojdzie do zabiegu.... Jak ju偶 jeste艣 po, to wychodzi na to, 偶e musisz zap艂aci膰 za wiele innych rzeczy o kt贸rych nikt przed operacj膮 Cie nie poinformowa艂 i stajesz przed faktem dokonanym. No i trzeba buli膰 kas臋, bo jak co艣 nie wyjdzie to b臋dzie na Ciebie, ze nie skorzysta艂a艣 z dodatkowych us艂ug, kt贸re po zabiegu by艂y konieczne wg doktor 偶eby uzyska膰 po偶膮dany efekt. Tylko szkoda ze przed podpisaniem umowy nikt na ten temat nic nie m贸wi艂 ;/ Bo jak kto艣 ma ograniczony fundusz to b臋dzie ci臋偶ko. Dodatkowo Pani Grzesiak na艂ogowo k艂amie, nie pami臋ta o swoich k艂amstwach (w ko艅cu zapracowana kobieta, ci膮gle my艣li o pieni膮dzach wi臋c ci臋偶ko spami臋ta膰 komu jakie 艣ciemy si臋 pu艣ci艂o) i sama przypadkowo si臋 demaskuje. Nie raz mia艂am sytuacje, 偶e jednego dnia m贸wi艂a jedno, a innym razem okazywa艂o si臋 co innego. Kolejnym moim zastrze偶eniem jest to, 偶e w tej klinice liczy si臋 ilo艣膰, a nie jako艣膰. Im wi臋cej klientek, tym wi臋cej pieni臋dzy. Wszystko jest robione na akord. Nie wa偶ne kim jeste艣, ile masz lat, jaki jest Tw贸j stan zdrowia, co chcesz zrobi膰... Chcesz to masz, aby艣 zap艂aci艂a... Dodatkowo atmosfera w klinice wydaje si臋 by膰 nie mi艂a. Odnios艂am wra偶enie, 偶e ta Pani wy偶ywa si臋 na pracownikach bez powodu. Dla nas klientek udaje mi艂膮, ale w gruncie rzeczy my艣li tylko na co mog艂a by nas jeszcze naci膮gn膮膰. Po cz臋艣ci to te偶 nasza wina bo same tego chcemy, ale chocia偶 warto dokona膰 odpowiedniego wyboru odno艣nie miejsca w kt贸rym chcemy podda膰 si臋 "naprawie". Wykona艂am jeden, ma艂o inwazyjny zabieg w tej klinice, m贸wi膮c szczerze to efekt nie jest powalaj膮cy, ale dobrze, 偶e jest jakikolwiek. W ka偶dym b膮d藕 razie nie powierzy艂a bym tej Pani innych moich kompleks贸w ze wzgl臋du na jej podej艣cie do pacjent贸w, pracownik贸w i pieni臋dzy. Z czego na pierwszym miejscu s膮 pieni膮dze, kt贸rymi ta Pani na pewno kiedy艣 si臋 zad艂awi. I zawsze warto przed podj臋ciem jakiejkolwiek decyzji poczyta膰 opinie na forach. Cz臋艣膰 z nich na pewno jest szczera i prawdziwa i mo偶e komu艣 oszcz臋dzi zdrowia, pieni臋dzy i nerw :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
co za zabieg robilas u tej pani?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hahaha teb wpis rzekomego ''anestezjologa'' to specjali艣ci od kryptoreklamy . A w umiejetnosci tej pani nie wierze, dobra reklama w necie , wystarczy zobaczy膰 zdj臋cia nosa w jej galerii , nie powalaj膮 , zreszt膮 ona sama ma na 99% robiony nos, i to krzywo. Widac to na stronie gazeta.pl Og贸lnie nale偶y unika膰 tych co od razu wyskakuj膮 na pasku'' znany lekarz ''po prawej stronie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie nie polecam ! nie marnujcie pieni臋dzy. mia艂em operacj臋 nosa u tej pani. nie rozezna艂em si臋 wczesniej dok艂adnie w opiniach na forach. nam贸wi艂a mnie na totaln膮 korekt臋, chocia偶 chcia艂em poprawi膰 same skrzyde艂ka. nos po operacji jest skrzywiony - czubek skr臋ca w prawo przez co 2 dziurki r贸偶ni膮 si臋 wielko艣ci膮 i jedna jest wkl臋s艂a a druga wypuk艂a. poza tym z jednej strony pod nosem wida膰 艣lady po szwach, jak odcisk jakiej艣 偶y艂ki. dramat po prostu. 10 tysi臋cy w b艂oto. zbieram teraz na korekt臋 u kogo艣 innego. nos wygl膮da dobrze jedynie z profilu. najgorsze jest podej艣cie tej pani - byle zarobi膰, zrobi膰 prac臋 byle jak i szybko bo jeszcze tego samego dnia czekaj膮 j膮 nast臋pne operacje. j膮 nie obchodzi to 偶e zbierasz latami na operacj臋, liczysz na popraw臋 wygl膮du. zawiod艂em si臋 niesamowicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To si臋 nazywa specjali艣ci od coachingu ;) Niestety wielu naiwnych ludzi si臋 nabiera, jak ognia nale偶y unika膰 tych, kt贸rzy na stronie maj膮 [komentarze ''zadowolonych pacjent贸w].

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta pani ma chyba wiecej negatywnych ni偶 pozytywnych opini

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie ma samych negatywnych - sprawdza艂am na innych forach - nie m贸wi臋 o znanym lekarzu bo czyta艂am 偶e tam r贸偶nie jest - ale pozytywne te偶 ma i to sporo Ja mam termin na sierpie艅, oka偶e si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty wogoe masz wsz臋dzie wizyty i u Zukowskiej i u tej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za zabieg robi艂a艣 aklosnmd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co b臋dziesz robi艂a u Grzesiakowej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aklosnmd jeste艣? napiszesz co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abinka
Do pana anestezjologa, pan si臋 tu zni偶a pisa膰 na tym szambie??? Po co niby? I tak opiinie personelu jak i samego lekarza nie s膮 wiarygodne. Ju偶 tu jeden taki by艂, "dr brud" kt贸ry sam tu siedzia艂 i pisa艂 po tym jak mu nerwy pu艣ci艂y po negatywnych opiniach.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja przyjaci贸艂ka mia艂a robion膮 operacj臋 u tej pani. Jest bardzo niezadowolona i za艂amana. Nos jej si臋 zapada, nie mog艂a oddycha膰, by艂 krzywy i nie艂adny. Musia艂a mie膰 poprawk臋, ale nigdy ju偶 nie odzyska w pe艂ni 艂adnego nosa. 呕a艂uj臋 i p艂acze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie to dobry chirurg i nikt mnie nie przekona 偶e jest inaczej. Zawsze jest jakie艣 ryzyko komplikacji i pani Monika Grzesiak podczas pierwszej wizyty ma obowi膮zek rzetelnie to przekaza膰 i to robi. Pacjent wi臋c jest 艣wiadomy co mo偶e si臋 dzia膰. Ja powieksza艂am u dr Grzesiak piersi i efekt jest na prawde super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam pytanie z troszk臋 innej beczki Zna ktos z was osob臋 co pracuje albo pracowa艂a w klinice dr Grzesiak w Warszawie? widzia艂am og艂oszenie 偶e szuka piel臋gniarek do pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 pisa艂am z dziewczyna, kt贸ra robi艂a u niej lifting 艣rodkowej cze艣膰 twarzy. Naprawd臋 ja pi臋knie zoperowala, widzia艂am jej zdjecia. Natomiast wie偶e tez w te negatywne opinie, bo ze swojego do艣wiadczenia wiem, ze te negatywne opinie nale偶y bra膰 pod uwag臋 na pierwszym miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja to bym chcia艂a pracowa膰 w klinice chirurgii plastycznej jeszcze takiej znanej .... pewnie wymagania sa du偶e ale ja bym na twoim miejscu spr贸bowa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am na rozmowie u nich w spawie pracy, warunki super i jakie miejsce -by艂abym przeszcze艣liwa jakby mnie przyj臋li, ale wymagania du偶e, czekam na informacje i nie moge sie doczeka膰 .... a Ty w ko艅cu pr贸bowa艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz jakie maja wymagania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam,jestem po mastektomii.W klinice dr Grzesiak podda艂am si臋 zabiegowi przeszczepu w艂asnego t艂uszczu.W sumie 4 zabiegi mia艂y mi odbudowa膰 utracon膮 pier艣.Nieprawd膮 jest jak pisze anestezjolog pracuj膮cy u dr Grzesiak,ze ta lekarka wykonuje za darmo wieloetapowe operacje u amazonek.BZDURA,BZDURA!!! Pani dr jest bardzo pazerna,kiedy zap艂aci艂am za 4 zabiegi 43 tys. pani dr o艣wiadczy艂a,偶e musz臋 mie膰 jeszcze 4 !!! Oczywi艣cie zrezygnowa艂am z dalszych operacji . Te 4 zabiegi nic nie da艂y.Efekt 偶a艂osny. Uwaga amazonki! Nie dajcie si臋 omami膰 pani dr .Szkoda zdrowia,pieni臋dzy. Tylko 1-sza wizyta daje nadzieje a potem ju偶 tylko rozmowa na stoj膮co i kasa,kasa,kasa. Jedno co pani dr robi dobrze,to obstawia si臋 kruczkami prawnymi przed ka偶dym zabiegiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Wawa
ilosc negatywnych komentarzy mocno mnie dziwi.. jestem po operacji, pewnie dosc nietypowej, po zmniejszenia piersi i jestem mega zadowolona! na pierwszym spotkaniu zadalam wszystkie pytania jakie przyszly mi do glowy, Dr Grzesiak rozrysowala mi jak przebiega zabieg, opisala wszystko i wyjasnila. sama opieka jest super, naprawde mile i pomocne pielegniarki. ja sie strasznie balam samej operacji, ale jeszcze przed co chwila ktos do mnie zagladal zapytac jak sie czuje, czy juz mi lepiej czy nic mi nie potrzeba, tak samo po. Komentarze o pieniadzach dziwia mnie o tyle, ze wiadomo, ze chirurgia plastyczna jest droga i albo sie decydujesz i masz kase albo nie. Ja juz na pierwszej wizycie wiedzialam ile i za co place, i ze wizyty kontrolne tez sa platne, przygotowalam sie na to i nie bylo to dla mnie zaskoczenie, ani nie jest to tez jakas wyjatkowa praktyka akurat u tego lekarza... Dr Grzesiak zrobila mi piekne piersi, poswiecila mi duzo uwagi i czasu, ma dobre wyczucie co do finalnego efektu i rekomenduje rozwiazania, nie ustalilysmy rozmiaru przed, powiedzia艂am po prostu czego nie chce i rozmiar zrobi艂a mi dok艂adnie tak jak sobie to wyobrazalam..Jesli robilabym cokolwiek ze swoim cialem jeszcze raz to tylko tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W kwestii operacji sie nie wypowiadam, nie wiem - by艂am tylko na rozmowie o prac臋. Niestety chyba sie nie dosta艂am bo do mnie nie oddzwonili jeszcze:/ trudno cho膰 - zale偶a艂o mi na pracy w takim miejscu...ale chyba by艂am za m艂oda- preferuj膮 piel臋gniarki 26 do 45 lat ja m贸wili, ja mam dopiero 25. szkoda 偶e nie oddzwonili, ale to ostatnio chyba norma bo nie pierwsze miejsce gdzie by艂am na rozmowie i jak nie byli zainteresowani to nie oddzwaniali... kto艣 pyta艂 o wymagania Tak co pami臋tam Piel臋gniarka w klinice dr Grzesia pracuje i na bloku operacyjnym i w gabinecie ambulatoryjnym na przemian. Zajmuje sie te偶 sprz臋tem, narz臋dziami, materia艂ami, spisem rzeczy potrzebnych. G艂贸wne zadanie to mi艂a obs艂uga klient贸w kliniki. Oczywi艣cie schludny wygl膮d,zadbane w艂osy i paznokcie, no jednym s艂owem- trzeba dobrze wygl膮da膰. Zakaz palenia- ca艂kowity w czasie pracy. Trzeba umie膰 wku膰 si臋 w 偶y艂臋. Wymagaj膮 kursu piel臋gniarki instrumentariuszki lub kursu z anestezjologii i intensywnej terapii. Tyle zapami臋ta艂am z rozmowy Ale kurka- super wymarzone miejsce pracy ja dla mnie przynajmniej ...ehhhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wymagaj膮 kursu, a nie sko艅czonych studi? Moze trafi Ci sie w innym miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie takie znowu wyg贸rowane te wymagania jak na takie hmmm "ekskluzywne" miejsce pracy - pracowa膰 w klinice chirurgii plastycznej i by膰 przy tym jak poprawiaj膮 urod臋- bardzo ciekawa praca, o wiele lepiej niz w przychodni robi膰 zastrzyki ;/ szkoda 偶e nie jestem z Warszawy bo bym pr贸bowa艂a na pewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wmur
zdecydowanie nie polecam ! nie marnujcie pieni臋dzy. mia艂em lipofilling twarzy u tej pani. nie rozezna艂em si臋 wczesniej dok艂adnie w opiniach na forach. Znalaz艂em ta pania poprzez Tourmedica. Chcia艂em w艂a艣ciwie zrobi膰 wy艂膮cznie jeden policzek, poniewa偶 by艂 lekko zapadniety w wyniku innego zabiegu. Zosta艂em nam贸wiony na oba policzki. Na ko艅cu uzgodnili艣my, 偶e b臋dzie robiona ca艂a twarz za kwot臋 10 ty艣 z艂 Ju偶 po zdj臋ciu opatrunku zauwa偶y艂em, 偶e skronie nie zosta艂y nawet tkni臋te. Korygowane by艂y wy艂膮cznie policzki, czo艂o i oczodo艂y. Pod oczami by艂y dwa olbrzymie krwawe si艅ce. Pani dr Grzesiak na konsultacji t艂umaczy艂a si臋, 偶e za ma艂o mia艂em t艂uszczu i dlatego ju偶 nie zrobi艂a skroni. Po dw贸ch tygodniach si艅ce po oczami znik艂y. Jednak w miejscach gdzie te si艅ce by艂y, powsta艂y dziury po krwiakach. .dramat po prostu. 10 tysi臋cy w b艂oto. najgorsze jest podej艣cie tej pani - byle zarobi膰, zrobi膰 prac臋 byle jak i szybko bo jeszcze tego samego dnia czekaj膮 j膮 nast臋pne operacje. Jak zwr贸ci艂em si臋 z uwag膮, 偶e powsta艂y dziury pod oczami po si艅cach to zaproponowa艂a kolejny zabieg za 8 tys. j膮 nie obchodzi to 偶e zbierasz latami na operacj臋, liczysz na popraw臋 wygl膮du. zawiod艂em si臋 niesamowicie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to, w miejscach krwiak贸w powsta艂y dziury? Mo偶esz to dok艂adnie opisa膰?

Udost臋pnij ten post

W miejscach pod oczami dziury? Po prostu zapadni臋te cz臋艣ci sk贸ry na granicy oczodo艂u/policzka. Organizm wch艂on膮艂 krew podsk贸rn膮 i dok艂adnie w tych miejscach sk贸ra si臋 zapad艂a w stosunku do pozosta艂ej cz臋艣ci okalaj膮cej jej sk贸ry, gdzie przyj膮艂 si臋 t艂uszcz wstrzykni臋ty w trakcie zabiegu. Jest to podobne do miejsca po ospie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli zrobi艂y si臋 do艂y pod oczami?

Udost臋pnij ten post

Tak, do艂ypod oczami. Pod lewym okiem wielko艣ci 10 gr a pod prawym wielko艣ci 50 gr.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mo偶esz wstawi膰 zdj臋cie samych powiek? Napewno mozna to usun膮膰 operacyjnie. Kiedy艣 chcia艂am isc do Grzesiak na przeszczep t艂uszczu pod oczy. Mianuje sie takim ekspertem w tej dziedzinie, ale po tylu z艂ych opiniach przemy艣la艂am, ze jednak nie jestem w stanie jej zaufac.

Udost臋pnij ten post