Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagunia

dość topików o zdradach i rozstaniach- kto pogada?

Polecane posty

Gość jagunia
w poznaniu taki upał że ledwo sie da wytrzymać. dopierd...- wyszła Ci zupa? :)

Ja mieszkałem w domu, na wsi. Teraz jestem mieszczuchem mieszkającym w bloku. Niby jest ok., ale tesknię za ogrodem, trawnikiem, przestrzenią. Tak sobe pomyślałem, że może o działkę rekreacyjną nad rzeczką się postaram.

Gość Dop*****lam dziś każdemu
najpierw zmywanie naczyń zakończone sukcesem teraz przygotowuje wszystkie produkty i wtedy wystartuję

Gość jagunia
ja zaraz kończe prace ale mam nadzieje że topik nie umrze.może jutro też pogadamy, z wami jakos czas mi szybciej leci :)

Tombarakuda---a ja odwrotnie -tęsknię za mieszkaniem ,które ma tylko parę pomieszczeń i jest łatwiejsze w sprzątaniu ,nie ma płotu do malowania i kotłowni ale pomysł z tą działką jest cudny

Gość jagunia
Tombarakuda -- ja też niestety w blokach i też sie zastanawialiśmy nad jakaś działeczka, fajnie by było na weekend wyskoczyć zwłaszcza przy tych upałach

Gość Dop*****lam dziś każdemu
no to odezwij się jutro

Gość jagunia
hehe fajnie masz z urlopem ja dopiero pod koniec lipca.a co do malowania płotu moge sie wynajac u ciebie bo bardzo lubie takie prace, relaksuje sie niesamowicie przy tym

Gość jagunia
jak bede jechała na urlop to skręce do Ciebie i pomaluje ci ten płot ;) coś jeszcze możesz mi uszykować :)

Gość jagunia
pa tacomanadzieje.. miło było pogadać

Działeczka jest piękna, nad rzeczką. Pewnie w przyszłym roku ją będę miał. wtedy tez będzie trochę roboty żeby ją jakoś zagospodarować. potem fajnie będzie sobie poleniuchować. tak jakoś nic mi się nie chce robiś. siedzę w pracy i tylko tu piszę. zaległości mi się robią. Co tam - życie jest piękne.

Gość a wy nie macie o czym gadać
:P

ja nigdy nie pracowałam w lato to nie umiem się wczuć haha ,mój ojciec mówi zawsze ,że ja w ogóle nigdy jak normalny człowiek nie pracowałam

ja niestety muszę. Zawsze w wakacje pracuję. A wrzesień cały wolny. He he. Dzisiaj to mam totalnego lenia. Dobrze że mogę sobie na to pozwolić.

ja mam wolność bo mąż wyjechał ,więc czas wolno i leniwie płynie ... wiesz ja tak naprawdę to nie lubię kafeterii i bardzo rzadko tu jestem

Ja od jakiegoś czasu czesto bywam. Miałem problemy rodzinne więc chciałem z kimś o tym poklikać

Niestety nie pomogli. Sam sobie pomogłem. Ten nik to od takiej rybki i mojego imienia. Tomek a rybka to barakuda