Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moca tse-tse

mądra koleżanka pilnie poszukiwana

Polecane posty

Gość BEZPOLOTU
Przebiśnieg pewnie jest w zakątku :( Hela bryluje po teatralnych salonach :( Mosce odcięli neta albo wyłączyli światło :( Majeczka.......rozumiem Atrakcyjna ciężko pracuje :( Ale mi Dziewczynki smutno bez Was :O

paoloniu nie beksaj :) jutro nowy dzień, pewnie będzie lepszy :) zajętya byłam (i jestem wciąż), dziewczyny tez pewnie coś dłubią albo czasem lubia się odłanczać :) nie wiem czemu się smucisz, czasem tak jest lepiej czasem to potrzebne http://pl.youtube.com/watch?v=CbHXJvX8LVc spokojnych snów :) wszystkim ❤️ (chyba się starzeję)(taki dowcip ;) )

Gość atrakcyjna
witaj POLO ja juz na posterunku od 9 gotowa do pracy :D kobitki przeczytalam n ainnym topiku a teraz nie moge znależć ale mniej wiecej tak to było: zasłyszane w piaskownicy: przechawla sie dwoje dzieciaków: chłopiec-a mój tata ma fajny samochód dziewczynka- a moja mama tez ma jeszcze fajniejszy samochod ch-a moj tata ma kamerę cyferkową dz-a moja mama ma fajniejszy aparat cyferkowy' ch-a moj tata ma bardzo duzo pieniążków dz- a moja mama ma laptopa potyczka słowna i wyliczanka trwa w najlepsze w końcu ch- ze złością mowi a moj tata ma siusiaka dz- a moja mama tez ma siusiaka ch- nie prawdza bo dziewczyny nie maja siusiakow tylko pipki dz- a wcale ze nie bo moja mama tez ma siusiaka tylko w szufladzie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D kobitki podpisywac liste obecności; 👄 👄 👄

Gość atrakcyjna
uuuuuuuu ale mialam awanture w pracY ale mnie baba wkurzyla cholera!!!! 😠 😠 😠 i nawt pogrozki padly normalnie juz z rok czasu takiej zadymy nie mialam 😠

Gość BEZPOLOTU
Atrakcyjna 😍 Szefowa Cię tak wpieniła???? A to małpa jedna!!!!! Ja rano pobiegłam do lekarza, bo czuję się coraz gorzej :( dostałam antybiotyk, ale do roboty musiałam przyjśc :( posiedzę tu pewnie do ósmej, więc będę tu zaglądac co jakiś czas; odgrzebałam się trochę z papierzysk więc zrobię sobie przerwę na obiadek ;) a pózniej znowu do pracy. Ktoś mi dzisiaj powiedział, że 25 X ma spaśc śnieg, masakra a ja tak tęsknię za złotą, polską jesienią...... Trzymaj się Atrakcyjna dzielnie i nie daj się jakimś szurniętym babom ;)

Gość BEZPOLOTU
A dowcip przedni :D

Gość atrakcyjna
klientka mnie wkurzyla a co najgorsze byla agresywna myslalam ze mi przywali a jak sie odgrazala oj ...sa ludzie i taborety no ja niestety uwielbiam takich sprowadzac do poziomu parteru wiem wiem wredna jestem:D

Gość BEZPOLOTU
wcale nie jesteś wredna, a co miałaś zrobic, pozwolic się zaszczuc???? Niech zna swoje miejsce w szeregu ;)

Gość duża hela
Witam Was dziewczyny, Bezpolotu i Atrakcyjna wyczytałam że w pracy dziisaj siedzicie, i wiecie co Wam powiem?? Ze fajnie macie, ja bym też wolała dzisiaj w pracy siedziec sobie bo leje od samego rana u mnie a od jutra ma być ładnie no i cały tydzień bez deszczu wtedy niestety bede siedziec w pracy ehhh.... Jutro ma już być ładnie .. zobaczymy ja się na wycieczkę całodniowa wybieram jak będzie dalej lało to masakra ... Dzisiaj rano miałam nieprzyjemne zdarzenie i małą kłótnie też uuuff jak sie wnerwiłam... dopadła mnie jakś histeria, zaczęłam ryczeć, ryczałam z pół godziny ale mi teraz lepiej oczyściłam się chyba tym płaczem ze złych emocji.. Pozdrawiam Was ;-))

Gość BEZPOLOTU
Witaj Hela 😍 Powiem Ci szczerze, że ja osobiście wolałabym leżec w łóżku pod kołderką niż siedziec przy tym biurku :( Ale mam nadzieję, że w przyszłym tyg. pogoda się poprawi, bo mam już dosyc!!! Też chętnie gdzieś bym się wybrała, ale z moim samopoczuciem, ehhh; i tak wkładam dużo wysiłku w to, żeby nie zasnąc nad tymi dokumentami :( Coś naznaczony ten dzień kłótniami, mnie co prawda udało się jeszcze sprzeczki uniknąc, ale wszystko przede mną, dzień się w końcu jeszcze nie skończył ;)

Gość duża hela
Ehh na zakupy się musze wybrać ale jak tu wyjśc z domu???? ileż jeszcze może tak lac???

Możecie na mnie nakrzyczeć i skopać mi tyłek. Nie zaglądałam na mojego maila, a tyle mi powysyłałyście, a ja nawet nie podziękowałam :( Przepraszam :(:(:( Ogarnę trochę dom i zabiorę się za czytanie, oglądanie i poodpisuje ;) Podjęłam drugą pracę. Niby 6 godzin tygodniowo, ale...tonę w papierach i zaczynam przysypiać w środkach lokomocji:O

Gość duża hela
Mosca, heh witaj, nie martw sie przywykniesz ja w tym roku podjęłam trzecią pracę na pół etatu i zastanawiam się nad czwartą bo mam propozycję tylko zobacze ile będą skłonni zapłacić.... Przynajmniej nie masz wtedy czasu myśleć o głupotach i różnych głupich burakach...

Gość BEZPOLOTU
Matko jak Wy to robicie????? Ja mam półtora etatu i nie daję rady :O Nie mam czasu na czytanie, teatr, kino, że o nauce nie wspomnę :( Zazdroszczę naprawdę szczerze ;)

Gość duża hela
No cóż Polu trzeba sobie jakoś radzić... Ja mam akurat taki zawód że nie jest istotne żeby "być" przez 8 godzin w pracy ale żeby "zrobić" to co ma być zrobione... no i mam szefostwo, które też tak uważa na szcęście... no i zorganizowałam sobie taki trochę nienormowany czas pracy.. W zasadzie koło 17 stej zawsze już jestem po pracy a czasami to i o 15 stej.. Tak że w moim przypadku to nie jest jakiś straszny wysiłek.. Na szczeście przestałam zabierac robotę do domu i to jest piękne.... :-))

Gość BEZPOLOTU
To Ci serdecznie zazdroszczę Hela :P Ja zaczynam czasem o 7-ej i kończę o 22-iej. Tez mam nienormowaną pracę (częściowo), ale roboty mam duuużo i zabieram ją b. często do domu :O

Gość BEZPOLOTU
Przebiśnieg ale ja wolałabym miec więcej czasu dla siebie niż pomnik :D Witam serdecznie cała zasmarkana w to urocze, słoneczne niedzielne południe czy też popołudnie :D

Gość BEZPOLOTU
Przebiśniegu Kochany a u mnie świeci piękne słońce :D ale co z tego skoro i tak dzisiaj nie wychodzę, postanowiłam się solidnie kurowac a co do pomnika to ja go nie chcę, życzę sobie zamiast- duużo wolnego czasu ;) pozdrawiam

Gość BEZPOLOTU
dziękuję :D 😍

Gość atrakcyjna
🖐️ no powiem Ci Przebi ,ze twoje posty nie powiewaja optymizmem :) a to rzezczywiscie tydzien kłotni ja wczoraj z mama sie pokłociłam na maxa😠 bo mnie wkurzyla laski ja wam zazdroszcze tej pracy na kilka etatow cholera ja mam jeden i do tego malo platny 😠 😠 😠 maju daj znak że zyjesz 👄

Gość BEZPOLOTU
A ja witam nadal chorobowo, melancholijnie ( i też nie wiem czemu ) i znowu deszczowo :( Atrakcyjna nie zazdroszczę Ci sytuacji, ja zaczęłam oddychac dopiero wtedy, gdy się wyprowadziłam od mamusi; dopóki z nią mieszkałam wszystko robiłam żle ( jej zdaniem rzecz jasna). Teraz żyję według mojego scenariusza i jest mi z tym bardzo dobrze ;) A propos pracy, zmobilizuj się i poszukaj czegoś innego albo czegoś dodatkowego; kto wie, może to podziała na Ciebie odkażająco i kojąco, czego Ci z całego serca życzę ;) Przebi - miłego dnia 😍 Dziewczyny odezwijcie się, tak strasznie tu pusto bez Was 😭

Hej Kobietki :) Przybieglam przywitac sie z Wami i niestety musze leciec juz. Ale tesknilam za Wami :) Jak tylko bede miala troche wiecej czasu, oczywiscie przyjde popisac. Buziaki przeogromne dla Was!!!

🖐️ jak to nie powiewają? :o to ciekawe czym powiewają jak czuję sie faktycznie źle :o może zacznę jeść prozac? ;) :) ) z bardziej optymistycznych to dostałam kasztanem w głowę :> i postanowiłam posprzątać kredens :> :):):) mam dowcip, drastyczny lekko, ale mnie rozbawił :) Kobieta o długim stażu małżeńskim ogląda się przed lustrem i widzi: Pooraną zmarszczkami twarz, przerzedzone włosy, braki w uzębieniu, biust obwisający do kolan, sadło tu i ówdzie... W końcu stwierdza: Dobrze mu tak, chujowi pszczółka 🌻\'ek dla Ciebie :) polu masz rację, najlepiej jednak odciąć pępowinę skutecznie :) kuruj się i bądź dzielna :) hela czytałam sobie o tych Twoich sztukach i faktycznie warto się wybrać, trzeba by upolować jakieś spektakle w większym mieście ;) :) miłego dnia Kobiety 👄 :) w właściwie popołudnia :D