Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROKSSANNA

MAM JUŻ DOSYĆ ŻYCIA_ALE SĄ DZIECI

Polecane posty

Gość agwara
jestem kobietą Komicznego,no widzisz,człowiek ma to do siebie,ze podejmuje decyzje pod wpływem zdarzen a nie rad innych osob,do tego postronnych,nie znajacych w ogole naszego problemu.

kobieto komicznego dlatego uwazam ze to wszystko to jest sciema ja rowniez wierze w nagle zmiany osob pod wplywem zdarzen, ale to co tutaj sie dzieje to jest dla mnie zenada, dla mnie to nie trzyma sie kupy, te fakty ktore wychodza przecza same sobie jesli te jej dzieci sa takimi wcieplonymi diablami to co roksana robila jak je wychowywala? siedziala na necie a dzieci bawily sie samopas? bo jak sie dziecko wychowuje to nie ma szans zeby sie nei wychowalo. Nie ma takiego pojecia ze dziecko nie da sie wychowac- to wszystko zalezy od rodzicow

Gość agwara
Roksana,znowu krecisz.Najpierw pisałas,z epomagałas mezowi a teraz ,ze pracowałas,praca rozni sie od pomocy.Prace wykonuje sie przez iles godz a pomagac mozna z doskoku.Watpe,ze bedac w domu pracowałs i zajmowałas sie dziecmi,domem bez jakiejkoliwek pomocy ze str.meza lub kogos innego.Teraz poszłas do pracy i zatrudniłas opiekunke a wtedy to co,pracowałs u meza i wszystko zdołalas ogarnac?

Gość agwara
Roksana mozna zatrudnic wspołmałzona i swoje dzieci :-) po prostu tworzy sie wtedy rodzinny biznes.

agwara ja uważam że pomagalam ale wasze wpisy uświadomily mi ze tak naprawde to pracowalam tylko nie mialam za to placone

jestem kobietą Komicznego utrzymać porządek w swoich pokojach ,zając sie swoim rybkami ,zostawiać porządek po sobie i jak prosze je o jakąś pomoc np. wczoraj sprzątali w ogrodzie swój plac zabaw

Gość agwara
ROKSANO,BRAWO,JESTES NIESAMOWITA KOBIETA.PRACOWAŁAS U MEZA,WYKONYWAŁAS WSZYSKIE DOMOWE OBOWAZKI,KOSIŁAS DO TEGO TRAWNIK,ZAJMOWAŁAS SIE OGRODKIEM ,ZAJMOWAŁAS SIE DZIEMI,I TO SAMA,BEZ NICZYJEJ POMOCY.kOBEITO CXHCIAŁABYM BYC TOBA,JESTES NAPRAWDE NIESAMOWITA OSOBA.PO CO CI MAZ,RZUC GO,ZWOJUJESZ SIWAT BEZ NBIEGO,JESTES SAMOWYSTARCZALA,WIEC OLEJ GO.KOBIETO TYS NAJ NA ZIEMI WSROD KOBIET.OBY TAK DALEJ

Gość agwara
Roksano nie musi byc wspołmałzonek wspołwłascicielem,mzoe byc zwykłym pracownikiem,ja tez cos na ten temat wiem

jestem kobietą Komicznego mąż właściciel a żona i dzieci pracowicy? napewno nie....

14:37 agwara ROKSANO,BRAWO,JESTES NIESAMOWITA KOBIETA.PRACOWAŁAS U MEZA,WYKONYWAŁAS WSZYSKIE DOMOWE OBOWAZKI,KOSIŁAS DO TEGO TRAWNIK,ZAJMOWAŁAS SIE OGRODKIEM ,ZAJMOWAŁAS SIE DZIEMI,I TO SAMA,BEZ NICZYJEJ POMOCY.kOBEITO CXHCIAŁABYM BYC TOBA,JESTES NAPRAWDE NIESAMOWITA OSOBA.PO CO CI MAZ,RZUC GO,ZWOJUJESZ SIWAT BEZ NBIEGO,JESTES SAMOWYSTARCZALA,WIEC OLEJ GO.KOBIETO TYS NAJ NA ZIEMI WSROD KOBIET.OBY TAK DALEJ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Pisalam już czemu jestem z męzem ,chociaż wiem że sama świetnie sobie dam rade,przeciez od 10lat tak naprawde dajke sobie ze wszyskim rade..... moj mąż nie wie co to placenie rachunkow itp..... pisałam ze jesteś silną osobą a to ze mam juz diosyć wszyskiego wynika z tego ze poprostu sie wypaliłam i mam juz dosyć....

Roksano, MOŻNA zatrudnić współmałżonka, dzieci, rodziców, ciotki i kuzynów jako PRACOWNIKÓW. czym innym jest współwłasność, a czym innym zatrudnienie. Firma ma osobowość PRAWNĄ, nie fizyczną. ale skoro prowadziłaś dokumentację męża, to wszystko to wiesz, prawda? :P

Gość agwara
:-) moj maz tez nei wie co to jest pałcenie rachunkow ,ale za tow ie ile na te rachunki daje pieniedzy :-) co to za sztuka isc zapąłcic rachunki jak maz wyciagnie kase z portfela :-) Pracujesz,wyrzuc z domu meza lub sama sie wyprowadz i zacznij całkowiecie zyc na swoj rachi\unek to dopiero dowiesz sie co oznacza płacenie rachunkow

Roksano, można zatrudnić nawet słonia, jakby chciał pracować. :D:D:D W takim razie, jesli mają takie obowiązki, to jak to jest, że w domu jest tornado, jak wracasz? Ja też mam dzieci i u mnie cos takiego jest nie do pomyślenia.

Z takim mężem szczęśliwa nigdy nie będziesz. Powtarzam NIGDY. On nie szanuje Twojej pracy ani Ciebie. Patrząc na Ciebie widzi zaniedbaną kobietę zamiast przepracowanej żony i matki. Ma taki światopogląd, takie myślenie, że kobieta jest po to żeby zajmować się domem, wychowywać dzieci, usługiwać mężowi i najlepiej pewnie jakby nie była wykształcona, bo po co? Traktuje Cię w ten sposób jako coś a nie kogoś. Nie równego sobie człowieka. Takie traktowanie może doprowadzić do obniżenia poczucia własnej wartości, do poczucia poniżenia, braku wiary w siebie, swoje możliwości fizyczne i intelektualne. To z facetem trzeba byłoby coś zrobić, tylko takie osoby są zazwyczaj niereformowalne ponieważ żyją w takim światku gdzie jest im wygodnie i są szczęśliwi. Nie chcą zmieniać nic, bo przecież mają obiadek, wyprane, wyprasowane, wysprzątane, dzieci wychowane. Kto chciałby rezygnować z takich luksusów?

Gość agwara
I jeszcze jedno Roksano,jestes niby zmezem z powodu dziecio.Ale jak to ma sie w istocie jak maz niby nei zajmuje sie dziecmi w odpowiedni sposob,wiec chyba dzieci przez takie zachowanie ojca nie maja z nim zbyt dobrych kontakow,wiec jakbys odeszła od meza to nie wyrzadziłabys dzieciom szkod na psychice.

Gość agwara
Mielonka :-) a ktora z Pan nie pracujacych zawodowo,majaca dobre warunki materialne tak szybko chce zrezygnowac ztakich luksow:-) Ja nie pracuję,mam jedno dziecko i musze sie przyznac,ze nie tesknie za praca zawodową. A to,ze kobieta nie pracująca robi to co robi w domu to zadna łaska gdy maz za przeproszeniem zapieprza aby utrzymac na znosnym poziomie rodzine.

Gość agwara
Melonka,jakby maz autorki tak naprawde nie szanował tego co robi autorka,to watpie czy dalej by z nia był.Przeciez mezczyzna ma lepiej gdy chodzi o zmiane partnerki,bo dzieci zostaja przy matce,wiec maz płaciłby alimenty na dzieci(mogłby nawet zanizac swoje dochody i nie płaciłby duzo)i na pewno znalazłby sobie nie jedna kandydatke do prania,gotowania i "usługiwania"jemu.

Agwara, byłby, bo on bardzo dobrze się ustawił. przecież on nawet z własnym dzieckiem nie może zostać, bo chyba by je zjadł.;) Po co mu zmieniać, jeszcze trafi na taką, która będzie coś od niego wymagać.

a skąd wiecie ze Roksana to nie jest kobieta zadbana?????? może ona jest bardziej zadbana niz nie jedna z was.

tu nie chodzi o zadbanie typu ładna fryzura, pomalowane paznokcie, ładna kiecka, bo nie to dla faceta jest najważniejsze chodzi o dbanie w innym sensie - zadbanie o swoją osobę, o swoje życie, o czas dla siebie, o dobre samopoczucie, o uśmiech na twarzy, o energię, pewnośc siebie, ciekawe życie, wewnętrzną radość etc. to właśnie te rzeczy czynią człowieka atrakcyjnym.

Można zatrudnić współmałżonka, prawo tego nie zabrania, wcale nie musi stać się współwłaścicielem. Poza tym dla mnie zaczyna się robić \"tu\'jakaś farsa. Jakieś to wszystko dziwne.