Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ROKSSANNA

MAM JUŻ DOSYĆ ŻYCIA_ALE SĄ DZIECI

Polecane posty

Gość agwara
Roksana ,jak mogł z Tobą wspołpracowac jak Ty tylko pomagałas mezowi w sprawach papierkowych.Wspołpraca ze zleceniodawca polega na czym innym gdy chodzi o remont domu.To z meza i meza brygady mogł byc zadowolony a nie z Ciebie.Czyzbys takze remontowała dom. Zgodze sie,ze mogłas brac udział w obliczaniu kosztorysu,ale wydaje mi sie,ze tym maz sie zajmuje anie Ty. A co do pracy,to szybko zajełas sie głupstwami w czasie pracy a nie praca :-)

Gość agwara
Roksana,czy Ty zdajesz sobie sprawe co Ty piszesz.Nagle kobieta przez lata zdominowana przez meza stała sie kobieta czynu :-) Przeobraznaie sie kobiety ktora ma problemy ze soba,z rodzina nie przebiega w taki szybki sposob jak opisujesz.Wydaje mi sie,z enie napisałas od poczatku prawdy i teraz macisz wszyskim w głowach.

Gość agwara
A poza tym jak kobieta czynu moze miec takie beznadziejne dzieci z którymi nie moze dac sobie rady opiekunka ,no i Ty sama tez nei dajesz sobie rady:-)a o mezu juz nei wspomne.Czy takie zachowanie obrazuje kobiete czynu :-)

Gość jetses nie mila
wkurzona bardzo zona

Roksannoa, ja po raz kolejny napiszę, że robisz STRASZNE błędy. Co do pracy, to mogła roksana znalezć szybko. To nie problem, sama szybko znalazłam pracę po znajomości kiedyś. z opiekunką też nie problem, nam też polecił sąsiad i opiekunkę mieliśmy w 1 dzień. To są rzeczy, które mozna szybko załatwić, natomiast przemiany w głowie Roksany nie można tak szybko zrobić. Ale są wyjątki. Ja akurat Roksanie wierzę. Roksano, znowu nie odpowiadasz na moje pytania. Napisz, jakie obowiązki mają Twoje dzieci (oprócz tego najmłodszego oczywiście) i czym zajmujesz się w pracy. W jakim regionie mieszkasz?

Gość agwara
jestem kobietą Komicznego,wierzysz,ze kobieta zdołowana,zdominowana przez 10 lat zycia nagle,w ciągu paru dni zmienia swoje nastawienie do zycia,bo ja w to nie wierze,psychika ludzka jest bardziej złozona i złe doswiadczenia od razu nie ulegaja kasacji,to musi troche potrwac.

Gość agwara
Roksano,mam takie pytanie,czy w ogole wyjezdzacie jako rodzina gdzies na wczasy w lecie,czy w ogole gdzies bywacie?

moze i jestem niemila ale to wszystko zmienia sie w mgnieniu oka, co raz to wychdoza nowe fakty na poczatku bronilam autorek bo uwazalam ze troche zle na sama siebie patrzy, ale teraz to jak widze ze tu sie wkradaja jakies absurdy autorka znalazla prace przez kafeteriuszy?? no bez jaj czy ktokolwiek z nas wzial ja za reke i pognal do pracy?

Gość ale kłamstwo...
yhy................... a ja w to wszystko NIE wierzę. Pracę to wcale nie tak prosto znaleźć. Wszystkie kwity też nie tak prosto załatwić. I opiekunka była wolna, zwarta i gotowa...No mąż się tak od razu zgodził????? Ściema.

Gość jetses nie mila
nie lubie ciebie

agwara Nie bede ci tłumaczyla poniewaz ty i tak nie zrozumiesz powiem tylko ze ze mna zalatwial sprawy papiekowe....wiec wiedzial ze jestem kompentna poza tym jesli chodzi o jego remont to czy ja sie zatrudnilam u niego jako osoba fizyczna?

Agwaro, wierzę, bo sama byłam w podobnej sytuacji. Nie w identycznej, nie chodziło akurat o pracę, ale wystarczyło jedno zachowanie mojego męza, gdy kiedyś byłam chora (nie napiszę, o co chodzi, bo to już niewazne) i zmieniłam się o 180 stopni. Tak nawet nie z dnia na dzień, ale z sekundy na sekundę.

Gość agwara
A w ogole gdyby Roksana była taka kompetentna w pomaganiu mezowi w pracy papierkowej(z czego niby zachwycony jest Jej teraźniejszy pracodawca) to na pewno maz doceniłby Jej kompetencje i zatrudniłby Roksane u siebie.Wiele małzenstw prowadzi rodzinna firme w ktorej kazdy członek rodziny figuruje legalnie na liscie płac.Takie wyjscei jest o wiele lepsze niz zatrudnienie sie kogos za marne grosze.

co do mojej pracy to firmy pozyskuja teraz klientow przez internet:) i ja wlasnie to robie a od czasu do czasu zagladam tutaj :)

Gość agwara
jestem kobietą Komicznego,zgodzę się z tym,ze pewne sprawy moga szybko sie potoczyc,ale watpie czy Ty podjałas decyzje pod wpływem rad ilus tam osob,do tego w ogole Ci nie znanych.

Gość ale kłamstwo...
Roksana musi wymyslić następne kłamstwa:P

Gość agwara
Roksano,jak jestestaka dobra w pozyskiwaniu klientow to dlaczego maz wypuscił taki SKARB z rak i pozwolił Ci pracowac gdzie indziej a nie we własnym interesie :-)

wkurzona bardzo zona nie znalazlam pracuy przez kafeteriuszy!!!!wybaczcie aż takich zasług sobie nie przypisujcie

Gość agwara
wkurzona zona źle sie tylko wyraziłą,Ona chciała napisac,ze pod wpływem kafetariuszy. A tak serio kto tak szybko słucha rad obcych ludzi,ludzi ktorych w ogole na oczy nie widział,tylko czyta ich wypowiedzi :-)

Gość agwara
Roksano napisz czy wyjezdzacie z rodzina na urlopy w lecie?

jestem kobietą Komicznego moim najwiekszym problemem to maz a raczej jego zachowanie,obojetnośc na sprawy codzienne chyba wiesz co mam na myśli i jeśli bylas w takiej sytuacji to doskonale rozumiesz jak to wpływa na zycie i na nas samych ....

Agwara, wtedy nie było jeszcze kafeterii, a ja nie należę do osób, które opowiadają o swoich problemach znajomym, rodzinie. Decyzję o zmianie podjęłam sama, jak zawsze, ale pod wpływem pewnego zdarzena, nie pod wpływem osób. Roksanno, jeszcze raz pytam: jakie obowiązki mają Twoje dzieci? Czy to tak trudno odpowiedzieć?

Gość ale kłamstwo...
Roksana..................... KONKRETNIE odpowiedz na pytania! Bo kłamiesz:O

Gość jetses nie mila
glupia i pusta torba sio!!!!!!!!!!!!! nie wolna tak pisac!!!!!!!!!!!! sam nie jestes pewnie lepsza.

Gość agwara
Cha,Cha :-) Roksano,jezli masz takiego złego meza to po co z NIm siedzisz.Wyrzuc drania z domu tak szybko jak podjełas decyzje o pójsciu do pracy.

agwara postawilam sytuacje na ostrzu noża ,nie bede juz racować dla meza niech sobie radzi sam to zobaczy jaki byl moj wklad w to co robilam ja.....jak ktos ma firme i zatrudnia okolo 50osob to wie ze troche tej pracy jest....pozatym reklama itp......