Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermenegildaaaa

Tutaj sprawdzicie jaki KOLOR OCZU będzie mieć Wasze dziecko

Polecane posty

buhaha... no u mnie taki program sie przda- moi rodzice mają niebieskie meza rodzice niebieskie, my mamy niebieskie... ciekawe jakie bedzie mialo dziecko :D:D:D:D Może czarne :P:D:D:D:D

Gość z niebieskich mogą wyjść tylko
niebieskie:P

a to szkoda :D:D:D żartuje :D u nas niestety nie ma zadnych innych opcji... za to ciekawe jak jest z wlosami... to wkoncu tez sie dzieciczy a u mnie ojciec mial czarne co powinno byc dominujące no ale w przypadku wlosow chyba nie ejst bo mama ma jasne i my po niej mamy jasne... tzn jasne czytaj typowo Polski odcień bury :D Moze wląsnie ten bury jest dominujący ?

Gość niezla
ale mi na serio nic nie wychodzi!! ja mam brazowe, a maz zielone, i nic nie chce wyjsc

Sprawdziłam sobie z ciekawości ile miałam szans na zielone oczy, gdy tylko ojciec mojego ojca takie miał. 12,5%. Ładnie mi się trafiło :-)

niezla a czy "wklepalas" dane dodatkowo waszych rodzicow? bo je tez trzeba podac, dziedziczenie odbywa sie takze po dziadkachU nas 25% na niebieskie a 75% na zielone u dziecka

Gość niezla
zaznaczam wszystko tak jak trzeba, czyli moje, mojego meza, jego rodzicow, moich rodzicow i nic!! a mam juz dziecko, chce sprawdzic czy to dziala

może przez inną przeglądarkę spróbuj? u mnie po wciśnięciu "calculate" wszystko ładnie pokazuje

Gość niezla
a nie wiem juz, napisalo tylko" unable to connect to server"

jak ci się nie uda to podaj mi tu wszystkie dane, zaraz Ci sprawdzę :)

Gość niezla
ok :) ja mam brazowe, moj maz ma zielone, moja mama brazowe, tata zielone, meza mama niebieskie, jego ojciec zielone

a rodzeństwo macie? jak tak to podaj jakie mają kolory oczu

Gość niezla
mamy-duzo tego bedzie- moja siostra brazowe, brat zielone, jego 2 siostry niebieskie, a brat zielone

Ok już wszystko mamProcentowo szanse na kolory u Waszych dzieci:10,4% niebieskie39,5% zielone50% brązowejak widać nie ma się co sugerować z góry, ja mam zielone, gdy 50% szans było na brązowe, 37,5% na niebieskie a tylko 12,5 % na zielone - ale zabawa fajna :D

gdzieś się zapodziało jak widzę 0,1 %, (po zsumowaniu 99,9%) czyżby zachowywali na wybryki natury? :D

Gość niezla
no to fajnie:) akurat dziecko nasze ma niebieskie, czyli tez najmniejszy procent :)

w naszym układzie nie zostawili nam nawet 0,1% na wybryk natury... 100% niebieskich :)

Skoda, że nie ma pośrednich, bo np mój ojciec ma bardziej szaro-niebieskie a tata połówka prawdziwe niebieskie.. Połówek ma prawdziwą jasną zieleń a ja mam w zasadzie zielone podbarwione szarością, takie, że kolor zależy od ubioru..więc ta tabelka wiele mi nie dała :)

Gość litijana
moja mama jest brunetką o niebieskich oczach a tata szatynem o zielonych, ja jestem blondynką o brązowych, jak to mozliwe?

Gość no właśnie jak
no właśnie, jak to możliwe? ;)

Gość mmmmm25
u mnie tez brak połączenia z serwerem:(

litijana -> możliwe, jeśli któreś z rodziców Twoich rodziców ma brązoweJak pisałam wcześniej, moja matka ma brązowe, ojciec niebiesko-szare a ja zielono-szare. po ojcu mojej mamy.

Gość Atrakcyjny Rysio
ja mam mam zielonkawo bronzowate

Gość litijana
żaden z rodziców nie ma brązowych, ja mam tak patrząc szczegółowo zielono -modro brązowe,brązu jest tylko trochę, niemniej jednaj brąz jest. Mój tata nie ma brązu ani w ząb. ma zielone.

Gość lepiej przypatrz się
uważnie oczom rodziców;)

Gość a oto streszczenia
mnie w Operze nie działa, w IE chodzi

Istnieje jeszcze opcja, że ojciec nie jest ojcem biologicznym, jeśli żadne z dziadków nie jest blond ani nie ma takich oczu jak Twoje.

Gość to podaj dane i ja ci sprawdzę
bo u mnie wszystko super hula;)

Gość no właśnie tak wiele osób
w ogóle nawet nie przyjmuje tego do wiadomości, że ich ojciec wcale nie musi być ich ojcem biologicznym, a niestety odsetek ojców żyjących w niewiedzy (że wychowują nie swoje dziecko) jest cholernie duży:O