Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
MONIA-MAMA

problem z zajściem w drugą ciążę

Polecane posty

Hej :) Witam sie i lecę do sklepu cos na obiad klecic. kropka- mam nadzieje ze lek malemu pomoże i bedzie mogl cieszyc sie wyjazdem. mAAm- wyniki super wiec tylko dzialac i czekac na fasolke:) A Bete kiedy odbierasz? bo ja ciągle trzymam kciukasy z posladami;) U mnie @ juz dzis sie skonczy i dobrze bo tak bezczynnie wieczorem leżec kolo mojego nie mogę;) Wczoraj dopracowalam podlogi i lazienki-wszystkie trzy. Wiadomo jakie będą,decyzja zapadła i mam nadzieję ze wszystko wyjdzie.

IZA- może i książkowe ale nie wiadomo czy to plamienie to przez tą zblokowaną owu niebyło więc jeszcze będzie mnie czekac jej odblokowanie :O JULY- mi prosto w oczka świeci :) ja na ciążę się nie nastawiam apsolutnie bo i 2 testy ujemne były jak dla mnie to ta zblokowana owu jutro mam wynik hcg ale wiadomo że to tylko formalność

Dziewczyny mój mąż już się ze mnie smieję - cały tydzień opracowuje plan działania na urodziny Paulinki :) i pewnie ma rację bo własnie drukuje od godziny transparent :) 8 urodzinki Paulinki i wybieram kolory każdej literki ;) Doradzcie czy ... foundi czekoladowe, tort, pizza, hamburgery, lody i morze picia i "smieci" czyt. chipsy, pop corn to wystarczy dla 8 letnich dziewczynek czy coś jeszcze ? Pola pochwal się płytkami i podłogami może coś odgabię ;) Maam jesteś jak Niewierny Tomasz - kochana działaj wszystko dobrze u Ciebie :)

IZA- może moje niedowierzanie wynika z tego że juz tyle razy sie zawiodłam i słyszałam z ewszystko jest ok :O co do urodzin to szalejesz hihi:D ale ja jestem pewna że jedzonko zostanie pochłoniete moż ejeszcze owocowe jeżyki ( banan, mandarynka, melon, kaki,truskawa u mojego syna dzieciaki zajadły :D

Maam - pewnie masz rację ale chcę żeby Paulinka była zadowolona :) a owoce bedą do foundi :) Kochana trzymaj się tej gin. bo ona mi się podoba ;) i napewno się uda :)

POLA-srki kotek ale jakoś cie przeoczyłam ups:O wyniki bety mam jutro około 13 , ale pewnie później podlece bo już czasem się tak działo że na 18 były :) i puszczaj te poslady bo ja jestem pewna że to nie ciaza :D spokojnie poczekam na ciebie :D KOTECZEK- gratuluje sukcesów Majeczki :D jeszcze troche a synek kawalerów startujacych do siostry będzie przepędzał hihihi:D IZA- spokojnie ja tez szalałam na imieninki mojego syncia :D bo nie ma nic cenniejszego niż usmiech dzieci na buzi :D tylko czy aby tym fundi się nie wysmarują całe ....

Maam no własnie- dzieciństwo ma się jedno :) Ale poszłabym już do domku :)

Piszcie kobitki bo czas szybciej zleci ;)

K**WA MAĆ :O:O:O:O:O kasy nam nie oddadzą bo twierdza że ośrodki są w stanie przyjąc dzieci a dyrektorka stwierdziła że nie da im wyjechać najbliższy termin na przełożenie szkoły w inne miejsce to kuźwa koniec października to juz sniegi mogą byc oj k**wa dym sie szykuje :O:O:O

Maam no to faktycznie......... my mamy jechać we wtorek na wycieczkę na konie z dziećmi - też nie wiem jak będzie.

Dziewczyny ja uciekm bo mam w szkole nagłe zebrani w związku z zielona szkoła :O

Iza- kochana, to są 3 łazienki i linki wiec troche tego,nie wiem czy na pewno tego chcesz;) Ja tez dołożyłabym do meni owoce,np mandarynki juz pocwiartowane ale jesli juz masz w planie do funde to ok:) Maam- dupa z ta szkola zieloną:( chamówa ze kase macie stracic, tam nawet jesli nie są zalani to kupa drog jest zalanych i jak dojechac? My mamy od 7 06 zieloną szkołe,mam nadzieje ze do tego czasu bedzie ok.Nasze dzieci w tu gdzies niedaleko jadą,Odra tak bardzo jeszcze nie wylała..

Kupowałam dzis filety z kurczaka w miesnym,przynioslam do domu i wydawalo mi sie ze smierdzą...wkurwiona polecialam z nimi i mowie ze chyba nieswieze.Panie bardzo zdziwione,bo z dzisiejszej dostawy,wszystkie wąchały, dały jakiejs klientce do wachhania i wszystkie mowia ze nie smierdzą........ ze to zapach surowego miesa,no i ze nie przyjmie mi tego.... I co ja mialam zrobic? Moj brat przyjechał i tez twierdzil ze ok. Usmażyłam,wszystkim smakowały;) zrobiłam z siebie głąba;(;(:O:P Ale ani zapach,ani kolor mi sie nie podobał i w dodatku to mieso jakos rozłaziło mi sie w rękach,nawet tłuc nie trzeba było za bardzo, ale skoro wszyscy twierdzili ze ok to ja juz nie wiem,cos ze mną nie tak??..

Ja tylko sie pochwale że po wielkich bojach udało nam się szkołę przelozyć na wrzesień więc kaski nie tracimy a dzieciaki w nowm semestrze beda mieć 2 zielone szkoły :D:D:D uciekam do wannny bo padam :O

Pola dobre z tym kurakiem hihihi:D

Witam dziewczyny - kawka podana :) Maam super, ze się uało przełożyc zieloną szkołe ;) Nasza wycieczka też odwołana - mam nadzieję że na czerwiec a nie na przyszły rok... Ale super, że dzisiaj piątek od poniedziałku urlop :)

Pola nie wykreca się tylko pokzuj łazienki ;) a z kurczakiem wszystkie mamy prawo mieć humory a co...

No ja raniutko wstaję kawkę robię a tu nie ma nikogo :( Kropka daj znać jak synek....

No hej - ja jestem ale jestem w.....na maxa więc na razie siedzę ciuchutko i czekam aż mi przejdzie. Poczytam sobie co u Was.. A za kawkę dziękuję - chętnie skorzystam bo jeszcze nie byłam - przybyłam dzisiaj do pracy z pół godzinnym opóźnieniem :-(

Idę podciąc włosy i zebym miała co czytać jak wróce ;)

NO ładnie - wróciłam piekna a tu nikogo :(

Cze. W końcu u nas zaświeciło słonko ;)) Co prawda jeszcze chmury ale już o niebo lepiej. Ja właśnie obiad piekę.Pizza dzisiaj. Pola uśmiałam się również z tego kurczaka. Ale uwierz mi ja też czasem mam tak ,chyba po prostu człowiek czasem jest instynktownie wyczulony na zapachy i nie które sam odrzuca.

Iza jak fryzura??? Ja wyleczyłam się z fryzjera na baaardzo długo. Urodziny dla córy super, już myśl co na 18 zorganizujesz He He. Po tych deszczach taka wilgoć w domu , że szok. Całe lato będziemy dom osuszać. Przez przypadek odsunęłam wczoraj rogówkę na dole i cała ściana za nim czarna. Maam dobrze ze jako rodzice zareagowaliście z ta szkołą i kasa nie poszła na marne. A dzieciaki pewno się już cieszą , z dwóch zielonych szkół. Kropeczko jak synek? Przeszło mu. Może za dużo zjadł tam podają tyle smakołyków. A pomysł z cola jest dobry.

Nuśka u nas słoneczko też dzisiaj :) Kochana ja miałam 18 - świętną - wypożyczony sprzęt z dyskoteki, maszynę do dymu - wszystko załatwiał Konrad .... 2 tygodniowe wino oj ale było :) wypożyczona sala na działkach hmmmmm no to Paulinki 18 musi być lepsza :) A fryzura fajnie bo podcięte troszkę i lepiej się układają - chodzi za mną z powrotem blond ... może na wakację :) A grzyba to i ja mam w domu- nowy dom szlak człowieka trafia- wilgoć, zimno wrrrrrrrrrrrr trzeba bedzie wszystko spryskać i pomalować ..... Kropka daj znać jak synuś ........

Nuśka ja kupuje w rozpylczu nie pamiętam jaka nazwa- ale zostawia sie do wyschnięcia tylko trzeba pomalować bo kolor też żera ze ściany. jak kupię to Ci nazwę napiszę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować