Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98.07

Najgłupsze osoby na kafe - ranking

Polecane posty

Gość czas na przerwe
po II rundzie. Narazie nikt nie wygrywa.

Gość KUKUNAMUNIUU
ciagnie pszczoly do ula

Gość czas na przerwe
KUKUNAMUNIU, oczywiscie, proszę usiąść w I rzędzie:):)

Gość kto wygrał
i po topiku:O

ksuszarka vel kreda , racjonalnie to ja juz uzasadnilam wszystko na tamtym topiku. bede pisala co chce a tobie nic do tego . ( zmiana nicka , z wiadomych powodow jest glupota, nawet na kafe :P ) Ja wyrobilam sobie opinie o tobie, i tyle. nie wchodze juz na tamten topik, wiec mozesz bez przeszkod dalej robic z siebie kafeteryjna latawice :P w zalosnym i tandetnym wydaniu zreszta. Mnie to juz nie przeszkadza :) Ode mnie , bij w lewo. A na @ , to sobie sama do siebie pisz.:P

Gość czas na przerwe
Niestety z przyczyn technicznych dalsza transmisja walki z NY nie mogla sie odbyc. Przepraszamy. Zawiadamiany równocześnie, że zwycieżcą zostal autor topiku. Gratulujemy i życzymy równie madrych wynurzeń natury egzystencjalno - filozoficznej.

Gość kto wygrał
a 2 i 3 msc?,bo to że autor wygra było do przewidzenia,ciekaw jestem jakiej płci jest ta osoba.

czarna - oczywiscie, pisz sobie co chcesz, byle nie o mnie :) To nie jest pierwszy temat, na ktorym przechwycilam, ze mi robisz za plecami :) Widze, ze masz znowu swoj poglad na to, dlaczego zmienilam nick :) Ok, nie bede Cie wyprowadzac z bledu, bo nie ma to sensu :) Jesli w dalszym ciagu chcesz mnie mieszac z blotem na innych tematach, to oczywiscie Twoj wybor, ale nie wystawiasz sobie w ten sposob najlepszego swiadectwa :)

Gość czas na przerwe
a hoooj to jakiej, jak widac glupota nie rozroznica sie na plec.

Gość czas na przerwe
Widac ze II runda juz sie zaczyna :classic_cool:

Gość kto wygrał
no też widzę i nie były nominowane.

Gość czas na przerwe
zarzadzam zmiane stylu walki na zapasy w kislu w strojach bikini.Lub kto jak woli top.

Gość kto wygrał
Dobry pomysł to złośliwa w garsonce obowiązkowo musi walczyc w kislu :classic_cool:bedzie na co popatrzeć.

cream. bezapelacyjnie. kiedyś był też tu niejaki apostoł nienawiści ale w sumie nie wiem czy oni nie powinni być raczej nominowani w kategorii nawiększej cioty kafeterii...

Gość czas na przerwe
Popatrzec na kogo zapewne by bylo, jednak dla nominowanych zostawmy walke na pioro, bo w tym moga sie wykazac.

Hahahaha :)) kreda, po pierwsze , jak wychodzisz z tamtego topiku, to popraw spodnice :P "przechwycilas" mowisz ? :) Jaka ty sprytna jestes:P Wow, jestem pod wrazeniem. myslisz ze " przechwycilas" wszystko? Moze gdzies, cos ci umknelo ? Nieeee...to niemozliwe , gnijesz na kafe 20 h na dobe , to masz juz wprawe w poszukiwaniach, co? :P Przestan za mna lazic i mowic mi co mam pisac. Bede chciala to bede pisala o tobie. To raz. a dwa , sama prowokujesz a potem sie zalisz :P

Gość kto wygrał
Czarno biala-->wskakujcie do kiślu

ksuszarka - gdybyś nie poinformowała że jest kreda to miałabyś szanse że czarna by Cię polubila (wątpliwa przyjemność), takie właśnie są jej argumenty na głupote innych - ocenia innych przez pryzmat niku wyglądu, a nie tego co dana osoba sobą prezentuje, ponadto zna sie jedynie na swoich żartach a żarty innych uważa za głupie. Ja zrobiłam eksperyment i na temat tej osoby się już nie wypowiadam, bo na to szkoda słów. Współczuje jej bo niestety nic innego nie można już zrobić. pozdr. agiie

ehhhhh....agiie, agiie... nie ma szans zebym ja polubila pod zadnym nickiem. jej " ........." natura wylezie spod kazdego nicku, nawet gdyby sobie zarezerwowala Dziewice orleanska :P Zreszta z toba jest podobnie.. tylko inne cechy wylaza : P

Zlosliwa badz tak uprzejma i zlez ze mnie. Opuscilam tamten topik? Tak. Macie spokoj i koleczko adoracji niczym nie zmacone ? Tak. Ja zaczelam te dyskusje? Nie.

chciałam tylko zauwazyć że nie pisałam do ciebie czarna.

Czarna bo ja takich osób nie rozumiem jak Ty..... Pewne siebie osoby nie boją sie mądrzejszych czy atrakcyjniejszych od siebie. Szkoda ze masz tyle zawiści w sobie bo poczucie humoru masz ok. Kreda mi w niczym nie przeszkadza,pomimo tego (tak przypuszczam)jest ładniejsza ode mnie.

Gość pierdola Jaś
ja zem jest ____ mondrym

Gość ubezpieczylam sie na zycie
Czarno biala - co to za topik? dakj link:P posmieje sie tez

Gość ubezpieczylam sie na zycie
jedyne madre osoby to te ktore w tym temacie nie zabieraly glosu :) nawet cream sobie odpuscil

Zlosliwa, no prosze Cie. Ja nie rozumiem dlaczego sugerujesz , ze nie lubie kredy z powodu urody? Ja nawet dobrze nie pamietam jak ona wyglada. Nie doszukuj sie niczego , ponad to co juz napisalam. Nie lubie jej i juz. Nie lubie jej sposobu bycia, nic na to nie poradze. Przeszkadza mi do tego stopnia ze zrezygnowalam z topiku.Nie latam i nie zakladam na ten temat topow, nie jest moim ulubionym zajeciem dopieprzanie kredzie. gdyby tak bylo pisalabym tam dalej. wypowiedzialam sie na tym topiku , tutaj. W temacie zreszta. Nawet nie rozwijalam sie specjalnie. To kreda tutaj przyszla i zaczela te dyskusje. i tyle. nie doszukuj sie niczego wiecej.