Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98.07

Najgłupsze osoby na kafe - ranking

Polecane posty

Gość pierdola Jaś
jestem zdziwionym, ale nic to:D

Gość ubezpieczylam sie na zycie
Ty, cieszysz sie? oglos ze jestes najglupsza z forum

Gość ech h
o jakim topiku mówicie? chcę sobie poczytać jak się żrecie,to mi humor poprawia;)

Gość ubezpieczylam sie na zycie
Złośliwa w garsonce 30 idiotko to do pomylonej było

Gość ech h
no powiedzcie jakie to był topik😭 bo mam doła i chcę sobie poprawić humor waszym kosztem:( bądźcie ludźmi:o

Gość KUKUNAMUNIUU
ubezpieczylam sie na zycie -ależ ty fajnie dowalsz.Lubię takie ostre kobitki jak ty.Niezła laska musi być z ciebie.

Gość KUKUNAMUNIUU
do tego twoje aj kju pewnie rośnie wprost proporcjonalnie do twojego wieku.

Gość byc_kobieta
Poszlam na zakupy i pogralam na play station i wracam, a wy dalej to ciagniecie ten temat hehe Trzeba przyznac ze prowokacja 98.07 sie udala. Dobrze dziewczyny ze nie bierzecie tego na powaznie, tak trzymac :)

Gość KUKUNAMUNIUU
chyba tylko ja tu teraz jestem i podziwiam te piękne produkcje.

Gość dalej nie wiem kto prowadzi
?

Gość KUKUNAMUNIUU
Prowadzi szara masa.Ogłupione bezsensownym klikaniem zgromadzenie kafeteriuszy.

Gość KUKUNAMUNIUU
W "Nikodemie Dyźmie"padły wspaniałe zdania:..z kogo się śmiejecie?Z siebie się śmiejcie.....pasuje jak ulał plus modyfikacja-kogo oskarżacie o głupotę? Sami przeglądnijmy się sobie. Najciemniej jest pod latarnią. Najgłupszy najwiecej krzyczy o głupocie innych.

Gość KUKUNAMUNIUU
Głupcom się ustępuje drogi,a nie udowadnia cokolwiek,bo to zwykłe marnowanie czasu.

Gość KUKUNAMUNIUU
Złośliwa w garsonce 30 ,jak dla mnie możesz pisać na kafe ,co Ci się żywnie podoba. Topick jest o głupocie,owszem,ale w kontekście wytykania wirtualnym paluchem konkretnych nicków,a to wzbudza we mnie perwersyjne odruchy.

Gość prawdaz
Tożto swoista psychoterapia grupowa na całe złoooo :P

A ja sie poniekad zgadzam ze Zlosliwa. I traktuje kafe jako miejsce w ktorym moge odreagowac. Tutaj moge byc niemila i czesto gesto chce byc niemila. To jest swiat wirtualny ale po jakims czasie , rozpoznajesz nicki, lubisz lub nie, z jednymi chcesz rozmawiac innych unikasz, a jeszcze innym mowisz co NAPRAWDE o nich myslisz. A w realu nie zawsze tak jest. mowi sie ze to tylko net, to tylko forum i jakies tam nicki. A ja mysle ze po jakims czasie dla kazdego przestaje to byc juz TYLKO. to jest jakas tam czesc naszego realnego swiata. Wiekszosc z nas , to nie sa osoby ktore sporadycznie korzystaja z internetu w poszukiwaniu materialow do pracy czy szkoly :) A tak w ogole to chcialam napisac cos jeszcze ale zapomnialam co i o do czego w ogole dazylam :P :)

Gość KUKUNAMUNIUU
KUKUNAMUNIUU---.mam Twoje pozwolenie na pisanie? -to nie chodzi o żadne pozwolenie,tu chodzi o zwykły układ-daję wolność innym do wyrażania siebie i przez to i ja mam wolnośc do pisania ,co myślę o tym bajzlu.:)

A ja jak zwykle zaczęłam sie nad wszystkim zastanawiać:O Skoro oceniamy piosenkarzy (np Dode)i mówimy o niej ze jest pusta choć realnie nie znamy,to chyba nie mozna zabronic komuś by wyrażał opinie o nickach. Nasze posty świadczą o naszym charakterze wiedzy poczuciu humoru... wiec osoba oceniajaca jakis konkretny nick ma jakies podstawy do napisania ''ona jest głupia'' Z reszta jest wolność słowa ... Wisła przegrywa :( pozdrawiam