Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 98.07

Najgłupsze osoby na kafe - ranking

Polecane posty

"przypomnij sobie- od razu zrobi ci sie lepiej" Ike, może poczułam nieodpartą potrzebę głupawki, a ogólnie jest spoko :P

Gość 98.07
polaola i wlasnie tym tlumaczeniem przegralas

"Tłumaczysz się. Tylko winny się tłumaczy. " Oczywiście :) (doceń chociaż to, że tak dobrze rozumiem męską potrzebę posiadania tzw. ostatniego słowa :P )

pola- też mam to ostatnio ale- co- pomoglo??? :P

"polaola i wlasnie tym tlumaczeniem przegralas" biedna ja, cały dzień mam zepsuty :(

Gość prawdaz
98.07 -> ( eeee, nie tak dosłownieeee :P)

Gość prawdaz
Polaola- jesli poprawi Ci to humor, moge wysunac Twoja kandydature ? :)

"ostatnie zdanie zawsze nalezy do faceta " jak nam kobietom jest wygodnie z faktem, ze Wy w to wierzycie :classic_cool: Ike, "ale- co- pomoglo???" czuję niedosyt, coraz więcej osób nie rozumie tego niewypowiedzianego literalnie "czegoś" no ale .... :)

"Zrobi w końcu ktoś jakiś ranking ??" proponuje kandydaturę Bezedury, wygląda na doświadczonego w robieniu rankingów :classic_cool: ja uprzedzam, ze jestem na to za leniwa Prawdaż, oczywiscie, jestem ogromnie wzruszona, naprawdę ❤️ 🌻 :)

"Nie ma większej radości dla głupiego, jak znaleźć głupszego od siebie." — Aleksander Fredro

Gość bezedury.
to ja proponuje 1 miejsce sobie 2 miejsce 98.07 3 miejsce paola i jest zajebioza :D

Gość prawdaz
"Prawdaż, oczywiscie, jestem ogromnie wzruszona, naprawdę " o patrz, już jestes na liscie :P "a czemu ja nie mam pierwszego? Przeciez Jestem Poj**any ! " przeciez Campa nikt nie zglosil :(

"3 miejsce paola" jeżeli propozycja się przyjmie to zawiadomcie mnie wcześniej, żeby 1) dać chcwilę na ochłonięcie 2) poszukanie na YouTube Dody żeby za mnie odebrała medal, bo nikt tak się nie wzruszy i nie powie, że to bez sensu, i ze dziękuje wszystkim, zespołowi współpracującemu itd :)

Gość 98.07
i po zabawie bo juz sie ktos podemnie podszywa:O i nie jestem pojebany bo jestem kobieta :D niestety musze Was zostawic:(

Złośliwa w garsonce 30 Ło jesssu co znowu głupiego napisałam TO TA :) ale widzę, że pola lola czy jak jej tam nie zostaje daleko w tyle. AMEN.

Gość najglupsze to glen ponawiacz
dejzi, idealista z marsa i jakis oszolom antygej- antysemita pod roznymi podobnymi do siebie pseudo

Gość acxqaer
pomylona diołga daruj sobie i tak wszyscy widza zes glupia

czarna, jaka Ty jestes zalosna to az mi rece opadaja :o jak masz mi cos jeszcze do powiedzenia, to napisz mi e-mail, nie musisz sie mna wycierac na innych topikach :o i informacja dla Ciebie - owszem zmienilam nick nie mam swojego typu na najglupsza osobe, bo nie da sie obiektywnie ocenic kogos po kilku wypowiedziach, a jestem przeciwna przyklejaniu etykiet bez racjonalnego uzasadnienia :D

Gość czas na przerwe
W autobusie: -Czy ten autobus jedzie do Pawłowic? -pyta babcia siedzącego obok studenta. -tak, proszę pani - odpowiada student. -Ale czy napewno jedzie do Pawłowic? -Tak, proszę pani, jedzie do Pawłowic. -Jest pan pewien? -Tak, jestem pewien! -A może jednak nie pojedzie do Pawłowic? -Nie! pojedzie do Las Vegas! -Ale przez Pawłowice? Za 5 min runda nr II.

Gość kto wygrał
kiedy będą ogłoszone wyniki?