Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Gość Psedłonim
Branie się ze mną za bary ma swój niewątpliwy urok, Retro. Ale nie łudź się. Przyjdzie Ci się jeszcze sporo pomęczyć, zanim wielkodusznie zaproponuję Ci rozejm a potem ogłoszę warunki pokojowe...

Gość Psedłonim
Dobrze wiesz, Nefrytowa, że nie jestem zwolennikiem Twoich kotów. Dawno temu sugerowałem,. żebyś się raczej zajęła hodowlą o wiele pożyteczniejszych królików...:-).

Gość Psedłonim
Cieszę się, Palola. Życzę udanego wieczoru. :-)

Miło mi, Retro, że z taką namiętnością oddałaś się rozważaniom i wyobrażeniom dotyczącym mojego organu... Owszem psełdo... narzuca mi się bardzo natrętnie widok dmuchanego plastikowego banana jaki widziałam kiedyś na ulicznym straganiku.....:) Musze lecieć.:) Pozdr.

Gość Psedłonim
Cóż, Retro, wypada tylko ubolewać, że Twoje doświadczenie ma swoje odniesienie do zapamiętanych z dzieciństwa dmuchanych bananów na odpustowych straganach, o Retro. :-) Taaaaaaaaa, coraz bardziej mi pasuje ta cała układanka...

Gość Psedłonim
I ja także zmykam w podksokach. W lodówce czeka mnie porządna porcja smakowitego zelca. Mniam! Do zobaczenia. :-)

Dzięki i nawzajem :) Justys, trochę ma zły tajming ten podszywacz, bo często wchodzi z podszywem w tej samej minucie z oryginałem, a dwie trzy liniki plus dwie trzy linijki to juz jest 6 linijek plus wysłanie 2 postów - 60 sekund nie wystacza :)

Gość potszywaczysko
Cóż poradzić, mam pecha 😭

retro \"Oczywiście Szukanie jako stuprocentowy facet nawet nie pomyslał że kobieta może chciec ładnie wygladac tylko i wyłącznie dla samej siebie i dla własnej satysfakcji\" Oczywiście, że tak nawet nie pomyślał! :D:D:D Jeśli kobieta robi wszystko aby ładnie wyglądać, a potem wyłącznie sama czerpie z tego satysfakcję to jak to nazwać?:) Może np. masturbacją z elementami kobiecego narcyzmu albo desperacją? Chciałbym zobaczyć taką scenę: retro siedząca w czterech ścianach z ochotą wykonuje wszelkie możliwe zabiegi kosmetyczne i upiększające.... po czym stwierdza: \"No, teraz się czuję usatysfakcjonowana\" :) Po czym zabiera się do demakijażu :p ---- psedło \"Zagniotę ją jak plastelinę. Daj mi nieco czasu. \" A zdążysz do Sylwestra?:D Bo wiesz, retro potem wychodzi za mąż:):):)

Szukanie, powinieneś zmienić nika na Szokujacy wiadomosciami:P:P:P Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy????? Za mąż?????O_O :D:D:D

Szukanie :D :D Dozujesz swoją twórczość, ale za jakość można Ci wybaczyć tę oszczędność ;-) Nefry, z tymi zamążpójćiami to tutaj wiecej nas wychdzi niedługo, tak więc zachowaj spokój, gdyż, cytujac Twaina - pogłoski o (..) (być może) były stanowczo przedwczesne ;-)

\"Chciałbym zobaczyć taką scenę: retro siedząca w czterech ścianach z ochotą wykonuje wszelkie możliwe zabiegi kosmetyczne i upiększające.... po czym stwierdza: \"No, teraz się czuję usatysfakcjonowana\" Po czym zabiera się do demakijażu\" Skoro czuję się usatysfakcjonowana, to nie tylko nie zabieram się do demakijażu, a wręcz tak umalowana idę sobie nawet spać, jeśli mi się tak spodoba.... :)

Retro :D :D A tak serio to uważam, ze w związku z powyższym powinnaś zatrudnić się w serialach typu Dynastia, Moda na sukces lub coś bardziej współczesnego, z rekomendacją tytułów do czego mam kłopot, ale to przecież szczegół ;)

Pola, jako ze na kafe nie było mnie naprawdę długo na takie wiadomości reaguję nieco nerwowo.. wiesz.. niedoinformowanie:D:D:D Małżeństwo jest przereklamowame :classic_cool: wiem, bo przetestowałam:P

Nefry, Rozumiem, że chcesz nas pocieszyć? ;-) W takim razie już wiem, ze jedna z koleżanek mnie nie lubi. Niedawno wyszła za mąż i zawsze kiedy pytam, co tam, jak tam to ona w odpowiedzi twierdzi, ze super i że bardzo mi poleca. Chce mnie pewnie wrobić w to samo, z czystej zazdrości, ze ja taka wolna jak ptak :( ;)

Po prostu ta teoria z dbaniem o siebie tylko dla faceta jest mocno pierdołowata. Każda z nas przeciez znajdowąła się -czy znajduje- w tak zwanej "fazie rozstania" czy tez fazie bezseksowej, i co z tego? zapuściłyście się pod bielizną tylko dlatego że nie miał was kto regularnie oglądać...? :) Chyba nie.:) Pewnie Szukanie zaraz powie że działa tu zasada " myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny...:):) Ale gdyby w grę nie wchodziła własna satysfakcja , naprawde trudno byłoby dbac o siebie przez np kilka lat, czekając na TEN MOMENT. No chyba się zgodzicie?

Pozwolicie, że podłączę, przyłączę, podepnę?? Ale to wszystko pod warunkiem, że zrozumiem o czym mowa... :D ;)

nEFA ja już sama ty mówisz że małżeństwo jest przereklamowane, to ja ci MUSZĘ uwierzyć.....:)) Absolutna, podpinaj się.

Gość lalamidooo
i tu retro ma rację przeciez kobieta samotna codziennie nie wychodzi z domu z zamiarem pokazywania komukolwiek bielizny itd, a jednak kupuje sobie ładną bieliznę, ubiera ją i czuje się komfortowo i nie dlatego ze jest wygodna, ale ze jest dodatkowo ładna, więc robi to tylko dla siebie zakładając ze kobieta dba o siebie tylko chcąc wzbudzic zazdrosc innych kobiet badz zachwyt Panów jest mocno przesadzona

Gość lalamidooo
mimo ze nie ma faceta, dba o skórę ciała, nawilża ją i masuje, sciera zrogowaciały naskórek itp itd wiec wszystko robi to z nastawieniem ze za parę lat dotknie jej alabastrowego ciała jakis facet? bzdura

Absolutna Jasne, podłączaj się! :) Rozmawiamy teraz o ubieraniu się ładnie, ewentualnie pozbywaniu się niektórych elementów z powierzchni ciała. Ja np. robię to mając na wzgledzie fakt, ze zobaczą mnie inni ludzie, a Retro w zasadzie tylko dla siebie ;-) Jak Ty się na to zapatrujesz? Dodam, ze w domu nie wygladam jak straszydło, gdyż nie mam aż tak strasznego odzienia do dyspozycji, ale makijażu nie robię. Co więcej nie robię go nawet wtedy kiedy wychodzę do spożywczego po zakupy, idę na rower lub na plazę. I nie wstydzę się gadac bez makijażu z przystojnym sąsiadem, podrywającym mnie listonoszem, jak równiez innymi przypadkowymi wizytorami :)

Ale zboczyłyście z tematu, chodziło o ubieranie się, pzrecież higiena to inna bajka. Bo zaraz wyjdzie, że jeżeli spędzam sobotę w domu to nie wchodzę nawet do łazienki :)

lalamidooo dokładnie tak:) alabastrowe ciało tylko i wyłącznie dla własnej dzikiej satysfakcji! :) Niemożliwe?:) a jednak!:):)

No bzdura, że ja coś robię dla faceta... taaa, faceta nie mam, więc pazury mam zapuszczone, brwi nie wyregulowane, a że nawet nie wspomnę o tym w czym śpię...eee Jeśli robię coś, żeby pięknie wyglądać, to tak po prostu dla siebie, bo to mi sprawia przyjemność.

Gość lalamidooo
a ja choc żadko się maluję, czasami jak jestem sama robię makijaz choc jestem w domu, tak dla własnego lepszego samopoczucia sorry ze tak wtargnęłam

nieee, no , po prostu w najsmielszych marzeniach nie przypuszczałam że przyciągnie się wredny!!!:):):) wredny... słodkości ty moje.....:):) witaj.... 🖐️

taaa, faceta nie mam, więc pazury mam zapuszczone, brwi nie wyregulowane, a że nawet nie wspomnę o tym w czym śpię.. Absolutna!!! Obalasz mi teorię!!!!! prostuj, prostuj!!!! :):P

Gość lalamidooo
oczywiscie chce się równiez podobac innym ale nie pod kazdym względem i nie ubieram się czy maluję tylko z tym nastawieniem, przede wszystkim sama muszę się czuć swietnie i sobie się podobac