Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

A poza tym, ja mam różne grafiki... w poniedziałek zakupy dla A. A np. w sobotę manicure, pedicure, peeling...heheh, choćbym chciała dla kogoś to i tak robię dla siebie, bo tak w grafiku stoi ;P

Wredny, moze jeszcze nie jest za późno? popytaj, czy Cie u nas nie zatrudnią! bo temu mojemu wyczerpał się już repertuar, dodatkowo z oględzin jego dloni wnoszę, ze ma żonę :P

Pola. Weszłaś w kontakt typu dłoń - dłoń z listonoszem??? wytłumacz to proszę... :)

...a ja sie zawiodlem :) Chcialem poczytac o deskach, skarpetonach i facetach wymawiajacych obce imiona :P, a tu porazka! Brwi? Makijaze, fuuuu, kogo to interesuje :) Bawcie sie dobrze, samca Wam tu nie potrzeba :P Pozdrawiam wszystkich. 🖐️

Retro nie!!! Chyba jestem z Tobą w koalicji :) ( Chyba, że źle interpunkcję wstawiłam, hahah)

Retro, prawda?! :) (komentazr do pojawienia się Wrednego) i to wszystko dzięki Tobie (tu mam na myśłi również Szukanie, który zresztą rozmaia tylko z Tobą i Kyyrene ;-) )

a mogę wiedzieć, kto jest w opozycji do tejj koalicji? bo ja sie wypisuje z takiego postawienia sprawy, wypowiadałam się na temat ubioru, a nie zapuszczania brwi, pazurów, nóg i tych innych :)

Absolutna :) to mów konkretnie w czym śpisz.:) śmiało. Pola Co do Szukanie, to radzę go mocniej przycisnąć po prostu. Na razie mocno mi przyzłośliwia, chętnie się z tobą zamienię:):) i odstąpię. Ma ciężką dłoń, przyznaję. Wredny dlaczego ty zawsze zmykasz jak ja do ciebie coś miłego powiem.......? :):)

OMG!!!OMG!!!!!!!!!!!!!! To znaczy że nie jestem zboczona??? Tzn jak sypiam sama ale w jedwabnej koszulce, maluje paznokcie u nóg oraz hmmmm gole sie tu i ówdzie???:P I jak sobie robie peeling kawowy?? Oraz fryzjer itp?? Pliiiiiiiiiiis... nie jestem nienormalna?????

Retro, już tłumaczę - kiedy podawał mi kopertę bąbelkową zwróciłam uwagę, ze na jego dłoni znajduje się biżuteria powszechnie znana pod nazwą obrączki :) Brat, ale ja nie wysyłam fot :( :( myślała, ze będziesz tak miły i na zachętę zrobisz to jednostronnie, a ja może za jakiś czas bym się dzięki temu troche otworzyła na innych :( ;)

wypowiadałam się na temat ubioru, a nie zapuszczania brwi, pazurów, nóg i tych innych Pola, co za różnica,przecież to wszystko jakaś całość jest.... łącznie z piżamką, wszystko stanowi o tym czy się siebie lubi czy nie. ja się przyznam : jak szłam ostatnio na randkę to strasznie się przejęłam co mam na siebie włożyć, żeby się mu spodobać. I tak kombinowałąm że w końcu wściekłąm się do nieprzytomności, i tylko zdrowy rozsądek uchował mnie przed szaleństwem....:):) I to był dla mnie dobry znak: przede wszystkim dla siebie. Potem dla niego.

"OMG!!!OMG!!!!!!!!!!!!!! To znaczy że nie jestem zboczona??? T" ale chyba nikt mi nie odpowiada, kto Was uznał za zboczone? :)

Retro, czy mam rozumieć, że kiedy jesteś na zwolnieniu lekarskim to wstajesz rano, robisz pełny makijaż, po czym w jedwabnej koszulce na ramiączkach układasz się w łożku z chusteczkami do lejacego się stuffu z noska przy boku? :)

nefka znudzą ci się te starania w momencie kiedy kupisz sobie nową kieckę specjalnie dla niego, staniesz przed nim, a on popatrzy i spyta: eeeee.......włosy przefarbowałaś....??:):) Pola, robię zgodnie z samopoczuciem w takiej sytuacji: wygląd mnie wtedy po prostu mało interesuje raczej. I to też jest normalne.

Dobra, zawsze jak wychodzę do ludzi to staram się bardziej niż jak jestem w domu... I tak ma być. Tak uważam.

Natomiast facet to nawet mając kobietę potrafi sie zapuścić. Zresztą, tak się często dzieje w małżeństwach np. No bo przeciez jego to trzeba brać takiego jaki jest! I taki jeden z grugim potrafią postawić na jednej szali fakt że im się nie chcę ogolić, z faktem że żona nie może zrzucić kilogramów po ciązy np. choć bardzo się stara. Bo skoro ty babo nie dbasz o siebie, to po co ja mam to robić. Tacy są. Nie mówiąc już o tym że bardzo chętnie na pewnym etapie zrzucają całkowicie kwestię swojego wyglądu na kobietę. Jak się ich w dupe nie kopnie, to czasem nawet skarpetek nie zmienią. jak tak dzisiaj z doskoku, raz po raz:) znowu musze się oddalić:)

jak tak dzisiaj z doskoku, raz po raz znowu musze się oddalić miałam się obrazić i tu nie pisać ale nie mogę się powstrzymać ;) a co retro kochana- sraczkę masz ????

a co retro kochana- sraczkę masz ???? ike, ty wredna małpo:) poniekąd, mentalną:) nadmiar dobrych wiadomości:) i mnie nosi:) pozdr. 🖐️ na razie.

Koń jaki jest każdy widzi, jeśli ktoś o siebie dba, to dbał będzie... Inaczej być nie może, chyba, że udawał.

ike, ty wredna małpo bardzo proszę bez czułości :P

Sraczka? a może nie sraczka, bo coś jeszcze przychodzi z nie nacka, albo z nienacka ;) :D P.S. Naprawdę nie wiem co to "nacek" :P

"Natomiast facet to nawet mając kobietę potrafi sie zapuścić." chyba, że jest spod znaku panny, wtedy nie zdarza mu się to nigdy :)

"nadmiar dobrych wiadomości " podziel się, a nadmiar się wyrówna do normy :) myślę, że w imieniu wszystkich mogę wyrazić szczere zainteresowanie - czekamy! :)