Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

"a mężczyzna chce być z kobietą która go fascynuje i pociąga i niekoniecznie musi byc to piękność " czy to oznacza jednak Nefa że on tych piękniejszych i bardziej seksownych nie widzi..? Ze mu się we łbie czaami żal nie rodzi, że ta moja owszem, super jest, ale dupę to by mogła mieć lepszą...? przeczytaj oc napisał Komik: dla niego podstawowe kryterium doboru partnerki ot atrakcyjność fizyczna. Kobiety fascynujące i piękne naprawde istnieją:) I facet takiej będzie szukał, a jak mu się trafi fascynująca i niepiękna, to nadrobi na boku. I już.

Gość Jaja w głowie
E nie, Kirene. Nikt tutaj nie napisał o takiej możliwości, żeby każda z tych pań jednocześnie zadawała się z jakimiś innymi panami. Słyszałaś Ty coś o wierności w związku?

"największym problemem jest to, że nie moge znaleźć takiego, ktorego ja bym uwazała za naj " Oj tam Kyyrene... bo z facetami to tak jak z jabłkami leżącymi pod jabłonką: wybiera się po prostu to najmniej nadgnite....:):)

Psedło, jeżeli kobieta nie jest dramatycznie brzydka, to jest w stanie wmowić mężczyźnie, że jest pieknością :D I to skutecznie, na lata cale :P Zresztą, brzydka też może. Ostatnio dali mi do pracy dziewczę (już gdzieś o tym pisałam) nieprzeciętnie brzydkie, z najbardziej krzywymi nogami, karlicę niemalże (mi sięga do ramienia)...i co? Ma taką niesamowitą radośc życia, że połowa osobników płci meskiej u nas już się za nią ugania :P Zaimponowala mi, musze przyznać :)

Gość Jaja w głowie
Może i potrafi wmówić. Ale, doprawdy, ja na miejscu tej kobiety nie chciał ani minutę mieć do czynienia z facetem, który dałby to sobie wmówić. :-)

Psedło, a wiesz, masz Ty rację, taki rodzaj związków powinien być powszechny....dziewczyny, wyobrażacie sobie dostepna wówczas ilośc mężczyzn wolnych? :D:D:D Wreszcie byloby w czym wybierać. Psedło, rób ten harem jak najszybciej i propaguj ideę :D

Pseudo:P:P:P Widać coś ma w sobie, że fascynuje, czyz nie?:P Może owym \"cosiem\", może inteligencją, może poczuciem żłosliwego nieco humoru, ciętymi ripostami, może długimi nogami, może ............... tego jest wiele:D Znam parę... on bardzo przystojny, seksowny 49 lat, piekielnie inteligentny, ze wzgledu na zawód obracajacy się w świecie pieknych kobiet. Ona starsza od niego o 4 lata, nieładna. Są małżeństem od 20 lat i nadal on jest w nia wpatrzony jak w obrazek:D

Ależ wmówienie jest duuużo lepsze, uroda obiektywna mija, a ta wmówiona ma szanse wygrac z czasem :)

Gość Jaja w głowie
:-) W sumie ta historia daje powody do optymizmu, Kirene. :-) Z dwóch powodów: 1. Druga połowa facetów w Twojej pracy potrafiła zachować umiejętność myślenia głową a nie penisem - to raz. 2. Zastanawiam się nie od dzisiaj, dlaczego tak kobiety się za mną uganiają. Ja także przesadnie przystojny nie jestem. :-)

retro- może byś tak pochwaliła te moje zdjęcia czy tylko nadgnili faceci ci w głowie???

Gość Jaja w głowie
Dobra, Kirene. Spróbuję coś zorganizować. Tobie, jako pierwszej proponuję uczestnictwo. :-) Zapewniam Cię co do jakości moich następnych wyborów. :=-)

Retro, ja rozumiem, że masz fatalne doświadczenia z facetami, ale na litości bywają mężczyźni, uwierz mi, którzy mając brzydka żonę naprawde nie chodzą na boki:D Zdanie Komicznego to zdanie jego. On jest zmanierowany:P

Gość Jaja w głowie
Nefrytowa, ja znam o wiele większe zboczenia seksualne, niż opisany przez Ciebie przypadek, które dzisiaj zupełnie nie dziwią i szokują. :-)

Gość Jaja w głowie
Ike, nie dobijaj Retro. Ona wydaje się i bez tego dość nieszczęśliwa. :-)

Gość Jaja w głowie
Uważasz, że mężczyzna, któremu nie jest obojętna fizyczna uroda kobiety jest zmanierowany, Nefrytowa?

Boże, wy naprawdę nie doceniacie ile dla facetów oznacza wysokiej klasy bodziec wzrokowy.....:):)

Wmowienie...opiera sie na fascynacji osobowością :) Zaczynają mi się pojawiać pierwsze zmarszczki, bedzie ich więcej, jakies tam inne oznaki starzenia..w końcu przegram bitwę z czasem, jezeli męzczyzna nie bedzie zafascynowany mną w calości, to pojawiające się braki w urodzie beda mu przeszkadzać. Retro, właśnie nie. ci, ktorym wmówiono porządnie, nie widza tego, że inne kobiety są ładniejsze :)

Psełdo, naprawdę????? No cóż... zboczenia są rózne:P Jedno jest wiadome: wejdź na kafe, uświadomią ci wszystko, a przede wszystkim to że przegrałeś zycie :classic_cool:

Gość Jaja w głowie
Retro, ja doceniam i wiem, co mówię. :-)

Nie, nie,Psedło, ja sobie z brzegu poczekam, aż zawłaszczysz większą ilośc kobiet i powybieram z tych samotnych męzczyzn, ktorzy staną się dostępni :P:P:P

Gość Jaja w głowie
Ja tego nie zamierzam robić, Nefrytowa. Ale skoro teraz mamy takie czasy, że nikogo nie dziwi fakt, iż parą a nawet "małżeństwem" mogą być "pan" z "panem", albo "pani" z "panią", to dlaczego człowiek miałby się dziwić, iż małżeństwo tworzą przystojny, inteligentny i czuły mężczyzna oraz niezbyt piękna, niezbyt lotna i mało kobieca kobieta?

Gość Jaja w głowie
??? Wolno Ci tak uważać, Nefrytowa, co nie oznacza, że masz słuszność. Wyznam, że bardzo mi się podobają piękne kobiety. Wygląda na to, że ja jestem zmanierowany... :-).

Gość Jaja w głowie
To się nie doczekasz, Kirene. Ja nie wybieram kobiet z ich związków. Ja nie pcham palców między drzwi. :-)

Nefa. Ale stawianie urody na 1 miejscu jest u nich naprawdę odruchem bezwarunkowym:) Kobieta bez urody naprawde musię się cięzko naprawcowąc nad zdobyciem faceta. A jeśłi go ma to albo kosztem całkowitego podporządkowania się, akceptacji jego skoków w bok, albo za cene kilku plastycznych operacji....:):) Nie wierzę, i nigdy nie uwierze, że facet nie spacerze z ukochaną kobietą nie obejrzy się za jakimś długonogim i cycatym obiektem.. zrobi to dyskretnie, ale zrobi..........

Gość Jaja w głowie
Coś Ty się taka drobiazgowa zrobiłaś? Jak na mnie, to i tak wyjątkowo precyzyjny jestem. I, wyjątkowo, prawie nie stosuję sofizmu. :-)

Kobieta bez powalającej urody musi się po prostu więcej nagadać i tyle :D Retro, Ty naprawdę masz w sobie coś dziwnego, skoro na takich osobników trafiasz . Ja mam zupełnie inne doswiadczenia i obserwacje...najwięcej zdradzających jest wśród tych, którzy polecieli na samą urodę.

O matko:O A dlaczego nie może być tak, ze parę tworzy przystojniak, inteligentny, czuły, z zasadami z kobietą niezbyt ładną, ale inteligentną, zabawną, bystrą? Od razu ekstremum musi być? A cos po srodku?

Gość Jaja w głowie
Retro, wiara jest kategorią transcendentalną i nie odnosi się do faktów. Ja się nie oglądam. Ani otwarcie, ani pokątnie. :-) Z gruntu obce mi są takie odruchy. :-)