Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Pola... chodź, pagadamy.....

Polecane posty

Oj Polaola, facet "panna"?? Nigdy więcej!!! Miałam już z takimi do czynienia, więc wiem co mówię. Oni nie wiedzą kto jest kto!

Retro, kupiłam nowa kiecke:P Efekt? Masz nową kieckę... ślicznie wygladasz... i nowe buty tez masz .. lubie to:P:P:P Zatkało mnie:D:D:D Test na to czy facet jest zainteresowany: zapytać co miałam na sobie podczas 1 spotkania... z uwzglednieniem butów:P Niezawodny test:P

Absolutna, ja też nie reflektowałabym na faceta pannę, ale wieść niesie, że są okropnie pedantyczni, dbają o soebie i takie tam. Ta wieść znajduje potwierdzenie w znanych mi dwóch przypadkach osób spod tego znaku :)

Absolutna, nie pleć bzdur :) No chyba zaszkodziły Ci weelendowe klimaty z tajkiego jednego topiku, gdzie zdaniem innych tam obecnych bardzo prszeszkadzał ni ekto inny jak pisząca te słowa :) Wtedy Ci wybaczam, ale nie rób tego więcej :)

Czarownico południa, bo co? Nie umiałam tego pominąć, bo ja też z południa tyle, że Czarodziejka ;P ;) Polaola, tak jest!!! :D Do raportu!

Absolutna, z tym być może pozornie protekcjinalnym "nie pleć bzdur" to oczywiście było w żartobliwym tonie :) Zostań koniecznie i opowiedz np. co słychac na Trele morele? :)

Absolutna spodobał mi się "nacek":D Piszecie o facetach pannach:)- ja polecam :) Mój ojciec to fantastyczna panna - dba o siebie wciąż - sport, pranie, prasowanie itp, utrzymuje porządek, pamięta o wszystkich datach:D czego chcieć więcej:D:D

Justys, Gdyby oszacować średnią dbałości o siebie polskiego męzczyzny to chyba ni ewypadlibyśmy najlepiej. Ja zawsze daję za ptrzykład te wszystkie brzuchy,które widze u swoich róieśników (mężczyzn) podczas gdy moje rówieśniczki to większości szczupłe. dbające o sylwetke kobiety :)

Czrko, z moimi to już 3 takie przypadki, czyli może zodiak faktycznie nie kłamie? ;-)

Co Was dziś napadło z tym przeszkadzaniem?? 😠 ;) Ja trochę się kręce w międzyczasie po gospodarstwie domowym, więc mam pauzy :)

Obok odbywa się intensywna wymiana zdjęć, rzucam więc pytanie - kto uważa, że wychodzi ładnie na zdjęciach proszony jest o podniesienie ręki.

Rozpoczynam listę będącą podsumowaniem wyników ankiety nt, zdjęć W tej chwili na pierwszym miejscu plasuje się Justynka, prosze się dopisywać, mozna zmieniać kolejność, jeżeli ktoś uzna, ze mu sie należy wyższa pozycja w rankingu :) 1. Justys 2.

He he, ja ładnie wychodzę, ale nie pokaże... :P ( bo nigdzie się nie wybieram) :D A na serio to... mówią, że jestem fotogeniczna, czy to dobrze, czy to źle. Polaola, luknij na Trele... tam chyba cicho :(

Aktualizacja listy :) 1. Absolutna 2. Justys PS. Abi, kiedyś luknę, ale na razie to nie jest dobry pomysł, w każdym razie postanowiłąm twardo, że robię chwilowy cut on it, tak, zeby się sprawdzić, czy mam ten osławiony dystans :)

Polaola, ola, ola... ja nie mogę być na pierwszym miejscu, bo starsza pani jestem, więc Justynie ani do pięt...Hej, Co ty wyprawiasz!! Zabawy dość! A odnośnie Trele, to rób co chcesz, TY wiesz co! :D P. S. Wrzuciłam do tłumacza Twoje " cut on it" , a wyszło mi - skalecz się w to... ho ho ho :D

retro \"Pewnie Szukanie zaraz powie że działa tu zasada \" myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny... \' Nie powiem. Ona po prostu działa:) ----- lalamidooo \"mimo ze nie ma faceta, dba o skórę ciała, nawilża ją i masuje, sciera zrogowaciały naskórek itp itd Nie robi tego dla wlasnej satysfakcji raczej:) Po prostu nusi:) Inaczej inne \"życzliwe\" od razu dają do zrozumienia, że jest przez to świetnym obiektem do delektowania się brakami u konkurencji:) ---- pola \"w domu (...) makijażu nie robię. Co więcej nie robię go nawet wtedy kiedy wychodzę do spożywczego po zakupy\" I bardzo dobrze! Jeszcze by ci zawistna pani w sklepie zawyżyła rachunek:p ----- pola \"Retro, to wszystko dzięki Tobie (tu mam na myśłi również Szukanie, który zresztą rozmaia tylko z Tobą i Kyyrene )\" pola, mam tylko dziesięć palców i kompletnie niepodzielną uwagę:D Tylko tyle do tej pory zdążyłem napisać:p ----- retro \"Pola, co do Szukanie, to radzę go mocniej przycisnąć po prostu. Na razie mocno mi przyzłośliwia, chętnie się z tobą zamienię i odstąpię. Ma ciężką dłoń, przyznaję. Przyciskanie czegokolwiek nie jest konieczne:) To grozi rozregulowaniem i znowu trzeba będzie wszystko nakręcać:p pola, zamierzasz słuchać retro w sprawach damsko-męskich? Doprawdy?? :) ----- retro \" bardzo chętnie na pewnym etapie zrzucają całkowicie kwestię swojego wyglądu na kobietę. Jak się ich w d**e nie kopnie, to czasem nawet skarpetek nie zmienią.\" jesteście lepsze w te klocki:) oczywiście, oprócz komicznego:D -----

pola ja bym odpowiedziała- jesli chodzi o twój sondaż- ale nie moge- bo przecież obiecałam sobie że nie będę się wypowiadała na topikach retro :)

cut on it = ograniczenie "it" czyli tego a np. cut on sweets to ograniczenie sodyczy i najlepszyy przykład: polaola, cutting on kafe a bit wiil be good for you czyli tak jak pisze Absolutna: "polaola, ola ola" tylko w zmodyfikowanej wersji "polaola, hola! dość tej twórczości!" Hence, czyli ergo juz sie na dzisiaj pożegnam, życze Wszystkim dobrej nocy :) Aha, listę można modyfikowac dowolnie, jeżeli ktoś ma jakieś info fotograficzne o trzeciej osobie to proszę śmiało umieszczać :) ma razie lista jest alfabetyczna Absolutna Czrko Gem Ike Jarek Justys Komiczne Kyyrene Nefry Psełdonim Retro Szukanie Wredny Przepraszam, jeżeli kogoś pominęłam 🖐️

PS. nie widziałam postow Szukania i Ike, wiec jeszcze słowo :) Szukanie, co ja będę mówić dużo, Ty juz żadnych pochwał wiecej nie potrzebujesz ;) Ike, daj spokój, przeczytaj temat, możesz śmiało uznać, że wypowiadasz się u mnie, a nie u Retro, tym bardziej, ze lista jest moja i niniejszym przekazuję ją Tobie :)

pola mnie w żadną listę nie wrobisz - jako że chodzę spać z kurami :P :) a co do reszty- wole uważać po swojemu i manifestować nadal swoje oburzenie co do osoby retrówki

Polaola... cut to cut...wiem, wiem. A na czata, to ja też chętnie ( bywałam na polczacie pewnie z trzy lata temu), a jak nie, to do spania :( Justyna, gdzie bywacie na czacie? :D

po pierwsze , chcialabym uprzejmie zakomunikować, że na listę Psedło nie wpisywałam się, jeżeli przez przypadek znalazłam się na niej, to proszę mnie skreślić, w zbiorowym weselu chętnie wezmę udział, ale tylko jako gość :P:P:P Wolę monogamistów ( mogą być seryjni ;)) Po drugie : nie wierzę w to, że kobieta dba o siebie wyłącznie dla wlasnej satysfakcji i robiłaby to ze świdomoscią, że jest na bezludnej wyspie i pozostanie na niej bez towarzystwa do końca swoich dni. Potrzebny jest ktoś, kto te starania doceni, może być druga kobieta nawet, ale zachwyt w oczach mężczyzny : bezcenny :D Po trzecie : Pola, o co chodzi z tą ankieta fotograficzną?

po kolejne : mój eksmąż jest spod znaku Panny :D ze zrozumiałych względów nie polecam :D

po kąpieli nie bede się malować :P starczy, że jestem zabalsamowana z każdej strony :D:D BTW : ja bardzo rzadko się maluję, tylko wtedy, kiedy czuję się niepewnie, co..no wlaśnie, bardzo rzadko sie zdarza :D

wole uważać po swojemu i manifestować nadal swoje oburzenie co do osoby retrówki Ike masz malą ochotę na przejażdżkę koleją..? :P

Justyna, fakt, w obliczy takiej urody to nic, tylko sie pod ziemię zapaść ze wstydu :D